آفتابنیوز : 
درايتي درباره علت طولانيشدن استقرار دولت اظهار داشت: بخشي از اين امر برميگردد به اينكه در ابتداي راه، حساسيت برخي از مسووليتهاي كلان چندان مورد توجه قرار نگرفت. همچنين نوع برخورد مجلس هم نشان داد كه آمادگي ندارد به كساني كه براي پستهاي حساس معرفي ميشوند بدون داشتن سوابق قابل اعتماد، راي دهد.
وي افزود: از سويي بروز برخي از اختلافهاي فكري در ميان كساني كه به عنوان جناح پيروز مطرح هستند، در تقسيم قدرت، دليل ديگري براي تاخير در استقرار كامل دولت است.
مشاور رييسجمهور سابق اين روند را روند مطلوبي براي كشور ندانست و گفت: از مدتي كه دولت قوه مجريه را در اختيار گرفته، عدم استقرار كامل آن موجب تاخير در انجام برخي كارها شده كه در مجموع ميتواند براي كشور خسارتبار باشد. بر خلاف آنكه گمان ميشد نوعي انسجام كامل در جناح پيروز وجود دارد، اما با در اختيار گرفتن قدرت اختلافات بروز پيدا كرد كه اين امكان را به دولت نميدهد تا آنچه مد نظر دارد، مستقر كند.
وي تاكيد كرد: ادامه اين روند نه به نفع كشور و نه به نفع جناحي است كه حاكم شده است.
اين عضو دفتر سياسي جبهه مشاركت در ادامه تصريح كرد: بسياري از پستهاي حساس حالت تعليق پيدا كردهاند و معلوم نيست كه چه كساني ابقا و چه كساني عزل ميشوند. اين در حالي است كه زمان به سرعت ميگذرد و سير تحولات در كشور ما با سرعت صورت ميگيرد.