کد خبر: ۱۷۸۰۱۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۵

عکس/ اختلاس سه ميلياردی بافريب کارمند بانک

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: لاهبردار سابقه‌دار با فريب يکي از کارمندان بانک موفق به اختلاس 3.5ميليارد توماني شد.

در روز دهم اسفند 90 بازرسان يکي از بانک‌هاي دولتي با مراجعه به يکي از شعبات اين بانک و بررسي اسناد مالي متوجه برداشت غيرمجاز چند ميليارد توماني توسط يکي از کارمندان بانک شدند.

با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع «اختلاس» و به دستور شعبه سوم بازپرسي دادسراي امور اقتصادي ( ناحيه 22 )، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار اداره بيست و هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .

با ارجاع پرونده به پليس آگاهي، کارمند بازداشت شده در اظهارات اوليه خود به کارآگاهان گفت: «تمامي مبلغ اختلاس شده به ميزان 3 ميليارد و 500 ميليون تومان را به حساب يکي از دوستانم به هويت «شهرام . ح» واريز کرده و او نيز پس از اطلاع از دستگيري من متواري شده است» .

متهم در ادامه اظهارات خود و در خصوص نحوه آشنايي خود با شهرام به کارآگاهان گفت: «شهرام از مشتري‌هاي بانک بود و من در سال 1389 در محل کار خود با او آشنا شدم . اوايل ارتباط من با شهرام تنها از طريق ملاقات در داخل شعبه بود؛ در طول اين مدت از طريق صحبت‌ها و پيشنهاداتي که از سوي شهرام داده مي‌شد اطلاع پيدا کردم که او قادر به جعل اسناد از طريق افراد مختلف و يا گرفتن و صدور مدارک شناسايي و حتي خارج کردن غيرقانوني افراد از کشور است؛ بتدريج ارتباط من و شهرام زياد شد، بگونه اي که اين ارتباط حالت خانوادگي پيدا و ما به صورت خانوادگي با يکديگر رفت و آمد مي‌کرديم ».

متهم در خصوص علت موافقت خود براي انجام برداشت غيرمجاز مبلغ 3 ميليارد و 500 ميليون توماني از سيستم بانکي به کارآگاهان گفت: « اواسط بهمن سال گذشته بود که بنده مبلغي حدود 50 ميليون تومان را به صورت غيرقانوني از حساب تعدادي از مشتري‌هاي بانک برداشت کردم که يکي از مشتريان با مراجعه به بانک در خصوص موجودي حسابش اعتراض کرد . در حاليکه احساس خطر کرده بودم در تماسي که شهرام با من داشت، موضوع را با او در ميان گذاشته و درخواست مشورت کردم؛ شهرام پيشنهاد اختلاس از بانک را مطرح و من نيز قبول کردم . قرار بود تا پس از برداشت پول از بانک شهرام مرا از طريق دوستانش و به صورت غيرقانوني از کشور خارج کند و مدعي بود که مرا از طريق کشور ترکيه به يک کشور آفريقايي و از آنجا به يک کشور اروپايي خواهد برد. براي خارج کردن پول‌ها از کشور نيز تصميم گرفتيم تا پول‌ها را تبديل به طلا و ارز کرده و پس از خروج من از کشور، شهرام از طريق يکي از دوستانش آنها (طلا و ارز ) را به کشوري که مي‌روم انتقال دهد » .

متهم در خصوص نحوه انجام اختلاس و دستگيري خود نيز به کارآگاهان گفت: «در ساعت 11 روز دهم تير 90 مبلغ 35 ميليارد ريال را به حساب شهرام واريز اما همان روز ناگهان بازرسان بانک، بدون اطلاع قبلي و جهت بررسي سندهاي مالي در شعبه حاضر شدند و پس از بررسي سندهاي مالي من و اطلاع از موضوع، ديگر اجازه خروج از بانک را به من ندادند . در طي مدتي که هنوز در بانک بودم با شهرام تماس گرفته و به او عنوان کردم که گرفتار شدم اما زمانيکه مجددا با وي تماس گرفتم، متوجه شدم که تلفن همراهش را خاموش کرده است» .

با توجه به اظهارات کارمند بانک، کارآگاهان با شناسايي هويت «شهرام . ح» ( متولد 1352 ) اطلاع پيدا کردند که وي از مجرمان سابقه دار در زمينه کلاهبرداري است که چندين سابقه دستگيري در سال‌هاي 88 و 89 دارد .

بررسي سوابق متهم نشان داد که متهم با برقراري رابطه دوستي با کارکنان بانک و از طريق اغفال آنان، ضمن معرفي خود به عنوان تاجر طلا و يا واردکننده خودرو به کشور، به مرور زمان اين افراد را مجاب به همکاري با خود کرده تا مبالغ کلاني را به صورت غيرقانوني از سيستم بانکي خارج و به حساب وي واريز کنند که پس از عدم موفقيت در موارد گذشته، پس از آزادي از زندان مجددا با همان شيوه و شگرد اقدام به ايجاد ارتباط با يکي ديگر از کارمندان بانکي کرده و پس از واريز شدن مبلغ 35 ميليارد ريالي به حسابش متواري مي‌شود .

در ادامه تحقيقات، کارآگاهان با انجام تحقيقات پليسي اطلاع پيدا کردند که شهرام به محض واريز مبلغ فوق به حساب بانکي اش بلافاصله اقدام به خريد سکه، طلا و ارز کرده و پس از اطلاع از دستگيري همدست خود، بلافاصله محل سکونت خود را نيز تغيير داده است .

سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ، با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم اصلي پرونده، گفت: « با توجه به آنکه شناسايي و دستگيري متهم اصلي پرونده در دستور کار کارآگاهان اداره ويژه مبارزه با جرائم اقتصادي پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دارد، دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم متواري پرونده از سوي مقام محترم قضايي صادر شده است؛ لذا از کليه شهروندان محترم که موفق به شناسايي هويت متهم تحت تعقيب پليس آگاهي شدند درخواست مي‌شود تا هرگونه اطلاعات خود در خصوص مخفيگاه، محل‌هاي تردد و يا ديگر جرايم ارتکابي از سوي متهم را، از طريق شماره تلفن‌هاي 51055210، 51055345 و 51055344 در اختيار کارآگاهان اداره ويژه مبارزه با جرايم اقتصادي پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند » 
{$old_album_178011}
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
0
0
کارمند است حتما سریع و خیلی شدید مجازات خواهد شد شاید هم اعدام چرا چون با یه بالا بالا دستی کار نکرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
0
0
آنقدر مردم در باره اختلاس خبر می شنوند که آدم تعجب می کنه که در کشور چه خبره. اگرچه داستانی که می خواهم در باره اختلاس تشریح کنم طولانی است ولی ارزش آن را دارد که یک بار هم شده تاملی در باره آن بکنیم.
داستان 123میلیارد اختلاس یادتان می آید . در همان سالها شنیدم برای یکی از دوستان هم کلاسی ام که رییس شعب یکی از بانکهای مهم کشور بود مشکلی از همین دست پیش آمده است. در دیداری که با وی داشتم ازش پرسیدم حتما با دادگاهی شدن خاطیان بانک صادرات دیگر کارمندی جرات چنین کاری را نمی کند. او پاسخ داد اتفاقا اوضاع بدتر شده است چون اولا همه فهمیده اند که چگونه دزدی کنند. ثانیا هنگامی که عامل اصلی اختلاس دست نخورده باقی می ماند، کارمندان باید نگران چه باشند.
شما نگاه کنید به پراداخت وام های میلیونی و میلیاردی. آیا در پرداخت این وامها عناصر رشوه و ارتشا نقشی ندارند؟
تا زمانی که رده های مختلف مسئولین نسبت به عملکردشان در برابر افکار عمومی پاسخگو نباشند محال است اختلاس در بانکها کاهش یابد. آقایان خاوری و ... در واقع عاملین اصلی اختلاس 4000میلیاردی هستند حالا کجاند؟ آیا این دو پاسخگو هستند؟ چه زمانی آقای خاوری و به دستور چه کسی کشور را به مقصد لندن و کانادا ترک کرد ؟ مگه نه اینکه او پس از خبری شدن موضوع اختلاس کشور را ترک کرد؟ آیا کسی پاسخگو است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
0
0
اون اختلاس گران قبلی را - که گفتند محاکمه شان انجام شده!!!- ما هنوز اسمش را نمی دانیم! این بیچاره چون کارمنده معلوم شد اسمش چیه!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
0
0
کاش منم کارمند بانک میشدم
آخه میگن تو بانک های ایران قانون وجود نداره
هرکی هرچی بخواد میتونه بخوره
خوشبحالشون
asdf
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
0
0
فقط توی بانک های ایران قانون وجود نداره؟ یه کم دیگه اینجا تجربه زندگی کسب کنی، با خوشحالی نظر مینویسی که : ای ول، موقع ورود به طرح ترافیک جریمه شدم، بالاخره نمردیمو یه جا رو تو ایران دیدیم که قانون داره!!
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
خوب حالا چرا بعد یکسال تازه این خبرو گذاشتین؟!
چقدر این کاراگاهان سریع عمل کردن که یارو فرصت کرده 3 ونیم میلیاردو چنج کنه به دلار وطلا !!؟؟
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
0
0
این همه اختلاس به خاطر نفرین فقرا
دوران
|
Poland
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
0
0
اشکال نداره اونجا دیار کفر است مهم اینه که ما در دیار صالحین زندگی می کنیم. و کافر دیگه نیست همین آخریش بود. استاد
دوران
|
Poland
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
0
1
استاد - نفرین غرب یا دنیای کافران است نه فقرا
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین