آفتابنیوز : آفتاب: علی لاریجانی در سفر به استان اصفهان با شرکت در مراسم یادواره شهدای فریدونشهر با تاکید بر اینکه قطعا از مرحله فعلی کشور عبور خواهیم کرد، گفت: اگر همتها مثل گذشته و روحیهها مجاهدانه باشد و تدابیر رهبری را همگان درست اجرا کنند و وحدت کلمه داشته باشیم، قطعا از این سنگلاخی که غربیها برایمان ایجاد کردهاند عبور میکنیم.
وی با بیان اینکه غربیها میدانند که از راه نظامی علیه ایران موفق نخواهند بود، گفت: از این جهت سراغ مباحث اقتصادی رفتند که البته این مساله بسیار حساس است و باید مراقبت کرد اما استفاده از نیروهای خلاق و صاحبنظر و همه استعدادهای کشور میتواند در این مسیر به ما بسیار کمک کند.
لاریجانی با تاکید بر اینکه حرکت به سمت تولید هم اشتغال ایجاد میکند و هم جلوی تورم افسارگسیخته را میگیرد، ادامه داد: دولت و مجلس باید به جد پیگیر این موضوع باشند.
وی با تاکید بر اینکه همانطور که خامفروشی نفت مناسب نیست، محصولات کشاورزی و دامپروری نیز نباید خامفروشی شوند، ادامه داد: باید در بخش کشاورزی و محصولات دامی خودکفا شویم و این یکی از مفاهیم اقتصاد مقاومتی است.
رییس مجلس ادامه داد: در همه جای دنیا با ایجاد ظرفیتهای صنعتی مکمل کشاورزی، ارزش افزوده این بخش را بالا میبرند گفت: در کشور ما نیز باید چنین سیاستی در پیش گرفته شود یعنی اگر صنعتی میتواند کنار کشاورزی قرارگیرد و ظرفیت آن را بالا ببرد باید به این بخش اولویت داد.
لاریجانی با تاکید بر اینکه احیای این امکانات توان ملی ما را بالا برده و کشور را در برابر دشمنان مقاوم میکند گفت: زمانی از این گردنه عبور میکنیم که استعدادهای درونی تولید کشور شکوفا شود و قطعا در این زمان است که بازارهای زیادی در منطقه از آن ما خواهد بود.
وی به برخی نابسامانیها در عرصه اقتصادی کشور در چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: دولت نیز تلاش میکند این نابسامانیها را به یک نظم برساند و ما هم برای استقرار چنین وضعی در مجلس تلاش میکنیم.
وی تلاش برای جلوگیری از شتاب گرانیها را یکی از سیاستهای مجلس در این چند ماه عنوان کرد و گفت: ما در مجلس تلاش کردیم که نقدینگی افزایش نیابد و در همین راستا هم مصوبهای گذراندیم که شورای نگهبان هم آن را به تصویب رساند که بر این اساس نقدینگی کنترل شده و به سمت تولید پیش میرویم.
رییس مجلس در ادامه افزود: ما از صندوق توسعه ملی 10 درصد را به صورت ریالی برای کشاورزان اختصاص دادهایم و فکر میکنیم که این راهکار میتواند بسیار موثر باشد.
وی تاخیر در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها را یکی از پیشنهادات مجلس برای مهار شرایط اقتصادی بازار عنوان کرد و گفت: ما معتقدیم در شرایط فعلی گران کردن آب و برق در حد تحمل مردم نیست و باید صبر کنیم تا فضای اقتصادی آرام شود.
لاریجانی با تاکید بر اینکه برای گذر از آخرین شگرد غربیها، مقاومت و برنامهریزی و با تدبیر عمل کردن است افزود: برای خودکفایی کشاورزان و دامپروران ما قطعا در بودجه آینده این موضوع را لحاظ خواهیم کرد.
به اعتقاد رییس مجلس، دولت در کارهای تولیدی نمی تواند موفق باشد لذا در این راه خود مردم باید وارد شوند.
به گزارش ایسنا، رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت وحدت بین آحاد مردم و در بین مسوولان گفت: نکاتی که اخیرا مقام معظم رهبری گفتند یک حقیقت مسلم است و امروز انرژیها نباید صرف سایش شود.
وی با اشاره به وظایف قوای سه گانه گفت: قوه مجریه باید در چارچوب قانون و با کمک وزرا خدمات مختلف را در اختیار مردم قرار دهند و قوه مقننه نیز باید ضمن تدوین قوانین بر عملکرد مسوولان اجرایی نظارت داشته باشد و اگر این مسوولان تخلفی کردند سریعا برخورد کند.
وی با تاکید بر اینکه نباید با دعوا و کشمکش ایجاد کردن قوا به وظایفشان عمل کنند افزود: ما قطعا در مجلس به قوای دیگر کمک میکنیم که در کارهایشان موفق باشند و اگر فکر میکنند نیازی به تصویب طرح و یا لایحهای در این زمینه است ما در چارچوب رهنمودهای رهبری این کار را برای آنها انجام خواهیم داد.
لاریجانی با اعتقاد به اینکه امسال باید تودههای مردم را وارد اقتصاد کرد ادامه داد: هر طرح و لایحهای که به این فکر کمک کند مورد حمایت مجلس قرار خواهد گرفت.
رییس مجلس افزود: در این مسیر اگر مسوول یا وزیری بخواهد تعلل کند حتما مجلس از آن سوال خواهد کرد و ممکن است او را استیضاح کند.
وی گفت: سوال و استیضاح راهکارهایی است که اگر به خوبی از آنها استفاده شود باعث اقتدار ملی میشود و اگر مجلس نیاز ببیند باید از این اختیاراتش استفاده کند.
وی بر ضرورت وحدت نظر و همگرایی ملی و پیروی همگان از مقام معظم رهبری تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، لاریجانی در ادامه سخنان خود در یادواره شهدای فریدونشهر ضمن تشریح واقعه غدیرخم اظهار داشت: غدیر فقط برای این نبود که پیامبر اسلام برای استمرار حاکمیت اسلام جانشین خود را معرفی کند، حقیقت غدیر این بود که مفهوم ولایت باید زنده شده و صراط صحیح برای مسلمانان مشخص شود. مفهوم ولایت تنها حکومت نیست حیثیت انسانها در گرو ولایت است انسانی که ولایت نداشته باشد گمراه است.
وی اضافه کرد: برخی حرفهای درشت غربیها به خاطر عزت جایگاه مردم ایران است اگر ملت ما یک ملت معمولی بود قطعا آنها اینقدر درباره ما صحبت نمیکردند. ستیز آنها با ما به خاطر راه جدیدی است که ما طی میکنیم. ملت ایران از روز اول گفت نه شرقی و نه غربی . این حرفت تندی در جهان امروز است. یعنی هم غربیها و هم شرقیها با ما ستیز میکنند چرا که ما راه مستقلی را میخواهیم پیش برویم.
وی گفت: در صحنه بینالمللی گاهی افراد سادهلوحی مثل رییسجمهور قبلی فرانسه پیدا میشود که صراحتا گفت که علت اینکه ما به عراق حمله کردیم و در جنگ 33 روزه به لبنان حمله کردیم این بود که این دو بالهای ایران بودند و ما میخواستیم ابتدا بالهای ایران را بزنیم و بعد به سراغ خودش برویم.
وی خطاب به غربیها گفت: شما در عراق چه کردید؟ افغانستان را هم گرفتید؟ جنگ 33 روزه راه انداختید تا حزبالله را از پا در آوردید. اما هیچ کار نتوانستید بکنید ایران در مقابل این رفتارهای بسیار مخرب در صحنه بینالمللی ایستادگی کرد و تنها کشوری که در مقابل دیکتاتوری بینالمللی رفتار مسوولانه داشت نظام جمهوری اسلامی بود.
مشترک بودن موضوع سوال از رئیس چمهوری ، این نظریه دوباره منعکس شود . با تشکر فراوان اینجانب بعنوان یک شهروند معمولی ، و کسی که
نظاره گر بیشتر جریانات انقلاب و بعد از انقلاب بوده است ، متاسفانه به این نتیجه رسیده ام ، که از اصل انقلاب و خواسته های مردم که احیای کشاورزی ، دامپروری ، صنعت و تولیدات داخلی بوده است ( که منظور مقام رهبری هم بوده ) و آبروی تمامی کشورهای پیشرفته هم است ، خیلی دور افتادیم . و سرمان گرم دعواهای میز و مقام و منیت ها شد .
دردرجه بعد ، متاسفانه و معمولا" نمایندگان کارآمد و مسئول ، کم داشته ایم و بازهم متاسفانه می بینیم که در کانالهای ماهواره ای فلان نماینده قبلی ایران ، دارد سخنرانی می کند و وقتی اینجا بوده ، از کلیه امکانات حداکثر استفاده را کرده و
سکوت کرده اند و بعد ، پناه به آنور آب برده اند .
به غیر از تعداد کمی از نمایندگان ، بقیه همه با تبلیغات همراه با هزینه های بالا در شهر و دیارشان ، و فقط به منظور استفاده از امکانات و مقام ، انتخاب شدند و نه برای خدمت به
مردم .
لذا اگر نمایندگان محکم ، بیدار و مسئولی داشتیم ، از اول با
تمامی دولتها و این دولت ، همکاری و اقتدار داشته و اجازه
نمی دادند که کار به اینجاها بکشد و شاید از آقای احمدی نژاد
هم بخواهند پرسش کنند ، ایشان هم دل خونی از این اوضاع
دارند و اینها همه در نتیجه همدل و همزبان نشدن مسئولین ،
و کوتاهی ، در قبال مردم و پیشرفت مملکت می باشد .
یک مجلس خوب و مردمی ، به موقع جلوی بی قانونی ها و
کم کاری هارا می گیرد و نه اینکه بگذارند ، تمامی خرابی ها
اتفاق بیفتد ، واردات و رانت خواری ها ، صورت بگیرد ، بعد
بخواهند استیضاح کنند و یا تازه ، تازه مخالفت کنند .
اگر بخواهیم مجلس خوب و کارآمدی داشته باشیم ، باید در
مورد انتخاب نمایندگان ، چنداصل را در نظر بگیریم :
1- ایمان ذاتی به خداوند و طرفدار واقعی عدالت ، شفافیت ،
صداقت و مردمی بودن باشند .
2- حقوق یک نماینده باید برابر با حقوق یک فرهنگی و یک
کارمند باشد ، تا سرشان گرم حقوقها و زندگی های تجملاتی
نشود و از زیرمیزی گرفتن ها و مزایای آنچنانی ، به دور باشند.
3- بیشترین ساعات کاری ، همراه با کمترین تعطیلی ها را
داشته باشند .
4- جلسات ماهانه ، با تمامی مردم شهرهای ایران و روستاها
داشته و درد مردم را ، از نزدیک جویا شوند .
تنهادر این صورت است که نمایندگان واقعی مردم ، فقط برای
خدمت ، پا جلو می گذارند و دیگر هزینه های میلیونی برای
انتخاب شدن ، خرج نمی کنند .
البته ، انشاءالله که جسارت به شخص بخصوصی نباشد و اینها
همه ، نظر یک شهروند فرهنگی می باشد .
واقعا خسته نباشید!
از مردم عادی چه کاری ساخته است؟
حداقل اعتراف به این کار کردید .
ستون به ستون فرج است .خدابخیر بگذراند .