آفتابنیوز : آفتاب: جعفری دولتآبادی این مطلب را در گردهمایی مشترک سرپرستان نواحی دادسراها، معاونین دادستان و دادیاران ناظر بر زندان با رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی و روسای زندانهای استان تهران اعلام کرد و افزود: دادستانها حسب وظایف قانونی خود در سه بخش تحقیقات، دادگاهها و اجرای احکام باید حضور پررنگی داشته باشند و اگر در هر یک از این بخشها کوتاهی صورت بگیرد، روند صحیح قضایی با مشکل روبرو خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه به اهمیت نظارت بر وضعیت زندانیان در زندانها اشاره کرد و افزود: مسوولیت نظارت بر این بخش، با دو شیوه آموزش به ضابطان پیگیری وضعیت زندانیان صورت میگیرد و از همین رو، در دادسرای تهران اهمیت زیادی به این موضوع داده شده به نحوی که با ایجاد ساختار جدید، هم اینک چهار معاونت با حدود بیش از سی دادیار ناظر زندان این مهم را بر عهده دارند.
وی یکی از این بخشها را تاسیس معاونت نظارت بر زندانیان زن و اطفال در دادسرای تهران اعلام کرد و افزود: به زودی معاونت جدیدی نیز برای نظارت بر تمامی بازداشتگاههای نیروی انتظامی در تهران بزرگ ایجاد خواهد شد.
دادستان تهران در ادامه به اهمیت فعالیت دادیاران ناظر بر زندان اشاره کرد و افزود: در صورت وجود یک نظارت قوی، موثر و کارآمد شاهد برخی اتفاقات ناگوار نخواهیم بود؛ زیرا مسوولان نظام با همه توان خود مشغول خدمت هستند، اما بروز یک بیتدبیری میتواند تمامی این خدمات را زیر سوال ببرد و عرصه را برای فعالیتهای ضدنظام مهیا کند که این موضوع جفا به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مسؤولان آن است.
وی به همه دادیاران ناظر زندان تاکید کرد تا ضمن حضور مستمر در زندانها، به طور مستقیم با زندانیان گفتوگو کرده و مسایل و مشکلات قضایی آنان را با دقت و حسب قانون نمایند.
وی استفاده از فنآوریهای نوین برای نظارت بر زندانها را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به وسعت کلانشهرها، بدیهی است هرچه امکانات ارتباطی نظیر استفاده از ویدیو کنفرانسها بیشتر شود، ضمن کاستن از مشکلات موجود، میتوان نظارت بیشتری انجام داد.
جعفری همچنین بر اهمیت تداوم نشستهای مشترک بین مسوولین دادسراها، به ویژه دادیاران ناظر زندان با مسوولان زندانها تاکید کرده و افزود: وجود چنین نشستهایی با رویکرد علمی و عملی میتواند در کاهش مشکلات موجود و ایجاد هماهنگیهای بیشتر موثر باشد.
در این نشست، اسماعیلی رئیس سازمان زندانها نیز در سخنانی به موضوع زندان و توجه به زندانی در اسلام و روایات دینی اشاره کرد و با ارایه گزارشی از وضعیت فعلی زندانها، ابراز امیدواری کرد که با استفاده از رویکردهای نوین، جمعیت کیفری زندانها کاهش یابد.
در بیشتر کشورهای جهان ، برای مامورین ، کلاسهای آداب ویژه برخورد با متخلفان در هر صنفی را می گذارند و همینطور آموزش لبخند . ولی در کشورما نه تنها بیشتر مامورین ، بلکه بیشتر پشت میزنشینان ، احترام به مردم نمی گذارند ، درصورتی که حقوقی که می گیرند ، به خاطر ما مردم است و
مردم باید از آنها راضی باشند .