آفتابنیوز : آفتاب: محمداکبر چاکرزهی پیش از ظهر امروز در جمع مردم، معتمدان و ریش سفیدان شهرستان سراوان با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و هیئت همراه وی اظهار داشت: یکی از ضروریتها و اولویتهای شهرستان مرزی سراوان، از بین بردن مشاغل کاذب در منطقه است.
وی گفت: امروز نیاز و ضرورت مردم اشتغال بوده و ضروری است از انرژی جوان به عنوان یک فرصت نگاه و استفاده شود.
فرماندار سراوان افزود: کارآفرینی با وقوع جرم رابطه معکوسی دارد و به عنوان محدود کننده روابط بزهکارانه و مجرمانه محسوب میشود.
چاکرزهی سراوان را مستعد کشاورزی دانست و بیان کرد: کشاورزی در این منطقه به دلیل وجود مزارع و دشتهای حاصلخیز از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید با ایجاد گلخانه و استفاده از روشهای کشاورزی نوین برای ایجاد توسعه و توان تولید و تحقق شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی تلاش شود.
وی ادامه داد: تحریمهای علیه کشورمان موجب افزایش رویه و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی شده است و کشاورزی موجب کاهش وابستگی به نفت و کاهش اثرات تحریمها میشود.
فرماندار سراوان در ادامه نکته دوم اولویت به امور شهرستان را ساماندهی مرز عنوان کرد و گفت: اینکه گفته میشود مرز برای مردم فرصت است نه تهدید، بسیار شنیده شده است لذا اکنون وقت عمل است.
چاکرزهی تصریح کرد: مصوبه شعاع 20 کیلومتری و حذف قوانین سختگیرانه برای تسهیل و سهولت مبادله کالا باید در صدر کارها قرار گیرد.
رئیس شورای اداری شهرستان سراوان به معادن غنی گرانیت در منطقه اشاره کرد و بیان داشت: فراهم نبودن زیر ساختها به ویژه راه دسترسی از اولویت مشکلات این منابع خدادای است، این منابع تواناییهای زیادی در ایجاد اشتغال پایدار و رشد و توسعه منطقه دارد.
به گزارش فارس،وی به توان، ظرفیت و راههای رفع نارساییها در حوزه تاریخ و میراث فرهنگی سراوان اشاره کرد و افزود: 420 اثر فرهنگی تاریخی در این شهر به ثبت رسیده و این نشان دهنده یک ظرفیت عالی و نمونه در امر گردشگری است.
فرماندار سراوان بیان کرد: سفال کلپورگان سراوان که قدمت تولید آن به 7 هزار سال باز میگردد، هنوز فعال است.
چاکرزهی ادامه داد: رفع موانع در ارتباط با اختصاص امتیاز و فراهم آوردن زمینه راههای دسترسی برای جذب گردشگر و توریست و همچنین آغاز فصلهای کاوش اثرهای تاریخی است که مجموع اینها منتج به ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد شد.
وی در مورد عدم افتتاح فرودگاه سراوان نیز گفت: فقدان راهاندازی فرودگاهی که بیش از 140 میلیارد ریال هزینه در بر داشته به علت نبود هواپیما است که که هنوز شرایط استقرار آن در این منطقه فراهم نشده است.