از قدیم نبض اقتصاد ایران در بازار تهران زده میشد و شاید بهترین مدل قضاوت در مورد برنامههای اقتصادی کاندیداها بازاریان باشند؛ سبزهمیدان، تیمچه، بورس لوازم خانگی و آشپزخانهای که با توجه به اعیاد پیش رو و برگزاری مراسم عروسی همچنان خلوت است و کاسبان گلهمند از وضعیت موجود.
قباخلو از کاسبان قدیمی بازار، مناظره دیشب را بیشتر یک برنامه تفریحی میداند تا انتخاباتی. او با انتقاد از محتوای سوالات مطرحشده از کاندیداها از فرصتنداشتن کاندیداها در بیان نظرات اقتصادی مخصوصا ساز و کار مهار تورم انتقاد کرد.
سید علی، یکی دیگر از حجرهداران که البسه مخصوص حج را به فروش میرساند، میگوید در برنامه دیروز جای مرحوم «منوچهر نوذری» خالی بود. ما منتظر مناظرهای قوی بودیم که مهمترین مسائل اقتصادی مملکت را به چالش بکشد و مخصوصا برنامههای کاندیداها را برای افزایش قدرت خرید مردم بدانیم، نه اینکه «مسابقه هفته» ببینیم. مسائل اقتصادی مملکت را با سه چهار دقیقه وقت که نمیشود بیان کرد و تازه برای آن راهکار ارائه داد.
احمدی یکی از فروشندگان لوازم برقی در سرای مقدم با انتقاد از کاندیداها میگوید کاندیدایی که نتواند حق خود را بگیرد و بگذارد مجری تلویزیون هر کاری که میخواهد انجام دهد چگونه میخواهد حق مردم و ملت را در جوامع بینالمللی بگیرد؟
از سوی دیگر بهرام که در نمایندگی «یورو پن» در چهار راه استانبول شاغل است، مناظره جمعه را با توجه به تعداد کاندیداها قابل قبول میداند و پیروز این مناظره را غرضی میداند. به گفته وی غرضی تنها کسی بود که فهمید اساس همه چیز در این مملکت «دلار» است و این قیمت دلار است که وضعیت اقتصادی مملکت را نشان میدهد.
فلاح از دیگر مغازهداران استانبول که در کار بدلیجات و نقره است، عارف را بهترین شخص برای اقتصاد بیمار کشور میداند و علت آن را تاکید وی بر استفاده از متخصصین تمام احزاب کشور میداند.
به گزارش ایسنا،کاسبهای سهراه امینحضور هم از مناظرههای جمعه غیر از شوخی و خنده برداشت چندانی نداشتند. سهیل که نمایندگی شرکت بوش را دارد به خنده میگوید: «از کی بپرسمش فقط کم بود.»
اما فعالان خرید و فروش ارز بیشترین نارضایتی را از مناظره روز جمعه ابراز میکنند زیرا اکثر آنها انتظار داشتند با برگزاری مناظره، بازار ارز شاهد تغییر و تحولات اساسی شود اما با انجام مناظره جمعه در قالبی خنثی، بازار شاهد کمترین تحولات بود.