آفتابنیوز : دکتر صمد حاججباری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هم به دانشجویان بورسیه و هم به دانشجویان غیربورسیه کمک هزینه ارائه می شود، توضیح داد: بحثهای مربوط به خوابگاه، بیمه درمان و کمک هزینه تحصیلی دانشجویان بورسیه مطابق چارچوبهای تعیین شده صورت می گیرد و ماهانه بین 200 تا 350 هزار تومان به این دانشجویان با توجه به شرایطی که دارند از قبیل وضعیت تاهل و تجرد،مقطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری و... ارائه می شود.
وی درمورد ارائه کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان غیر ایرانی غیر بورسیه نیز اظهار کرد: اگر دانشجویان غیر ایرانی غیر بورسیه از وضعیت علمی خوبی برخوردار باشند از این کمک هزینه برخوردار می شوند. این کمک هزینه شامل همه مقاطع تحصیلی می شود و چنانچه دانشجویی در هر مقطعی تمایل به بهره مندی از این کمک هزینه را داشته باشد باید درخواست خود را به دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهد، این تقاضا در دانشگاه بررسی شده و اسامی به سازمان امور دانشجویان ارسال می شود.
مدیرکل دانشجویان داخل سازمان دانشجویان وزارت علوم به این سوال که معدل مدنظر برای ارائه کمک تحصیلی چند است، پاسخ داد: نمی توان درمورد معدلها قطعی نظر داد و معدل خاصی را تعیین کرد، زیرا معدلهای یک دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است اما از آنجائی که ممکن است برای مثال 100 دانشجو برای دریافت این کمک تحصیلی تقاضا دهند اما ظرفیت 50 نفر باشد، این امر در خود دانشگاه باید بررسی شده و اسامی به سازمان دانشجویان اعلام شود.
حاج جباری با تاکید بر اینکه هدف از ارائه این کمک هزینه تحصیلی،جذب بیشتر دانشجوی خارجی و ارتقای وضعیت علمی این دانشجویان است، افزود: دانشجویان ملزم به بازپرداخت این کمک تحصیلی که ماهانه بین 200 تا 350 هزار تومان است نیستند.
وی با بیان اینکه این کمک هزینه تحصیلی برای اولین بار به دانشجویان غیر ایرانی غیر بورسیه ارائه می شود درمورد زمان ارائه آن گفت: این کمک هزینه از مهرماه جاری ارائه خواهد شد.