آفتابنیوز : 
وي ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت را صرفا يك بلوف سياسي توصيف كرد و گفت: براي نخستين بار اين موضوع را مطرح كردم اما در آن زمان عدهاي آن را جدي گرفتند و باعث شد فرصتهايي زيادي را از دست بدهيم.
رضايي افزود: بعيد ميدانم اين پرونده به شوراي امنيت برود و اگر برود يك گزينه احتمال دارد و آن حمله آمريكا به ايران ميباشد كه خيلي ضعيف است و اگر هم پيش آيد حداقل ظرف يك سال آينده غيرممكن است، چون او در منطقه خود را درگير كرده است.
وي گفت: گزينه ديگر آن است كه تحريم اقتصادي بشويم كه به دليل افزايش قيمت نفت، آنهم بعيد بنظر ميرسد.
رضايي تصريح كرد:اما اين يك واقعيت است كه پرونده ما چه برود و چه نرود به هر حال داريم زمان را از دست ميدهيم.
وي در بخش ديگري گفت:گروهي گمان ميكنند با اتصال به آمريكا مشكلات داخلي و خارجي ما حل ميشود در حالي كه هر نوع رابطهاي صرفا يك امكان است كه همراه خود هم منافع و هم زيانهايي دارد، لذا اين يك تفكر و گمان باطل است.
رضايي معتقد است: اگر قرار بود به چنين نتيجهاي برسيم، در رژيم پهلوي ميرسيديم زيرا شاه هم وابستگي و هم ارتباط نزديك با آمريكا داشت، اما در آن زمان هم به ايران اجازه ندادند به انرژي هستهاي دست پيدا كند.
وي در بخش ديگري گفت: در حال حاضر با دو چالش اساسي مواجه هستيم كه يكي عرصه سياست خارجي است و محدوديتهايي كه در خصوص انرژي هستهاي با آن مواجه شدهايم.
رضايي افزود: چالش دوم ما اقتصادي و فرهنگي است كه در خصوص اين چالشها، نظريات متفاوتي عنوان شده است.
وي تصريح كرد:گروهي معتقدند بايد عقب ماندگي اقتصادي را به دولتها نسبت بدهيم كه اين تحليل اگر چه درست است،ولي بايد به روند تاريخي توجه كرد.
رضايي همچنين گفت: گروهي ديگر معتقدند تيمهاي مذاكرهكننده فعلي تيمهاي ضعيفي بودهاند و اين تيم فعلي مشكلات را به وجود آورده است،در حالي كه معتقدم اتفاقا اين تيم جديد دچار مشكلي است كه ريشه آن در گذشته است.
وي افزود: معتقدم دراين خصوص و براي تبيين علل اصلي چالشها، صدا و سيما مي تواند به عنوان رسانه ملي اقدام كند.
رضايي گفت:البته اين شرط لازم است ولي كافي نيست بلكه بايد گروههاي فكري متشكل از دانشگاه و حوزه وارد صحنه شوند.
وي اظهار داشت:متاسفانه تا امروز حوزهها به بايدها و نبايدها و دانشگاه نيز فقط به نيازها توجه داشتند يعني مثل دو بال ناقص عمل ميكردند، اين دو بايد در كنار هم و با تشريك مساعي وارد عمل شوند.
وي در ادامه گفت:امروز با خلاء برنامه مدون در عرصه اقتصادي و فرهنگي مواجه هستيم و نياز به اين داريم كه يك برنامه مدون طرح شود كه در واقع يك تئوري علمي و عملي باشد.
رضايي گفت: خوشبختانه برنامه چشمانداز ۲۰ساله كه با يك كار كارشناسانه تدوين شده و مورد تصويب قرار گرفته و امسال هم سال نخست آن است، طرح خوبي است.
وي افزود: بايد يك باور عمومي در بين مردم و مسوولان در زمينه برنامه چشم انداز ۲۰ساله بوجود آوريم ، زيرا احساس ميكنم اين باور هنوز بوجود نيامده است.