آفتابنیوز : 
دكتر قافلهباشي با بيان اين مطلب اظهار كرد: مهمترين دوران رشد انسان، دوران كودكي است كه متاسفانه در اين دوران كمتر مورد توجه قرار ميگيرد ،در حالیکه بچهها در سنين پايين آسيبپذيرند و بايد بيش از هميشه مورد توجه قرار داشته باشند.
وی تاكيد كرد: وقتي مادر به نوزاد شير ميدهد، صرفا بايد حواسش به اين كار باشد و بايد به بچهها هنگام شير دادن نگاه كرد و او را نوازش كرد يا بر صورتش بوسه زد.
اين كارشناس تغذيه گفت: مشكل رفتاري تغذيهاي كودك از زماني كه شروع به حركت ميكند آغاز ميشود چرا كه او حركات متقابل را درك ميكند و مثلا ميفهمد با غذا خوردن او مادرش شاد ميشود يا نه.
وي ادامه داد: كودك ممكن است براي اينكه خود را نشان دهد ازغذا خوردن امتناع كند.
دكتر قافله باشي به اهميت تاثير قوانين منزل بر رفتار كودك اشاره كرد و گفت: اگر قواعد و قوانين خانه مطابق با سن كودك نباشد نتيجه نميدهد بلكه اين قوانين بايد انعطاف پذير بوده و با سن او همخواني داشته باشد.
وی به نكات مهم درغذاخوردن كودكان پرداخت و در اين باره گفت:غذا الزاما نبايد سفت باشد و موقعي كه بچهها ناراحت هستند بهتر است به آنها غذا ندهيم.
وي افزود: بايد بچهها را وادار به تحرك كنيم تا اشتهاي آنها باز شود و بهتر است غذاي مورد علاقه بچهها در كنار غذاي اصلي گذاشته شود.
كارشناس تغذيه كودك خاطرنشان كرد: محيط غذا خوردن بايد آرام و بي صدا باشد و از ظروف نشكن و قاشق و ليوان كوچك استفاده شود.
وي گفت: بهتر است غذاي كودكان مايل به گرم باشد نه سرد و وقت كافي به بچهها براي غذاخوردن بدهيم.
دكتر قافله باشي در پايان تاكيد كرد: مدل تغذيه خانواده بسيار مهم است چرا كه بچهها از اين مدل تقليد ميكنند.