آفتابنیوز : آفتاب: نشست مشترک کمیسیون اجتماعی و بنیاد شهید و امور ایثارگران روز گذشته با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی و مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد. حجت الاسلام سید محمدعلی شهیدی محلاتی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اين نشست عنوان كرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران خانه خانواده شهدا و ایثارگران است و با هدف تعامل و مجلس علاقمندیم در طرحهای مطرح شده بهعنوان کارشناس حضور داشته باشیم، همچنین امیدواریم در تدوین لوایح طراحی شده در دولت بتوانیم از نظرات کارشناسی نمایندگان استفاده کنیم.
در ادامه اين نشست اعضاي كميسيون اجتماعي انتقادات و پيشنهادات خود را عنوان كردند:
سالار مرادی: کمیسیون اجتماعی نگاهی مثبت نسبت به تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته و سعی دارد بهعنوان یکی از مدافعان حقوق این عزیزان فعالیت کند، با توجه به تغییر مدیریت در این نهاد گلهگذاریها به پایان رسیده و برخی انتقادات را مطرح نمیکنیم.
مهدی عیسیزاده: از کمبود امکانات در مناطق محروم، انتقاد دارم ولي امیدوارم بنیاد شهید و امور ایثارگران تدابیری برای در اختیار گذاشتن تن خواه در شهرستانها ایجاد کرده تا مشکلات در این مناطق محروم کم شود.
محمدمهدی مفتح: خلأهای قانونی در حوزه ایثارگران، زياد است ولي باید فرزندان شهدا هم در دسته ایثارگران طبقهبندی شوند و اقداماتی در راستای ساماندهی مزار شهدا ایجاد شود.
عبدالرضا عزیزی: بسیاری از همسران شهدا ازدواج کردهاند اما حقوقی که دریافت میکنند بیش از فرزندان جانبازان است و باید این مشکل مرتفع شود.
مجتبي رحماندوست عضو كميسيون اجتماعي مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در كل مي توان گفت كه به مديريت جديد بنياد شهيد نگاه مثبت داريم. البته در اين نشست موضوع بودجه و اعتبارات لازم براي ايثارگران دستگاه هاي دولتي را هم مطرح كرديم تا توجه بيشتري به دستگاه ها شود.
وي افزود: از رئيس بنياد شهيد درخواست شد تا اگر مديري با ايثارگري برخورد تهديد آميز كرد تنبيه و توبيخ شديد شود. همچنين نسبت به فوت جانبازاني كه احتمال مي رود اين فوت به علت مصدوميت دوران جنگ است سختگيري كمتري شود كه البته دكتر عباسپور مديركل درمان بنياد شهيد گفتند اين موضوع در حال پيگيري و اجرا است. هر چند قبلا نديديم ولي اميدواريم بنياد اين موضوع را توجه كند.
رحماندوست اظهار داشت: نگارش 15 آيين نامه براي قانون خدمات جامع به ايثارگران هم از وظايف بنياد شهيد است كه بايد هر چه زودتر آن را انجام دهد.
همچنین در ادامه این نشست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بسیاری از مسائل مورد بررسی قرار گرفته و برخی نیز در دست اقدام است.
به گزارش مهر، عباسپور معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران هم گفت: جانبازان دستگاههای دولتی میتوانند با پرداخت سرانه بیمه تحت حمایت بنیاد قرار گیرند، همچنین ارائه ویلچر به جانبازان دارای محدودیتهایی است که تنها به جانبازان قطعنخاعی تعلق پیدا میکند. همچنين برای رفع مشکل مصادیق شهادت و جانبازی در حال بررسی هستیم تا مشکلات قبلی مرتفع شود، اما هنوز مشکلات زیادی برای اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان داریم.