کد خبر: ۱۷۶۹۴۳
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۱

تأكيد آيت‌الله هاشمي رفسنجاني بر ضرورت توسعه صنعت گردشگري

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأكيد بر اينكه ميراث فرهنگي ايران با غناي بالا و سرمايه بزرگي براي جذب گردشگر و معرفي تاريخ ايران است، گفت: سيماي فرهنگ و طبيعت اين آثار و شهرهاي ايران نه تنها براي جهانيان بلكه براي مردم ايران نيز ناشناخته است و وقتي به گردشگري به عنوان يك صنعت نگاه مي‌كنيم بايد حمايت‌هاي همه‌جانبه نيز از آن به عمل آورده و مطمئن باشيم كه تعصبات بي‌دليل، اين صنعت را به بن‌بست نخواهد رساند. 

به گزارش آفتاب،عضو مجلس خبرگان رهبري، دين اسلام را ديني پويا و همگام با مسائل روز و با قدرت درك و جذب بالا دانست و گفت: نبايد به اينترنت و وسايل ارتباط‌جمعي فقط به عنوان يك ابزار تهاجم فرهنگي نگاه كرد، بلكه با استفاده صحيح از همين ابزار نوين مي‌توانيم مردم دنيا را با حقيقت‌هاي ناب اسلام آشنا كنيم. 

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني ضعف‌هاي موجود در اين بخش را عدم اطلاع‌رساني و تبليغات در زمينه جذب گردشگري و شناسايي امكانات و جاذبه‌هاي گردشگري كشورمان و همچنين عدم توسعه منابع انساني اعلام كرد و گفت: دستگاه‌هاي اجرايي نيز موظفند تا با ايجاد زيرساخت‌هايي كه مي‌توانند نقش اساسي را در توسعه اين صنعت داشته باشند، با وضع قوانين و مقرراتي كه زمينه‌هاي امنيت و آرامش خاطر گردشگران را فراهم مي‌آورد، به اين بخش كمك كنند. 

در ابتداي اين ديدار آقاي ابراهيم باي سلامي رئيس انجمن علمي گردشگري ايران با ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي اين انجمن از جمله ارتقاي دانش و گسترش پديده صنعت گردشگري و بهبود امور آموزش و پژوهش و مشاوره در ارائه خدمات گردشگري گفت: ايران از لحاظ گردشگري داراي قابليت‌هاي ويژه‌اي است كه كشورمان را از ساير كشورها متمايز ساخته است، ولي متأسفانه به دلايل مختلف از جمله ضعف‌هاي مديريتي و نداشتن برنامه‌هاي ميان‌مدت و بلندمدت حتي در شرايط اقتصادي فعلي و علي‌رغم كاهش ارزش پولي كه جهانگردان را روانه يك كشور مي كند، در عمل حتي نتوانسته‌ايم سالانه يكصد هزار توريست واقعي جذب كنيم. 

در ادامه اين ديدار آقايان كرماني رئيس هيأت مديره دفاتر جهانگردي، دكتر رحيم‌پور از اساتيد دانشكده گردشگري و دكتر جهانگيري رئيس انجمن گردشگري سلامت و ساير اساتيد حاضر در جلسه با اشاره به مشكلات اجرايي جذب گردشگر افزودند: در فضايي كه مالكيت و مديريت اين امر متعلق به دولت است و اصل 44 نيز عملاً اجرايي نشده است، فضايي براي توسعه گردشگري وجود نخواهد داشت و توسعه در اين بخش بستگي به دو عامل مهم تغيير در نگرش و سياست‌هاي داخلي و خارجي دارد و به جرأت مي‌توان گفت كه ما امروز حتي به ده درصد آن چيزي كه در آمار و ارقام بيان مي‌گردد، دست نيافته‌ايم. 

دكتر رحيم‌پور نيز با بيان اينكه در سال 2011 با انجام 983 ميليون سفر در سراسر دنيا، بيش از يك تريليون و 300 ميليارد دلار درآمد نصيب كشورهاي توريست‌پذير شده است، افزود: علاوه بر درآمد ارزي فوق‌الذكر حدود 24 ميليون شغل نيز ايجاد شده است، ولي متأسفانه در كشور ما حتي شغل براي دانشجويان ارشد اين رشته نيز وجود نداشته و ما در اين زمينه نيز با بحران مواجه هستيم. 

دكتر جهانگيري نيز گزارشي از جذب گردشگري در بخش سلامت و موانع موجود در اين راه را به اطلاع رساند و از همكاري مجمع تشخيص مصلحت نظام در تشكيل كميته‌اي به همين منظور قدرداني نمودند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
0
0
سلام ، کار را باید به کاردان سپرد . ایران به قدری جاذبه های گردشگری زیاد دارد و به قدری جاهای دیدنی و تفریحی در شهرها و روستاهای مختلف دارد که حد و اندازه ندارد و یک مدیر خیلی خیلی لایق که باید با ایمان ، امانتدار ، با صلاحیت ، متخصص در امور تاریخی و ابنیه باشد ، برای مدیریت این گزینه مهم برای درآمدزایی گذاشت .
باید فعالیت های فرابرنامه ای و شبانه روزی و بدون تعطیلی برای آثار تاریخی و دیدنی گذاشت و ضمن اینکه برای جاهای تاریخی و دیدنی ، هم تبلیغات بومی ارائه شود و هم اینکه تبلیغات در سطح کشور و درسطح بین المللی ، ایجاد شود و در این صورت است که هم عده خیلی زیادی مشغول به کار میگردند و هم اینکه ، هزینه نگهداری و ساخت و سازها ، از طریق گردشگری به دست می آید و هم اینکه کلی پول و سرمایه برای مملکت ، جمع آوری می شود و نام ایران به
عنوان یک کشور توریستی ، در جهان مطرح میشود .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
0
0
حضرت آیت الله من هنوزم باورم نمی شه که چقد ساده شما رو نادیده می گیرند
من به قدرت تدبیر شما ایمان دارم
کاش مردم من همه یک صدا شما رو صدا می زدند
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین