آفتابنیوز : آفتاب: ایسنا نوشت: مهدی نوید ادهم یکی از مولفههای موثر در فرآیند تعلیم و تربیت نسل جوان را "زمان آموزشی" خواند و افزود: زمان آموزش چه به معنای میزان ساعات حضور دانشآموزان در کلاس، چه میزانی که در طول روز، هفته یا سال تحصیلی دانشآموزان به مدرسه آمده و در کلاس بودهاند و یا زمان آموزشی به مفهوم ساعاتی که بر ماده درسی در طول هفته یا سال اختصاص مییابد، تماما به عنوان مولفههای بسیار جدی در فرآیند تعلیم و تربیت مورد توجه کارشناسان بوده و میباشد.
وی ادامه داد: از همین منظر شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان شورای مجمع سیاستگذاری در آموزش و پرورش و به استناد سند تحول بنیادین، موضوع ساماندهی زمان آموزشی را در دستور کار خود قرار داده و برای استفاده بهینه از فرصت حضور دانشآموزان در مدرسه و خانواده، تدابیری را اتخاذ کرده است.
نوید ادهم بیان کرد: متاسفانه بخشی از این تدابیر تحت عنوان تعطیلی مدارس در روز پنجشنبه در جامعه مشهور است، در صورتی که مصوبه از واژه "تعطیلی" استفاده نکرده است و برای استفاده بهینه از پنجشنبه در مدرسه یا خانواده و اختصاص این زمان به فعالیتهایی نظیر بازدید علمی، کارگروهی، فعالیتهای اجتماعی و یا حضور در خانواده و انجام صله رحم و بازخوانی نظریهها نکاتی را داشته است.
وی تصریح کرد: تغییرات انجام شده در نظام آموزشی کشور براساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته است و مصوبات این شورا به مثابه قانون لازم الاجرا است، بنابراین اجرای این تغییرات، الزام قانونی دارد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: خوشبختانه دولت جدید التزام خود را به قانون و قانونگرایی بارها اعلام کرده است، بنابراین برنامههای تحولی به ویژه برنامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محتوای کاری دولت جدید و وزیر جدید است. هرچند ممکن است در فرایند اجرا و در برنامههای اجرایی تغییراتی داده شود و بخشی از کاستیها و آسیبهایی که امروز به وجود آمده است مورد بازبینی و بازنگری قرار گیرد، لیکن کلیت امر به عنوان یک مصوبه لازم الاجرا، استقرار دارد.