پيمان سلطاني افزود: تلويزيون ايران نيز با نمايش برنامه اركستر ملل، براي اولين بار روي سازهاي گروه موسيقي ما زوم كرده بود. در حاليكه در اجراي اركستر سمفونيك و اركستر ملي، سازها را از نمايي دور نشان ميداد.
وي با اشاره به اينكه اجراي اين گروه با استقبال رسانههاي داخلي و خارجي مواجه شده است افزود: ما بدون هيچ حمايتي اين كنسرت را برگزار كرده و براي اجراي دو شب در تالار وحدت در حقيقت پوستمان كنده شد.
پيمان سلطاني با اشاره به اينكه براي اجرا در تالار وحدت بيش از چهل ميليون قرض كرده، از كارشكني برخي از افراد در سازمان ميراث فرهنگي انتقاد كرد.
وي توضيح داد: برگشت پول از طريق بليط فروشي در تالار وحدت تنها ٥/٦ ميليون بوده است و ما حدود ٦٠ ميليون تومان براي اجراي اين كنسرت هزينه كرديم.
سلطاني گفت: كارشكنيهاي دو نفر در سازمان ميراث فرهنگي باعث شد كه ما نتوانيم نه تنها در تختجمشيد اجرا كنيم بلكه اگر آنها در كار ما كارشكني نميكردند ميتوانستيم با استرس كمتر اجراي بيشتري داشته باشيم.
وي ادامه داد: من تا روز قبل از اجرا نميدانستم، مامور خدمات هستم، ترانسفر هستم يا طيكش خانه و يا رهبر اركستر!! برخي از افراد در هر اداره و سازماني سمپاشي ميكردند تا به گروه ما كمك نشود.
او افزود: در وزارت ارشاد هم پدر ما را درآوردند چون مركز موسيقي برخي از سازها را در اختيار ما نگذاشت. سازهايي كه نه كسي ميخرد نه ميشود آن را در خانه نگهداشت و فقط مخصوص سالنهاست. به همين خاطر برخي نوازندگان ما در برنامه تالار وحدت نتوانستند حضور داشته باشند.
وي ادامه داد: در ميان مسئولان، تنها مسئولان تالار وحدت و مسئول روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي به ما كمك كردند.
وي مدعي شد: برخي موسيقيدانهاي پيشكسوت و طراز اول موسيقي، در كار ما سنگاندازي كردند، در حالي كه ما به كسي كاري نداشتيم و كار خودمان را ميكرديم و رقيب كسي نبوديم.
وي تاكيد كرد: رپرتوار، نوازندهها و تركيب اركستر ما بسيار متفاوت بود و ما در شرايط متفاوتي قرار داشتيم به همين خاطر دليلي براي رقابت با ديگران وجود نداشت.