کد خبر: ۲۱۰۱۶۰
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۱

با کاهش احتمال حمله تکلیف مخالفان سوری چه می‌شود؟

مخالفان سوریه اقدام آمریکایی‌ها در تعلیق حمله نظامی را خیانت، کناره گیری و بی مسئولیتی آمریکا می خوانند.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: تغییر موضع ایالات موضع ایالات متحده آمریکا در تعلیق حملۀ نظامی به سوریه که امیدی برای مخالفان ایجاد کرده بود را به ناامیدی و یأس تبدیل کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامۀ لوموند، برهان غلیون یکی از رهبران مخالفان سوریه در این باره می‌گوید: برای ملت سوریه این به معنای رها کردن است. به تغییر مهمی امید داشتیم و تصور می کردیم در جنگ با بشار اسد، ایران و روسیه در حال قدرت گرفتن هستیم. اما به نظر میرسد غرب ترجیح می دهد که فقط نظاره گر قتل عام ملت سوریه باشد.

برهان غلیون، یکی از چهره‌های اصلی ائتلاف ملی مخالفان سوریه، اقدام آمریکایی ها را خیانت، کناره گیری و بی مسئولیتی آمریکا می خواند. از نظر مخالفان سوریه، پیشنهاد روسیه برای خلع سلاح شیمیایی سوریه تنها مانوری سیاسی جهت خریدن زمان برای بشار اسد است.

به نظر می رسد اپوزیسیون سوریه، مجبور است در استراتژی خود تغییرات مهمی ایجاد کند. بسما کودمانی، کارشناس مسائل سیاسی می‌گوید: مخالفان مسلح که امید داشتند در اواخر اوت با بمباران هوایی آمریکایی به موقعیت بهتری دست پیدا کنند؛ زین پس باید تقلای بیشتری برای تقویت موقعیت نظامی و مالی خود بکنند.

ژنرال سلیم ادریس، رییس ارتش آزاد سوریه از کشورهای حامی مخالفان درخواست حمایت بیشتری نظامی کرده است. از سویی روز پنجشنبه روزنامۀ واشنگتن پست، در روز پنجشنبه از ارسال اسلحه‌های سبک ایالات متحده آمریکا از دو هفته پیش آغاز شده است. این در حالیست که بشار اسد مذاکره بر سر خلع سلاح‌های شیمیایی را منوط به توقف ارسال سلاح به مخالفان سوریه اعلام کرده است.

برهان غلیون می‌گوید: اپوزیسیون باید زین پس بر روی توان خود و حمایت برخی کشورهای عربی برای تقویت قوای نظامی‌ حساب کند. از سویی مخالفان بر این اعتقادند که عامل زمان در مقابل قدرت گرفتن گروههای افراطی که در حال رشد هستند، نیز اهمیت زیادی دارد.

تغییر استراتژی مخالفان سوریه قرار است یکی از موضوعات مهم نشست استانبول باشد که از روز جمعه آغاز شده است. در این نشست مخالفان سوریه قرار است دربارۀ گسترش ائتلاف، وارد کردن گروههای کردی به ائتلاف و بازسازی فرماندهی ارتش آزاد مذاکره کنند. غلیون می‌گوید: باید سیاست خارجی‌مان را بیشتر بر روی کشورهایی متمرکز کنیم که از ما حمایت می‌کنند. لازم است که پل ارتباطی میان ارتش آزاد، ائتلاف ملی و کشورهای عربی ایجاد شود. قرار است ارتش آزاد سوریه پس از استعفای غسان هیتو، نخست وزیر جدیدی را انتخاب کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین