کد خبر: ۱۸۱۳۷۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۷

از بازیگران زن تلویزیون تعهد گرفته شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نشست نمایش و نقد بررسی مستند ۱۶۲ ساخته بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) شب گذشته ۲۷ آذر ماه در تالار اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

مسعود کریمی راوی مستند که اجرای مراسم را نیز بر عهده داشت، پس از نمایش فیلم گفت: حرف‌های ما شنیده نمی‌شود. ما نه حرف و نه ادعای سیاسی نداریم و دغدغه‌مان نیز مسائلی چون ابتذال، فساد سیاسی یا اخلاقی بازیگران و مدیران نیست بلکه دغدغه‌مان رویه حاکم در صدا و سیما است.

در ادامه رمضان شجاعی کیاسری نماینده مجلس با حرفه‌ای خواندن این اثر، آن را از حیث محتوا و انتخاب و گزینش بخش‌های مختلف برنامه سال تحویل شبکه‌های دو و سه پرزحمت معرفی کرد و گفت: ساختار و تشکیلات رادیو و تلویزیون هیچ ارتباطی به خواستگاه دینی و اعتقادی ما ندارد، بلکه برای بهره گیری از تفریحات، سرگرمی‌ها و آموزش‌های مرسوم در کشورهای سازنده آن ساخته شده است.

لزوم پایه گذاری صدا و سیمای اسلامی

وی افزود: تلویزیون جدی نیست. رادیو را جدی‌تر، عقل گراتر و اندیشه محورتر از تلویزیون تعریف می‌کنند. بنابراین ما اگر بخواهیم خلاف کشورهای سازنده تلویزیون عمل کنیم، خودمان باید چیزی به نام صدا و سیمای اسلامی را پایه گذاری کنیم.

نائب رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا وسیما تصریح کرد: اگر قرار باشد بانویی در تلویزیون ظاهر شود، پوشش، آرایش، حرکات و حتی طرز نشستن و راه رفتن نیز برای کارگردان برنامه شرط است. اما در جامعه‌ای که باورهای دینی ندارد هر نوع رفتاری جایز است. به این معنا که تولید در رادیو و تلویزیون با نگاه مبتنی بر اخلاق و دین باوری نیست اما در جمهوری اسلامی باید باشد.

مسئولان دین مدارند اما خروجی کارشان نه

شجاعی با بیان اینکه در صدا و سیما مسئولان به دنبال ایجاد ابتذال نیستند، یادآور شد: جنس رادیو و تلویزیون و افرادی که در آن کار می‌کنند اینگونه است. بنابراین ما باید تلویزیون را ساماندهی کنیم. این رسانه باید به شکلی باشد که اخلاق، دین،‌ امید و آگاهی در آن موج بزند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این جلسه در شورای نظارت بر صدا و سیما بوده است، اذعان کرد: امروز درباره برنامه‌های انتخابات حرف زدیم. رؤسای سازمان صدا و سیما همگی دغدغه‌هایی دین‌مدارانه دارند و برای تأمین نظرات رهبری تلاش می‌کنند اما خروجی کارشان متفاوت است.

انتقاد از ظاهر متفاوت بازیگران

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ظاهر متفاوت بازیگران زن سینما و تلویزیون زمانی که در برنامه‌های تلویزیونی شرکت می‌کنند، یادآور شد: تصاویری از این بازیگران در محافل خصوصی و غیر رسمی منتشر می‌شود که کوچک‌ترین شباهتی به ظاهر آنها در برنامه‌های تلویزیونی ندارد. بنابراین باید قانونی برای تعهد گرفتن از این افراد ایجاد شود.

در ادامه کریمی نیز در سخنانی گفت: شورای نظارت بر صدا و سیما شامل ۶ نفر؛ دو نماینده از قوه قضائیه، دو نفر از قوه مقننه و دو نفر از قوه مجریه است اما ما فقط موفق شدیم یک نفر از آنها را به آمدن در این جمع ترغیب کنیم. متاسفانه در صدا و سیما هر کسی در دوره خودش به شیوه‌ای عمل می‌کند که یا منتظر سپری شدن دوره است یا تغییر اوضاع! ما با بازیگران کاری نداریم. زمانی هم که حزب الهی‌ها مقابل وزارت ارشاد تحصن می‌کنند قطعا با فریدون جیرانی کاری ندارند و روی سخنانشان با مسئولان است.

شجاعی در ادامه اظهار کرد: نداشتن فیلمنامه‌های خوب و نویسنده‌های خوب مشکل اصلی ما است، رسانه ملی می‌خواهد اعتماد آفرینی کرده و براساس نیاز مخاطب جلو برود اما گستردگی کار و رقابت فراوان عملکرد را دشوار می‌کند. با این حال قرار نیست صدا و سیما از خط قرمزها عبور کند.

به گزارش مهر،کریمی در همین راستا تصریح کرد: به نظر می‌رسد در اتاق آقای ضرغامی به جای شبکه‌های خودی، تصویر تمام شبکه‌های بیگانه است و هول و ولای این را دارد که در بی بی سی چه اتفاقی می‌افتد.

نماینده مردم ساری نیز در ادامه نکاتی درباره جنگ نرم و لزوم مقابله با آن ارائه کرد و پرورش فیلمنامه نویس را راه حلی برای از میان بردن مشکلات معرفی کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
سروش
|
United States of America
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
خیابان یک جور . خانه یک جور . تلویزیون یک جور !!

بابا بگذازید مردم زندگیشون را بکنند این همه محدودیت سرانجام خوشی ندارد به خدا!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
میخواین یه هیئت هم درست کنین نظارت کنن بازیگرا تو خونشون چی میپوشن و رنگ لباس ... چه رنگیه مبادا مغایر قانون نباشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
اقا من یه پیشنهاد دارم
مثل لایحه جدیدی که روش دارن کار میکنن و برای خروج از کشور خانمها سن 40 رو میزارن(که من پیشنهاد 70 سال رو دادم برای اینکه کل مشکل حل شه وانشاالله تصویب بشه) اینجا هم میتونید یه حداقل سن ومنی بذارید .خب مثلا 70 سال.
اینجوری به نظرم مسئله اینجا هم حل میشه
نظرم خوب نیست؟
اگر خوبه برای اینده قبل از گذاشتن قانون یه مشورتی هم با من داشته باشید بد نیست ها
من پولی هم نمیگیرم خیالتون راحت کاملا مجانیه
رامين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
بس به اين مشكلات به قول خودتون مهم پرداختيد، مشكلات پيش پا افتاده اى مثل اقتصاد مردم از يادتون رفته!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
توي اين مملكت بايد هزار چهره باشي. با چادر بري سر كار تا بيرونت نكنن. با مانتو بري بيرون چون مي خواهي راحت باشي بايد جوري بري مهموني كه نگويند عقب افتاده ي امل يك كمد پر از لباس براي شخصيت هاي مختلفت داشته باشي در نهايت يك لباس ساده براي توي خانه. در صورتي كه اگر مي توانستم خودم باشم يك لباس ساده كافي بود .خدااااااااااااا
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
0
0
هفت شهرعشق را عطارگشت ما هنوزاندرخم یک کوچه ایم!
ذ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
0
0
مگه بازيگر خودش انتخاب ميكنه چي بپوشه سر صحنه؟ببين من هيچي از سينما حاليم نيست ولي اين يكو ميدونم ها!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین