رضوانی در مورد لایحه قانون جدید تامین اجتماعی تصریح کرد: لایحه جدید قانون تامین اجتماعی در هیات امنای سازمان مطرح نشد و هیات امنا در گردش کار لایحه قرار نگرفت، بنابراین هیات امنای سازمان اصلا در این لایحه دخیل نبوده و اعلام کرد که این موضوع نیاز به بررسی دارد.
وی با بیان اینکه هیات امنای این سازمان در مورد لایحه جدید قانون تامین اجتماعی هیچ نظری نداده و حتی مخالف آن بوده است، گفت: علاوه بر اینکه مصوبهای در این زمینه در هیات امنای سازمان وجود ندارد باید بگویم که حتی بعضی از اعضای هیات امنا با این لایحه مخالف بوده و در نهایت اینکه لایحه به هیچ وجه در هیات امنا مطرح نشد.
عضو هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی در مورد اینکه چگونه وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدون اینکه لایحه به تصویب هیئت امنا برسد آن را امضا کرده است؟ گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم.
این در حالی ایست که چندی پیش از تغییر مدیریتی در سازمان تامین اجتماعی، معاون حقوقی و پارلمانی این سازمان در مورد این لایحه گفته بود: براساس ماده 73 قانون برنامه پنجم توسعه و تأکید قانونگذار بر اصلاح قانون تأمیناجتماعی، پیشنویس قانون جدید این سازمان که طی سال گذشته با پیگیریهای مدیرعامل سازمان (سعید مرتضوی) در 102 ماده تدوین و در آن از نظر حقوقدانان اساتید دانشگاه، تشکلهای کارگری و متخصصان امور بیمه و پیشکسوتان سازمان تامین اجتماعی استفاده شد پس از تایید وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی (اسدالله عباسی) و با تایید و دستور موافق ریاست جمهوری (محمود احمدی نژاد) مراتب در دولت طرح و با دستور معاون اول ریاست جمهوری در زمان رحیمی، دستور ارسال آن بصورت لایحه به مجلس شورای اسلامی صادر شده است.
رضوانی در ادامه این گفتوگو در مورد مصوبه استخدام 500 نفر در سازمان تامین اجتماعی و مباحث حاشیهای که پیرامون این مصوبه، اظهار کرد: در مورد استخدام 500 نفر در سازمان تامین اجتماعی مصوبه وجود دارد، اما اگر این مصوبه بد اجرا شده باید سراغ کسی رفت که در اجرای بد آن اقدام کرده است.
عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه بعضی از اعضای هیات مدیره اعلام کردند که این موضوع مصوبه هیات مدیره نبوده و درخواست مدیر عامل وقت سازمان تامین اجتماعی بوده است، گفت: اگر از طریق هیات مدیره مصوبهای ارجاع داده نمیشد به آن رسیدگی نمیکردیم و روش کار اینگونه است که موضوعات مطرح شده در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی به درخواست هیات مدیره این سازمان است.
رضوانی با بیان اینکه درخواست شخصی از هیات امنا اصلا معنی نمیدهد، تصریح کرد: موضوعی را در هیات امنا نظر سازمان تلقی میکنیم که مصوبه هیات مدیره این سازمان باشد و ممکن است مصوبهای در هیات مدیره مطرح شده باشد که همه اعضا با آن موافق نباشند اما این به منزله نبود مصوبه در این زمینه نیست.
وی با تاکید بر اینکه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی همواره بر اساس روال قانونی عمل کرده است، اظهار کرد: ممکن است مدیر عامل موضوعی را مطرح کند اما اگر هیات مدیره نپذیرد هیئت امنا آن را نظر سازمان تامین اجتماعی تلقی نمیکند و روال کار به گونهای است که هیات امنای آنچه را که به عنوان مصوبه هیات مدیره سازمان نباشد به آن ورود نمیکند.
عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در قانون تعیین شده است که هر مصوبه نیازمند موافقت چند تن از اعضای هیات مدیره است و در این خصوص نیز ممکن است چند نفر از اعضای هفت نفره هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی موافق مصوبه استخدام 500 نفر نبوده باشند، اما مصوبه به تایید تعداد لازم اعضا رسیده است.