آفتابنیوز : 
«حمیدرضا ترقی» در گفتگو با آفتاب تصریح کرد: علاوه بر این مسئولیت بعضی از سازمان ها و دستگاه ها به افراد جوان سپرده شده که مجموعه این اقدامات حاکی از این است که گردش نخبگان در کشور ما در بخش اجرایی جدی گرفته شده و نسل دوم و سوم انقلاب وارد صحنه اجرایی کشور شده اند.
وی درباره آثار این تغییرات در سطوح مدیریتی کشور افزود: طبیعی است که یکی از آثار زودگذر این تغییرات افت در مدیریت و برنامه ریزی خواهد بود ولی یقینا با پشتکار، جوانان می توانند پس از عبور از چالش های اولیه آن را جبران کنند و شاهد رشد جهشی در مدیریت نسل جوان در کشورمان باشیم.
ترقی وجود بحران در حوزه اقتصاد و روابط خارجی را ناشی از این تغییر و تحولات نداشت و اظهار کرد: اینگونه مسائل هیچ ارتباطی با استفاده از نیروهای جوان ندارد و به این معنا نیست که ایفای نقش آنها به صورت منفرد در این مسائل تعیین کننده باشد بلکه این مسائل در مراکز کارشناسی نظام مورد بررسی قرار می گیرد.
به گفته وی، اگر قرار باشد گردش نخبگان در جامعه پیگیری شود و نسل های جدید وارد صحنه اجرایی کشور شوند باید هزینه انتقال تجربه و تجربه اندوزی مدیران را به عنوان یک اصل مسلم بپردازیم.
ترقی در پایان خاطرنشان کرد: لازمه مدیریت جدید تحول خواهی و نگاه نو نسبت به خدمت رسانی به مردم و عدالت محوری است که این تجربه در مدیران قبلی بسیار نازل است و نمی توان صرفا به تجربه مدیران گذشته اکتفا کرد.