آفتابنیوز : آفتاب: نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: حذف وعدههای غذایی در میان نوجوانان بسیار شایع است که زمینه بسیاری از اختلالات را در بدن فراهم میکند.
وی با اشاره به شیوع حذف وعده صبحانه در دانش آموزان افزود: اضافه وزن، چاقی، عدم تمرکز، عملکرد ضعیف درسی و افزایش خطر دریافت ناکافی مواد مغذی به ویژه کلسیم از عوارض نامطلوب حذف وعده صبحانه است.
علیزاده عنوان کرد: دانش آموزانی که خود سرانه وعدههای غذایی را حذف و هنگام گرسنگی به جای وعده غذایی، میان وعده های سرشار از چربی، شکر و نمک مصرف میکنند، با مشکلات و عواقب جبران ناپذیری مواجه خواهند شد.
وی گفت: مصرف زیاد غذاهای پرچرب و پرکالری و فست فودها که حاوی نمک و روغن فراوان است، زمینه فشار خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی را در آینده فراهم میکند.
علیزاده با اشاره به اهمیت میان وعده سالم برای دانش آموزان، بیان کرد: انجیر و توت خشک، نخودچی، کشمش، انواع مغزهای بو نداده و بدون نمک، برگه زرد آلو و انواع میوهها نظیر سیب، پرتقال و نارنگی میان وعدههای مناسبی برای دانش آموزان است.
وی با هشدار نسبت به مضرات مصرف چیپس، پفک و دیگر تنقلات شور و چرب ادامه داد: ساندویچ نان، پنیر و سبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و حلوا شکری، نان و پنیر و خرما و سبزیجاتی نظیر هویچ، کاهو، خیار نیز بهترین میان وعده برای دانش آموزان بشمار میروند.