آفتابنیوز : امضاهای جعلی طرح سهفوریتی نزدیکان جبهه پایداری جعلی از کار در آمد. کریمی قدوسی برای گرفتن امضا از تعداد زیادی از نمایندگان متوسل به «دروغ» به همکاران خود شده بود. دروغی که خیلی زود رو شد و حالا کار دست این مخالف مذاکرات داده است. برخی از کسانی که نامشان پای این طرح بود موضوع شکایت از وی را کلید زدهاند و احتمالا کار وی به دایره قوانین مجلس و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان کشیده شود. اما فارغ از این بحث، امضاهای جعلی طرح سهفوریتی خروج از مذاکرت میتواند چه معنایی داشته باشد؟
به گزارش خرداد؛ این شاید مهمترین رسوایی مخالفان مذاکرات در تمام ماههای گذشته باشد. مخالفانی که از همان روز اول تمایل داشتند تا مسیر دولت یازدهم در گفتوگو با کشورهای 1+5 قطع شده و به پایان برسد. اعلان رسمی این تمایل هر چند 20 ماه به تاخیر افتاد اما جریان طرح سه فوریتی جواد کریمیقدوسی بحران جدیدی برای این جریان و تمایل سیاسی آنها به وجود آورده است.
جعل امضا و صلاحیت نمایندگی کریمی قدوسی
جعل امضا برای دفاع از «عزت ملی»؛ این شاید یکی از بهترین تیترها برای کاری باشد که جواد کریمیقدوسی انجام داده است. او طرح خود را با عنوان «دفاع از عزت و اقتدار ملت ایران» نامگذاری کرده بود. طرحی که نهایتا اساس آن جعلی از کار درآمد. این اما اولین بار نیست که جواد کریمیقدوسی دست به چنین رفتارهایی زده است. او یک بار رئیسجمهوری را متهم به «جاسوسی فقهی برای انگلیس» کرده بود و یک بار دیگر هم در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مدعی شد که مقام معظم رهبری به تیم مذاکرهکننده تذکر داده و از آنها ابراز نارضایتی کرده است. همان زمان این گفته او با واکنش شدید وزیر خارجه کشورمان مواجه شد و ظریف حرفهای کریمی قدوسی را «دروغ» خواند.
کریمیقدوسی برای هیچیک از این «دروغ»ها تاکنون سند و مدرکی ارائه نکرده است. جریان جمعآوری امضای جعلی برای طرح سهفوریتی هم هنوز توضیحی از طرف وی در پی نداشته است. با این اوضاع و احوال سوالی که مطرح میشود این است که توسل به «دروغ» و «جعل امضا» توسط نمایندهای که مدعی است میخواهد با این کارها از منافع و عزت ملی دفاع کند چه توجیهی دارد؟ سوال مهمتر اینکه آیا اساسا چنین فردی صلاحیت دارد تا همچنان در دورههای بعدی در کسوت نماینده جاضر شود؟ آیا این دست ضربهها و حملهها به منافع ملی به اندازه کافی شانیت کار نمایندگی و حوزه قانونگذاری را زیر سوال نبرده که نهادهای نظارتی برای انتخابات بعدی قدری بیشتر در تائید چنین افرادی دقت به خرج دهند؟ آیا کسی که حاضر است برای یک طرح سر همکاران خود که هر کدام یک نماینده مجلس هستند را کلاه بگذارد و امضای آنها را با تقلب زیر طرح دلخواه خود بیاورد، خطری برای ماهیت قانونگذاری در کشور نیست؟
وزن پائین دلواپسان و اجبار برای جعل امضا
نکته بعدی اما این است که چه شده جواد کریمی قدوسی و برخی نزدیکان جبهه پایداری برای پیشبرد سیاستهای تقابلی خود با دولت، خصوصا در مورد مذاکرات هستهای ناچار به جعل امضای همکاران خویش شدهاند؟ جواب این سوال تنها یک چیز میتواند باشد و آن هم کم بودن وزن این طیفها در مجلس است. موضع وزن پائین گروههای مخالف دولت و البته بالا بودن صدای آنها موضوعی است که بارها و بارها درباره آن صحبت شده است. جریان طرح سهفوریتی کریمی قدوسی و امضاهای جعلی آن اما میتواند یکی از مهمترین سندها برای اثبات این ادعا باشد.
مخالفان دولت اگر به راستی از وزنی قابل توجه برخوردار بودند، برای جلو بردن سیاستهایشان هیچگاه مجبور به استفاده از روشهایی چون «جعل امضا» نمیشدند. این شاید قسمت خوب قضیه برای دولتیها باشد که در جریان طرح سه فوریتی اخیر مچ امثال کریمی قدوسی به لحاظ داشتن پایگاه در مجلس باز شد. به نظر میرسد عصبانیت گروههای مخالف مذاکرات از پائین بودن وزنشان به آنجا رسیده که در برخی از رفتارهای سیاسی خود عنصر عقلانیت را نیز از کف دادهاند. هر چند این وضعیت در برخی مقاطع میتواند برای دولت زحمتساز باشد اما نکته اساسی از بین رفتن کارآیی و تاثیر دلواپسان خواهد بود.
با این وصف میتوان گفت دلواپسان برای به کرسی نشاندن سیاستهایشان تا اینجای کار هم اخلاق را قربانی کردند و هم سیاست را باختند. اینکه قرار است در اینده چگونه آبروریزی امضاهای تقلبی طرح سه فوریتی خروج از مذاکرات، جمع و جور شود مشخص نیست. چیزی که مشخص است این است که دلواپسان حاضر شدهاند برای اهدافشان حتی دست به انتحار هم بزنند.
البته موقعیت جغرافیایی رو نمیگم عزیزان پیشرفت رو میگم تکنولوژی اقتصاد فرهنگ .............
البته موقعیت جغرافیایی رو نمیگم عزیزان پیشرفت رو میگم تکنولوژی اقتصاد فرهنگ .............