آفتابنیوز : مديركل دفتر آموزش و پرورش عشايري با اعلام اين خبر افزود : هم اکنون 58 درصد كلاسهاي عشايري ،یعنی 6 هزار و 800 کلاس درس، چند پايه و تك معلمي هستند و علاوه بر این 53 درصد مدارس عشايري سيار و نيمهسيار هستند .
عباسي 90 درصد مدارس كپري عشايري را در استان سيستان و بلوچستان دانست و تصريح كرد: در بعضي مناطق عشايري با توجه به شرايط زندگي دانشآموزان ناچار به برگزاري كلاس در چادر هستيم، اما مدارس كپري را ميتوان حذف كرد.
وي گفت : 11 درصد نيروي آموزشي عشاير، سرباز معلم و 18 درصد حقالتدريس پارهوقت هستند و همین امر سبب شده است تا 91 درصد مدارس عشايري به صورت مختلط اداره شده و 54 درصد جمعيت دانشآموزي ابتدايي نيز در كلاسهاي چندپايه و تكمعلمي تحصيل كنند.
مديركل دفتر آموزش و پرورش عشايري در ادامه افزود :تنها 15 درصد از كل 14 هزار نفر نيروي انساني مدارس عشاير، زن هستند و اين درحاليست كه 78 هزار و 553 نفر از دانشآموزان عشايري دختر هستند.
وي با اشاره به كمبود 4 هزار نيروي انساني در آموزش و پرورش عشايري گفت: با توجه به مشكل ساختاري دفتر آموزش و پرورش عشايري و اهميت توجه بيشتر به اين بخش ضروري است تا اين دفتر به سازمان آموزش و پرورش روستايي و عشايري تبديل شود، چرا كه عليرغم شعارهاي «عدالت محوري» و «محروميتزدايي» هنوز رديف بودجهاي خاصي به اين دفتر اختصاص نيافته است.