کد خبر: ۱۰۱۸۲۹۳
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶

ویتکاف: در حال اجرای توافق صلح میان اسرائیل و حماس هستیم

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه به وقت محلی گفت که او و جرد کوشنر، داماد ترامپ، بلافاصله کار بر روی «بخش اجرایی» توافق صلح بین اسرائیل و حماس آغاز کردند و این نقش را در منطقه حفظ خواهند کرد.
ویتکاف: در حال اجرای توافق صلح میان اسرائیل و حماس هستیم
آفتاب‌‌نیوز :

ویتکاف به خبرنگاران در مصر در کنار کوشنر، مارکو روبیو وزیر امور خارجه، ترامپ و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر، گفت: «از همان لحظه‌ای که توافق را امضا کردیم، من و جرد در حال کار بر روی بخش اجرایی توافق بودیم، بنابراین ما کاملاً درگیر آن هستیم.»

فرستاده ویژه ترامپ تصریح کرد: «ما مدت زیادی اینجا خواهیم بود. این به دستور رئیس جمهور است. احتمالا این یکی از مهمترین مراحل این توافق خواهد بود.»

سی‌ان‌ان پیش از این گزارش داده بود که انتظار می‌رود کوشنر به ایفای نقش فعال در مراحل بعدی مذاکرات صلح ادامه دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین