آفتابنیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: وجود پروندههای مختلف مفاسد اقتصادی، افشای پرداخت پول به 170 نماینده مجلس شورای اسلامی از سوی معاون اول محمود احمدینژاد باعث شد تا عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دوبار در دو هفته گذشته نسبت به ورود پولهای کثیف به عرصه سیاست و انتخابات هشدار دهد.
موضوعی که حسین انصاریراد، نماینده مجلس ششم درباره آن به آفتاب میگوید: سوءاستفاده برخی از شرایط به وجود آمده و پولهای کثیف که در کشور مورد استفاده قرار گرفته، ناشی از عدم نظارت نهادهای نظارتی در کشور است که در راس آن مجلس شورای اسلامی، مطبوعات و سازمان بازرسی کل کشور هستند.
او تاکید می کند: علت اساسی این است که نهادهای قدرت مانند مجلس، دولت و سایر نهادهای مربوط به تشکیلات اداری مملکت، از استواری خاصی که از لحاظ قانونی باید برخوردار باشند، برخوردار نیستند. به خصوص مجلس، اگر مجلسی باشد که به وسیله شورای نگهبان یا جناح خاصی وابسته به مراکز قدرت تشکیل نشده باشد؛ اگر خود مجلس و نمایندگان آن خود مبتلا به این آلودگیها نباشند به راحتی میتوانند این مشکل را کنترل کنند.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ششم عنوان می کند: در مجلس ششم و به خصوص کمیسیون اصل 90 که خود ریاست آن را برعهده داشتم، همه حساب کار خود را کرده بودند. هم نظارت مجلس ششم و هم نظارت و رسیدگی کمیسیون اصل 90 در مجلس ششم توانسته بود تا حدی کنترل ر ا بر مسائل مالی و غیرمالی اعمال کند تا سازمان ها، وزارتخانهها، افراد حساب کار خود را کنند.
انصاریراد در همین راستا به رد صلاحیتهای مجلس هفتم اشاره و ادامه میدهد: اما میبینیم که شورای نگهبان اصلاحطلبان را برای مجلس هفتم رد صلاحیت کرد و مجلسی به وجود آمد که در برابر دولت و آقای احمدی نژاد راه اغماض و چشم پوشی را پیش گرفت. بعضی از اعضای مجلس هفتم از جمله آقای باهنر و آقای مطهری به این موضوع تاکید داشتند که آقای احمدینژاد اساسا به قانون اعتنا نمی کرد.
او میافزاید: آقای باهنر میگوید که ما قبل از آقای احمدینژاد رئیس جمهوری نداشتیم که مطرح کند، قانون را قبول ندارد یا به قانون بها ندهد و عمل نکند. آقای مطهری هم مطرح کرد که آقای احمدینژاد اساسا اهل عمل به قانون نیست و قانون را احترام نمیگذارد. خود آقای احمدینژاد هم درباره مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام که از مراکز قانونگذاری کشور به حساب میآید، جزء اصول قانون اساسی است و در عین حال مستطهر به فتوای بنیانگذار جمهوری اسلامی است، صریحا اعلام کرد که من اصلا این را قانون را قبول ندارم.
نماینده مجلس ششم درباره عملکرد دولت احمدینژاد توضیح میدهد: به شکلی این ثروت عظیم را هزینه کرد که صدای همه بلند شد. شرایطی را در هزینه کردن دلارها و ریالها به وجود آورد که فریاد جماعت طرفدار خود را هم بلند کرد و آنها هم در نهایت گلایهمند شدند. تا امروز هم اعتبار و کیفیت هزینه کردن دلارها و ریالها مورد سوال و اعتراض است.
انصاریراد ادامه میدهد: هفتصد میلیارد دلار درآمد نفت حقیقتا مشخص نیست که در کجا مصرف شده و پساندازهای مردم در بانکها مورد استفاده برای چه چیزی قرار گرفته است. کارشناسها کاملا معترف هستند که این تصرف در سرمایه بانکها زمینه سوءاستفاده را فراهم میکند.
رئیس کمیسیون اصل نود در مجلس ششم برای جلوگیری از ورود پولهای کثیف به عرصه سیاست و انتخابات و بروز مفاسدی مانند دادن پول به 170 نماینده مجلس از طرف محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت احمدینژاد به خبرنگار آفتاب میگوید: برای جلوگیری از این اقدامها، مجلس نهم باید پا جلو بگذارد و واقعا رسیدگی کند که این هفتصد میلیارد دلاری که آقای احمدینژاد پول نفت را دریافت کرد و وامهایی که پرداخت شد، در کجا مصرف شده است. یک تحقیق و تفحص انجام شود تا مشخص شود که این دلارها کجا مصرف شده و چه کسانی از آن استفاده کردهاند. این یکی از راهها است و باید نهادهای ذی صلاح اراده کنند که از نظر قانونی آنچه به کشور میگذرد را مشخص کنند.
1- قانون احزاب و امنیت آنها
2- آزادی بیان ملت و سیاسیون و امنیت آنها
3- آزادی رسانه ها و امنیت آنها
4- آزادی تظاهرات مسالمت آمیز احزاب و طرافدانشان در چارچوب قانون و امنیت آنها
5- بحث آزاداندیشی و پرهیز از خودسانسوری
6- بحث آزاد احزاب و سیاسیون در تلویزیون و ....
7- جلوگیری از توهم توطئه
8- پایهریزی و اصلاح تمامی قوانین. .......................
9- بیاموزیم و تمرین و ممارست سیاسیون و احزاب و ملت در ارتباط به اینکه آستانه تحمل خود را بالا ببریم و با توهین و قلدرمآبانه با یکدیگر برخورد نکنیم.
10- رفع انحصار در همه زمینه ها...
11- اگر مقامی در هر مسندی که هست فساد و مرتکب خلافی شد باید بدون تبعیض او را معذول موقت کرد تا به وضعیتش در محاکم ذی صلاح رسیدگی شود . البته مدت رسیدگی بدون سیاست بازی باید مشخص باشد .!