آفتابنیوز : آفتاب: "محمود احمدینژاد در طول دو دوره ریاست جمهوری خویش، بارها طی سخنان مختلفی به اظهار نظر در رابطه با وضعیت بیکاری پرداخته است" و هربار با گذشت زمان، به تعویق انداختن این رفع معضل بیکاری نیز به عقب میافتد. تا جایی که در ابتدا قرار بود معظل بیکاری تا سال ۸۶ یا ۸۷ حل شود اما الآن وعده سال ۹۲ فرا رسیده است! آیا مردم متوجه این روند ادعاها نیستند ؟
ظرف دو سه سال مشکل بیکاری را از این کشور ریشه کن میکنیم. پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۸۵
"نباید نرخ بیکاری به صفر نزدیک شود و در کشور این ظرفیت وجود دارد که ظرف یک سال، ۲.۵ میلیون شغل ایجاد کنیم." یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۰
"در پایان سال ۱۳۹۱ مشکل بیکاری از سرزمین ایران ریشه کن میشود." پنجشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۰
"دولت مصمم است در سالجاری ۵/۲ میلیون شغل ایجاد کند و با ایجاد همین میزان شغل در سال آینده نیز مشکل بیکاری در کشور را ریشهکن نماید." پنجشنبه ۳ آذر ۱۳۹۰
"جشن ریشهکن کردن بیکاری را بر پا خواهیم کرد." چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۱
این وعده و پیش بینی تاکنون محقق نشده و تا پایان دولت دهم نیز نه تنها نرخ بیکاری یک رقمی نمی شود، بلکه روز به روزنیز افزایش خواهد یافت و به طور حتم در آینده نرخ بیکاری کشور بهویژه در مناطق و استانهای محروم رشد می یابد و کاهش میزان بیکاری رخ نخواهد داد.
به گزارش شریان نیوز،طبق قانون اساسی دولت مکلف به ایجاد اشتغال است و در واقع سایر قوا نقش یاریرسان را دارند و در بدنه دولت نیز باید یک وزارتخانه متولی و پاسخگوی موضوع اشتغال باشد و مابقی وزارتخانهها در این امر کمک کننده باشند که متاسفانه هیچ کاه وزارت ورزش و جوانان پاسخگو معضل بیکاری نبوده است.
متاسفانه ادغام سازمان ملی جوانان با وزارت ورزش وجوانان، هیچ ثمری برای جوانان نداشته و فقط منجر به تحمیل هزینه و تلف کردن وقت شده است و از این رو شاهد این هستیم که ، هزینههای میلیاردی خرج رشتههای ورزشی همچون فوتبال میشود اما فکری اساسی و منطقی برای اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان نمیشود.
امروزه به دلیل عملکرد منفعل وزارت ورزش وجوانان رسیدگی به امور جوانان در اولویتهای پایینی قرار گرفته، این در حالی است که رفع معضلات زندگی جوانان باید در راس برنامههای این وزارتخانه قرار گیرد و وزیر ورزش فقط به فکر فوتبال کشور است !
از یک طرف هم بحث افزایش قیمت ها بر فروش محصولات کارخانه ها تاثیرگذار است و بعضا مشکلات به وجود آمده باعث تعطیلی صنایع و تولیدات داخلی شده است و مجموع این اتفاقات باعث ایجاد مشکل در اشتغال و پایین آمدن نرخ رشد اقتصادی و درآمد ملی شده است. در حال حاضر به جای رشد اقتصادی، صحبت از یک رشد منفی در اقتصاد کشور است که نتایج تأسف باری برای اقتصاد کشور به بار خواهد آورد.
این نکته در پایان لازم است ، مسئولین دیگر وعده و وعید ندهند و بفکر مردم باشند و زارت ورزش و جوانان به عنوان متولی جوانان، ستادهای ویژهای را برای حل معضل بیکاری، مسکن و ازدواج جوانان تشکیل دهد و با همکاری سایر ارگانها این معضلات را کاهش و برطرف کند تا جوانان و مردم صدایشان بالا نرود.!
تو ایران مهمتر از مدرک و سابقه پارتی هستش.
اگه پارتی داشتی به یه جایی میرسی اما اگه نداشتی باید بری باغبونی کنی