آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا، منصور هادی در این پیام با اشاره به تحولات اخیر یمن و روی کارآمدن جنبش مردمی انصارلله، از شورای همکاری خلیج فارس درخواست کمک کرده است.
وی در این پیام که خبرگزاری رسمی سعودی آن را منتشر کرده، خطاب به ملک سلمان شرایط یمن را حساس و بغرنج توصیف و جنبش انصارالله را مسبب آن دانسته و ادعا کرده که با توجه به چنین شرایطی ناگزیر به خروج از صنعا و ورود به عدن شده است.
عبدربه منصور هادی در این پیام گفته است: «ما از برادران مان در شورای همکاری می خواهیم به نقش سازنده خود برای پیگیری اداره کشور در این شرایط سخت و دشوار ادامه داده و از برگزاری کنفرانسی در شهر ریاض با حضور همه طیف های سیاسی یمن و با هدف حفظ ثبات و امنیت یمن و زیر چتر این شورا در ریاض حمایت کنند.»
منصور هادی در حالی جنبش مردمی انصارالله را عامل بحران در یمن خوانده که این جنبش، جنبش مردمی - اسلامی در یمن است که در راستای بیداری اسلامی حرکت کرده و ریشه های این قیام ملی - اسلامی، مبارزه با ظلم و افراط گرایی در جامعه یمن است.
جنبش انصارالله پس از ماه ها تظاهرات مسالمت آمیز مردمی در یمن، از تابستان سال گذشته میلادی برای مبارزه با فساد و تروریسم، کنترل صنعا پایتخت این کشور را به دست گرفته است.
برخی از کشورهای منطقه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی با حمایت از منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به شهر عدن و مسلح کردن قبایل جنوبی قصد دارند دولتی جداگانه در جنوب یمن تشکیل داده و این کشور را به دو قسمت تجزیه کنند که از سوی برخی کشورهای عربی و غیر عربی مورد انتقاد قرار گرفته اند.
این کشور با مسلح کردن قبایل جنوب یمن که با القاعده همکاری می کنند، از منصورهادی خواسته که شهر عدن را به عنوان پایتخت موقت این کشور اعلام و با جنبش مردمی انصارالله مقابله کند.
جنبش مردمی انصار الله یمن نیز با انتقال گفت وگو با گروه های سیاسی تحت نظارت سازمان ملل به خارج از صنعا پایتخت یمن پس از اینکه جمال بن عمر فرستاده این سازمان گفته بود، قصد دارد چنین تصمیمی بگیرد، مخالفت کرد.
جنبش مردمی انصارالله، منصور هادی رییس جمهوری مستعفی یمن را فاقد مشروعیت قانونی دانست و اعلام کرد که در صورت عدم دستیابی نیروهای سیاسی به راه حل توافقی جهت حل بحران کنونی، راه های انقلابی قاطعانه اتخاذ خواهد کرد.
این جنبش، به دنبال حل مشکلات کنونی در یمن از طریق مبارزه با فساد، گرفتن حق گروه های به حاشیه رانده شده و مبارزه با نفوذ رو به گسترش تروریست های القاعده است.
یمن از زمان اعتراض های مردمی و انقلاب سال 2011 میلادی که در فوریه 2012 (بهمن 1390) به برکناری «علی عبدالله صالح» از قدرت منجر شد، تاکنون در مرحله گذار سیاسی باقیمانده است.