کد خبر: ۲۰۱۹۶۲
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۳

درایتی: دولت احمدی‌نژاد حرمت خاتمی را نگه نداشت

مشاور امور روحانیت در دولت اصلاحات گفت: در ابتدای کار هر رئیس جمهوری باید ساز و کاری مشخص و قابل قبول به دور از افراط و تفریط پیش بینی شود تا کسی که ۴ و یا ۸ سال سابقه مدیریت اجرایی کشور را برعهده داشته است حداقل احترام را داشته باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: مصطفی درایتی در گفت‌و‌گو با ایلنا با اشاره به اظهارات بقایی مبنی بر اینکه ایجاد تشکیلاتی تحت عنوان دفتر رئیس جمهور سابق در نهاد ریاست جمهوری در دولت‌های گذشته نیز وجود داشته، عنوان کرد: سید محمد خاتمی پس از ترک دفتر پاستور در سعدآباد مستقر شد و در آنجا ملاقات‌هایی را داشت اما از سوی دولت نهم با مضیقه‌های متعددی روبرو شد به گونه‌ای که نهایتا مجبور به ترک ساختمان سعدآباد شد. 

وی ادامه داد: چنین مصوبه‌ای نه تنها در دولت خاتمی اجرا نشد بلکه حداقلی از احترام و حرمت را هم برای رئیس جمهور قبلی رعایت نکردند. نباید فراموش کرد که همه این رفتار‌ها منسوب به دولت احمدی‌نژاد است کما اینکه آقای خاتمی در محل فعلی که از سوی خانواده امام به وی داده شده و در آنجا مستقر است نیز مضیقه‌های بسیاری را از گوشه وکنار احساس می‌کند. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: ما همواره معتقدیم باید حرمت کسانی که جایگاه ویژه‌ای در کشور داشته و دارند حفظ شود حتی اگر مخالف نظرات آن‌ها باشیم به نظر من در ابتدای کار هر رئیس جمهوری باید ساز و کاری مشخص و قابل قبول به دور از افراط و تفریط پیش بینی شود تا کسی که ۴ و یا ۸ سال سابقه مدیریت اجرایی کشور را برعهده داشته است حداقل احترام را داشته باشد. 

درایتی با تاکید براینکه رفتارهای متناقض احمدی‌نژاد طی ۸ سال کم نیست گفت: کسی که ابتدای کار خود چنین رفتاری را با رئیس جمهور قبلی که این میزان از محبوبیت را داشته است انجام دهد قطعا نمی‌تواند برای مطرح شدن خود جایگاه رسمی در نهاد ریاست جمهوری پیش بینی کند. 

درایتی تصریح کرد: رفتارهای متناقض از احمدی‌نژاد پس از ۸ سال جای تعجب ندارد اینکه احمدی‌نژاد در پایان عمر دولت خود چنین دفتری را ایجاد کند این شائبه را ایجاد می‌کند که وی برای رئیس جمهور بعدی تکلیف معین می‌کند. 

وی افزود: البته هر رئیس جمهوری که روی کار می‌آید حتما باید از تجربیات رئیس جمهور گذشته استفاده کند اما احمدی‌نژاد از افرادی است که این مطلب را در مورد خود به صورت جدی پشت سر انداخت و حتی دولت‌های قبلی را به هر شکلی که شده تخریب کرد به گونه‌ای که نمی‌تواند چنین اقداماتی را هیچ‌گاه از کارنامه خود پاک کند. 

درایتی با تاکید براینکه انجام برخی کارهای متناقض همچون واگذاری نمایشگاه بین المللی به صدا و سیما و سایر واگذاری‌ها در پایان عمر دولت معنایی ندارد گفت: همه این اقدامات در کنار موارد گفته شده ابهامات زیادی ایجاد می‌کند اینکه کسی بخواهد برای خود در نهاد ریاست جمهوری جایگاهی را از پیش تعیین کند عقلانی و قابل قبول نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین