کد خبر: ۲۹۷۹۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
آیت‌الله نوری‌همدانی:

اخذ دیرکرد بانکی حرام است

آیت‌الله نوری‌همدانی ربا را جنگ با خدا عنوان کرد و گفت: پرهیز از ربا از مباحث بسیار مهم در بانک‌هاست که باید به آن توجه کرد.
آفتاب‌‌نیوز : این مرجع تقلید در دیدار با مدیران بانک مهر اقتصاد ایران گفت: دریافت پول بابت تأخیر در ادای دین، از مباحث حرامی است که در بانک‌ها مشاهده می‌شود و باید از سوی صاحبان پول، سرمایه‌ها به گردش در آمده تا منفعت حلال به صاحبان پول برسد.

وی اضافه کرد: در بانکداری اسلامی سود سپرده برای صاحبان پول است و بانک، امین و امانتدار آنان است و باید سرمایه آنان را در مباحث گوناگون بانکی در جریان بیاندازد.

وی تاکید کرد: باید در راه‌های مشروع از این سرمایه‌ها استفاده کرد و درآمد آن برای صاحبان پول است؛ البته حق الزحمه باید به بانک‌ها پرداخت شود.

آیت‌الله نوری‌همدانی اظهار کرد: اسلام برای پرهیز از این شکل از کار، قوانینی را وضع کرده است که همان شکل بانکداری اسلامی است در واقع در اسلام بانک امانتدار مال مردم است و مال مردم در دست بانک‌ها قرار می‌گیرد که شما با این پول خدمات ارایه دهید.

وی افزود: اسلام به دنبال جلوگیری از تمرکز پول و سرمایه و رشد رباست؛ اسلام می‌خواهد که منافع برای کار باشد ولی اگر منافع فقط برای پول باشد درست نیست.

این مرجع تقلید تصریح کرد: وقتی بحث تاخیر در ادای دین پیش می‌آید بحث متفاوت است؛ اسلام قبول ندارد که به ازای تاخیر در ادای دین پولی دریافت شد.

آیت‌الله نوری همدانی اظهار کرد: راکد گذاشتن پول درست نیست بلکه پول باید مانند خون در رگ‌ها در جریان باشد و اگر این سرمایه را در جریان نیاندازیم مردم دچار مشکل می‌شوند و این کار درست نیست.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ربا مثل یک مورچه سیاه در شب تاریک و روی یک سنگ سیاه ناپیداست؛ ربا در هفت جای قرآن حرام دانسته شده است و در هر ملتی وارد شود هلاکت و سقوط به بار می‌آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
جعفرفرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
0
0
بنده فرهنگی هستم به علت ضمانت وام ده میلیون تومانی چک بنده توسط بانک به اجرا گذاشته شد و نزدیک به 14میلیون ازم گرفتن وجالب اینکه برای دیرکردوام مبلغ 14میلیون هم سفته اینجانب را اجرا گذاشته اند؛فقط خواهش داریم کمتر شعار بدید بخداکار بیشتر بانک ها از ربا هم گذشته
ناشناس
|
Finland
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
1
1
سلام بنده 45میلیون تومان بعنوان وجه التزام اجبارا بابت تاخیر در بهره ب داری از کارخانه اجبارا بابت وام 500 میلیونی پرداختم هیچ جا هم حرام بودنش را ثبت نکردند بگذریم بعد 10 سال کل کارخانه بابتت بدهی برباد رفت
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین