آفتابنیوز : به گونه ای که در توجیه این مسایل ناگوار اعلام می دارد که کارتن خواب ها در فرانسه هم می میرند. یعنی وضعیت ایران و فرانسه مشابه است و نباید از این حوادث دلواپس و نگران شد.
پرویز کاظمی در توجیه این قضیه، پدیده کارتن خوابی را معلول وضعیت اقتصادی کشور و درآمد پایین سرانه مردم دانسته و می افزاید: اگر می خواهیم برای کارتن خواب ها فکری کنیم باید به بهبود وضعیت اقتصادی کشور و ارتقای درآمد سرانه مردم توجه کنیم و آینده نگر باشیم. این سخنن به منزله دادن وعده سرخرمن به بی خانمان هاست.
برخورد این چنینی با مرگ 7 هم وطن و مقایسه آن با آنچه در فرانسه روی می دهد در حقیقت حرکتی برای پاک کردن صورت مساله است. در صورتی که این افراد چه معتاد باشند یا مجنون و یا هر مشکلی که داشته باشند انسان هایی هستند که دارای شناسنامه ایرانی بوده و هم وطن محسوب می شوند. لذا نمی توان از کنار این مساله به سادگی عبور کرده و اجازه داد در سرمای زمستان به این دلیل که عده ای دارای خانه و کاشانه و سرپناه نیستند جان خود را از دست بدهند.
وزیر رفاه که چنین نسبت به مرگ هم وطنان خود بی توجه است گویا فراموش کرده و یا اصولا نمی داند که وزارتخانه ای که در راس آن قرار گرفته مسئولیت رسیدگی به این گونه امور و از بین بردن فقر و نداری را داراست و باید در این راستا حرکت کند. اگر قرار است کارتن خواب های ایران با فرانسه مقایسه شوند چرا رفاه و آسایش و دیگر مزیت های آن کشور با ایران مورد مقایسه قرار نمی گیرد؟
با سردتر شدن هوا مساله و معضل کارتن خواب ها حادتر شده و شرایط برای این دسته از مردم به مراتب وخیم تر خواهد شد در حالی که هنوز هم تصمیمی برای رسیدگی به حال و روز این افراد گرفته نشده و هیچ سازمان، وزارتخانه و ارگانی هم خود را در قبال آنها مسئول نمی داند.
سال گذشته هم در شرایطی که سرمای زمستان کارتن خواب ها را فوج فوج از بین می برد هیچ سازمان و ارگانی مسئولیت جمع آوری و رسیدگی به حال و روز آنها را عهده دار نشد. اما همان زمان قرار شد وزارت رفاه طرحی در این ارتباط تهیه کند که با توجه به سخنان پرویز کاظمی وزیر رفاه به نظر نمی رسد اقدامی جدی صورت گرفته و همه چیز به فراموشی سپرده شود.
اگر با موضوع کارتن خواب ها در کشورهای دیگر که داعیه عدالت و مقابله با استکبار و پشتیبانی از محرومان و مستضعفان را ندارند چنین برخوردی صورت می گرفت چندان تعجب برانگیز نبود اما در دولت دکتر احمدی نژاد که گفته می شود عدالت محور است نادیده گرفتن مرگ مردم به دلیل فقر و نداری نه تنها پسندیده نیست بلکه باید این مساله به شدت پی گیری شود که به چه دلیل در کشور ثروتمندی نظیر ایران که بر دریای نفت و گاز آرمیده باید شاهد پیدایش چنین پدیده هایی باشیم؟
ضمنا باید از وزیر رفاه پرسید وظیفه اصلی وزارتخانه رفاه و امور اجتماعی چیست و وی چه اهدافی را در این سازمان پی می گیرد؟ آیا رفع بی عدالتی اجتماعی و افزایش سطح رفاه مردم از وظایف وی و سازمان تحت امرش نیست؟