آفتابنیوز : آفتاب:"محمدباقر نوبخت" امروز (سه شنبه 26 آذر) در مراسم گرامیداشت شهید مفتح و سالروز وحدت خوزه ودانشگاه از دو منظر تاریخ و فلسفه تاریخ شهادت دکتر مفتح قابل ارزبابی است، اظهار کرد: شهادت دکتر مفتح تصادفی نبوده و این حادثه اکنون یکی از حلقه هایی بود که به دنبال متلاشی کردن و از پای در آوردن انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به اتحاد کاپیتالیسم و سوسیالیسم در جنگ جهانی اول و دوم در برابر نازیسم و فاشیسم خاطرنشان کرد: این دو جناح هر کدام تلاش می کردند تا دیگری را از بین ببرند و با تمامی تفاوتها نگاه مشترک آنها نفی مذهب بود به طوریکه مذهب را افیون جامعه می دانستند و مذهب را عاملی برای آرامش دهی به مردم در راستای استثمار به شکلی گسترده به حساب می آوردند.
نوبخت با بیان اینکه مذهب زمانی در اتحاد جماهیر شوروی جایی نداشت، گفت: کلیساها در این کشور به محلی برای نگهداری احشام تبدیل شده بود و از منظر کاپیتالیسم، مذهب جایگاهی برای تفکر و روشنفکری نداشت.
وی ادامه داد: جبهه های کاپیتالیسم و سوسیالیسم اعدامهای بسیاری در زمینه از بین بردن مذهب داشتند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که مذهب باید در کلیسا زندانی شود. در این اثنی بود که رخداد بزرگ اسلامی در ایران شکل گرفت و حرف و نگاه متفاوتی نسبت به اسلام و مذهب از خود بروز داد. روشنفکران غربی که مذهب را متحجر و فاقد نگاهی ساختار ساز و دارای ایدئولوژی می دانستند با ا نقلابی روبرو شدند که این نگاه را به هم ریخت و توانست تغییر ایجاد کند.
نوبخت اضافه کرد: کشورهای سلطه در ابتدا در راستای حذف این انقلاب تلاش کردند و برای حذف این موجود حیات ساز از حمله به مغزها شروع کردند، ابتدا شهید مطهری و سپس شهید مفتح به عنوان متفکری که از حوزه پای در دانشگاه گذاشته است، شروع شد.
وی تصریح کرد: کشورهای استکبار می دانستند که این روحانیون متفکر نوک پیکان انقلاب هستند، اتاق فکری در کشورهای سلطه ایجاد شد تا چگونگی این ترورها را مدیریت کند و به این نتیجه رسید که پس از حذف مغزهای انقلاب باید به سراغ زبانهایی که می گفتند مذهب افیون نیست بروند و در این راستا آیت الله مدنی و دستغیب را با این تفکر به شهادت رساندند.
وی رجایی و باهنر را دستان نظام برشمرد و گفت: حال نوبت به این افراد رسیده بود که شاید با این کار نظام را از پای در آورند اما با همه خصومتها، نظام همچنان پویا ایستاده است.
نوبخت اضافه کرد: امروز دنیا به جایی رسیده که باید در پای میز مذاکره حاضر شده و زانوی ادب را به زمین بزند و حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود اعلام کرده اند که ایران به دنبال بمب هسته ای نیست، گفت: این صحبتها باید گواهی برای کشورهای دیگر در راستای حسن نیت ایران باشد.
وی با اشاره به اهمیت توافقات ژنو یادآور شد: دشمنی که در بی رحم بودن آن تردیدی وجود ندارد این مذاکرات را بزرگترین خطای تاریخ اعلام کرده و امروز به شیوه های مختلف به دنبال مایوس کردن ملت ایران است.
وی تصریح کرد: آنچه که در توافق نامه نوشته شده و از ماه آینده اجرایی می شود برای ما مهم است، اگر محتوای توافق نامه غرور ملت ایران را تامین نمی کرد به طور قطع با اعتراض مقام معظم رهبری روبرو می شد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مذاکره کنندگان را فرزندان انقلاب دانستند گفت: همه باید پشتسر رهبری حرکت کنیم و کسی حق ندارد از مقام معظم رهبری جلوتر برود. امروز نظام جمهوری اسلامی قویتر و منسجم تر از سال های گذشته است و این به خاطر خون پاک شهداییی است که جان خود را به خاطر انقلاب از دست دادند.
نوبخت با تأکید بر اینکه امروز در سایه اعتدال و به دور از حاشیههای سیاسی فرصت شد تا از همه جناحها و دیدگاهها استفاده شود، گفت: این نظام با تمامی تقدسی که دارد نباید تنها بر حرف و نظر فرد متکی باشد، جبهههای چپ، راست و میانه بخشی از نظام هستند و نظام برای پرواز به دو بال نیاز دارد، در کابینه دولت از تمامی تفکرها و دیدگاههای معتقد به ولایت فقیه استفاده شده است.
وی تأکید کرد: امروز به جای پرداختن به اختلاف سلیقه و تعمیق شکاف باید به وحدت و اتحاد بیشتر بپردازیم.
وی با بیان اینکه مردم ولی نعمتان نظام محسوب میشوند، گفت: نباید به دنبال دعوا و درگیری با یکدیگر باشیم به جای لجبازی باید کنار هم باشیم و با عقل و خرد جمعی منابع محدود اعتباری را بین پروژهها و طرحها عادلانه تقسیم کنیم.