کد خبر: ۲۰۰۳۹۴
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸

ریزش 40 درصدی مخاطبان سینما در سال 91

وی اضافه کرد: امروز با توجه به محدودیت‌های اقتصادی که گریبانگیر مردم است آن‌ها ترجیح می‌دهند که فیلم‌های مورد نظر خود را با یک وقفه کوتاه از طریق تلویزیون، اینترنت و یا سی دی‌های مجاز تماشا کنند.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون سینمایی حوزه هنری استان خوزستان گفت: سینماهای کشور در سال 91 حدود 40 درصد ریزش مخاطب نسبت به سال 90 داشته‌اند.

به گزارش فارس، مجتبی آقا کوچک‌زاده در نشست خبری که ظهر امروز در محل حوزه هنری استان خوزستان برگزار شد اظهار کرد: طرح افطار تا سحر یعنی این که بخواهیم از زمان افطار تا سحر فیلم اکران کنیم از دید ما طرح مردودی است و امروز خوشحال هستیم که این طرح را در استان ارائه نداده‌ایم.

*اجرای طرح اکران سینما پس از افطار

وی با بیان این که در ایام ماه مبارک رمضان سینماهای ما طبق روال معمول به فعالیت خود مشغول هستند افزود: طرح اکران پس از افطار تنها در سینما اکسین اهواز و آن هم در سانس آخر برگزار می‌شود.

معاون سینمایی حوزه هنری استان خوزستان ادامه داد: طرح اکران پس از افطار هیچ تشابهی با طرح‌های «اذان تا اذان» و یا «افطار تا افطار» نداشته است اما بعضا این طرح را به عنوان طرح افطار تا سحر در استان منعکس می‌کنند.

وی عنوان کرد: آغاز سانس طرح اکران پس از افطار ساعت 22 شب بوده و بلیط سینما نیم بها و با قیمت یک هزار و 500 تومان فروخته می‌شود.

نابه‌سامانی در اوضاع سینماها در سال 91


معاون سینمایی حوزه هنری استان خوزستان در ادامه افزود: سینماهای کشور در سال 91 حدود 40 درصد ریزش مخاطب نسبت به سال 90 داشته‌اند.

وی ادامه داد: نابه‌سامانی در اوضاع سینماها در سال 91 نشان داد که سیاست‌های کلی در زمینه سینماداری آن طور که باید موفق نبوده است.

آقا کوچک‌زاده با بیان این که مردم ما سینما را به عنوان یک دغدغه نگاه نمی‌کنند گفت: مردم ما سینما را به عنوان یک تفریح محسوب می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر ما سینما را به عنوان یک مایحتاج در زندگی مردم جا بیاندازیم قطعا شاهد عملکرد بهتری در حوزه سینما خواهیم بود.

یکی از دلایل بی‌توجهی به سینما عدم اطلاع‌رسانی قوی است

معاون سینمایی حوزه هنری استان خوزستان بیان کرد: یکی از دلایل بی‌توجهی مردم به سینما عدم اطلاع‌رسانی قوی است، انتظار می‌رود که در زمینه اطلاع‌رسانی قدری بهتر عمل شود.

وی اضافه کرد: امروز با توجه به محدودیت‌های اقتصادی که گریبانگیر مردم است آن‌ها ترجیح می‌دهند که فیلم‌های مورد نظر خود را با یک وقفه کوتاه از طریق تلویزیون، اینترنت و یا سی دی‌های مجاز تماشا کنند.

سی.دی‌های مجاز فیلم‌های اکران شده زودتر به بازار می‌آید


آقا کوچک‌زاده نظارت بیشتر بر روی سی.دی‌های مجاز و غیرمجاز را امری مهم دانست و عنوان کرد: متاسفانه در کشور ما فیلم‌هایی که به عنوان مثال در ایام نوروز اکران شده است، سی.دی‌های مجاز آن اکنون در بازار موجود است و این در حالی است که سی دی‌های غیرمجاز همان فیلم‌ها از مدت‌ها قبل در بازار ارائه شده است.

بافت سینماهای خوزستان سنتی مذهبی است

وی با اشاره به این که بافت سینماهای خوزستان سنتی مذهبی است افزود: در دهه 50 نزدیک به 50 سینما در خوزستان مشغول به فعالیت بود این در حالی است که اکنون سینماهای فعال استان به تعداد انگشتان دو دست نمی‌رسد.

معاون سینمایی حوزه هنری استان خوزستان، آموزش و پرورش در تربیت نسل سینمارو بسیار موثر است گفت: نهادهایی همچون آموزش و پرورش باید در کنار آموزش موضوع پرورش به سینماها را مدنظر قرار دهند و تا زمانی که مردم ما کارکرد سینما را ندانند چطور ممکن است که به سینما کشیده شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین