آفتابنیوز : 
درباره اهدای این جایزه به البرادعی و تاثیر آن بر پرونده هسته ای ایران و تعامل ایران با آژانس، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی معتقد است: اهدای این جایزه به البرادعی هیچ تاثیری در روند عادلانه پرونده هسته ای ایران ندارد ،دستیابی به چرخه سوخت یک نیاز و ضرورت ملی است. ما عضو NPT هستیم و عضو خواهیم ماند و به مذاکرات با آژانس ادامه می دهیم و منتظر هستیم تا ماه نوامبر تصمیم بعدی شورای حکام را ببینیم.
«محمد نبی رودکی» در گفتگو با آفتاب تصریح کرد: اساسا جایزه صلح نوبل در دهه گذشته به کسانی تعلق گرفته که در راستای سیاست های زور گویانه آمریکا و انگلیس قدم برداشته اند و بعضی از سال ها این چنین بوده که اهداف و سیاست های تبعیض آمیز قدرت های بزرگ را در سازمانی که این افراد مسوولیت داشته اند اعمال کرده اند و بدین گونه نامزد جایزه صلح نوبل شده اند و بعد از رایزنی هایی این جایزه به آنها تعلق گرفته است.
وی افزود: در این مورد اگر عادلانه فکر کنیم، شخصیت های دلسوز و عدالت گستری در دنیا هستند که اگر غرب بخواهد به آنها تعلق می گیرد. در مورد البرادعی ما وقتی به گذشته بر می گردیم وی یکی از کسانی است که به عنوان رئیس آژانس بین المللی انژی اتمی توانایی اداره این آژانس در رابطه با متورات آژانس را تاکنون نداشته و این عدم توانایی در اثر فشاری است که آمریکا و انگلیس بر او وارد کرده اند.
رودکی تصریح کرد: در مورد بحث هسته ای ایران طی 5/1 سال بازرسی فرستادند و البرادعی در گزارش خود گفته بود که انحراف در بحث هسته ای ایران را مشاهده نکردم،اما در کنار آن اعلام کرد که از مورد فعالیت هسته ای ایران نگران هستیم. در حالی که دوربین های فیلمبرداری در مراکز هسته ای ایران نصب شده بود،و نتیجه بازرسی های حاکی از آن بود که ایران به دنبال سلاح هسته ای مخرب نیست و به دنبال چرخه سوخت هسته ای برای نیروگاه هایش است. اما در ماه سپتامبر گذشته البرادعی عدالت و وجدان سازمان خود را در نظر نگرفت و گفت که در مورد فعالیت هسته ای ایران نگران است.
نماینده شیراز در مجلس هفتم اظهار داشت: خواسته مردم،خواسته های ملی است . یکی از مصادیق آن داشتن چرخه سوخت است که ائمه جمعه،شورای عالی امنیت ملی و مجلس از طرف ملت اعلام می کنند. اخیرا با پژوهشی که در شهر ها شده مردم تقاضای داشتن سوخت هسته ای را داده اند . بنابر این برداشتن فناوری سوخت هسته ای همه ارکان حکومت تاکید شده و این پشتوانه ای برای مذاکره کنندگان است.