آفتابنیوز : ويروس Blaster در تابستان سال ۲۰۰۳ يافت شد و به سرعت به كابوس مديران شبكههاي كامپيوتري بدل گشت و ظرف مدتي كوتاه صدها هزار كامپيوتر شخصي را در سرتاسر جهان آلوده كرد.
آمار جمعآوري شده توسط مايكروسافت نشان ميدهد هماكنون نرمافزارهاي امنيتي اين شركت روزانه بين ۵۰۰ تا ۸۰۰ كامپيوتر مبتلا به Blaster را شناسايي و پاك سازي ميكنند.
به گفته مسئولان شركت مايكروسافت، هماكنون درصد بالايي از كامپيوترهاي شخصي مبتني بر سيستمعامل ويندوز XP كه سيستمعامل آنها با مجموعه SP2به روز نگاري نشده، به اين ويروس اينترنتي آلوده هستند و درصد آلودگي در كامپيوترهاي مبتني بر ويندوز XP مجهز به مجموعه به روزكننده SP1 نيز در سطح بالايي قرار دارد و تنها كاربران ويندوز XP مجهز به SP2 در برابر Blaster مصون هستند.
جيسون گارمز، مدير بخش نرمافزارهاي امنيتي مايكروسافت، آمار حدود صفر درصدي آلودگي كامپيوترهاي مبتني بر XP مجهز به مجموعه به روزكننده SP2 را نشاندهنده به ثمر نشستن سرمايهگذاريهاي سنگين اين شركت در زمينه تقويت سيستمعامل خود ميداند.
كارشناسان كامپيوتري عقيده دارند هنوز درصد بالايي از كاربران كامپيوترهاي شخصي مبتني بر ويندوز XP، سيستمعامل كامپيوتر خود را به مجموعههاي به روزكننده SP1 و SP2 مجهز نكردهاند و به همين علت كامپيوترهاي اين افراد همچنان در برابر ويروسهاي اينترنتي قديمي آسيب پذير هستند.
كرم كامپيوتري Blaster در تابستان سال ۲۰۰۳دهها هزار كامپيوتر را در سرتاسر جهان آلوده كرد و سايت اينترنتي شركت مايكروسافت را مورد حمله قرار داد.
ويروس Blaster بر خلاف اغلب ويروسهاي كامپيوتري امروزي، براي انتشار خود از پست الكترونيك استفاده نميكرده و با استفاده از يك نقص امنيتي موجود در نسخههاي مختلف سيستمعامل ويندوز، به صورت خودكار در اينترنت از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر راه مييافته است.
يكي از نشانههاي آلوده شدن كامپيوترها به ويروس Blaster اين است كه پس از اتصال به اينترنت، در مانيتور كامپيوتر آلوده پنجرهاي به نمايش درآمده و در اين پنجره شمارش معكوسي آغاز ميگردد و پس از اين شمارش، كامپيوتر بدون اختيار كاربر روشن و خاموش ميشود.