آفتابنیوز : به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رسا آیت الله حسین نوری همدانی در این دیدار فرمود : خدمت مهم اسلام این بود که جایگاه زن را تثبیت کرد و موقعیت بانوان را به جامعه بشریت شناساند آن هم هنگامی که نام آمریکا بر روی هیچ نقشه ای وجود نداشت .
این مرجع تقلید افزود : پیش از ظهور اسلام در سراسر جهان نسبت به زن ها قضاوت و نگاه منفی وجود داشت و با مراجعه به تاریخ متوجه می شویم که زنان به درازای تاریخ و پهنای گیتی مظلوم بوده اند و شاید امروز نیز چنین باشند .
وی با بیان مثال هایی از مظلومیت بانوان مانند زنده آتش زدن آنان پس از مرگ شوهرانشان در هندوستان ، به آب انداختن دختران زینت شده در نیل به عنوان قربانی برای برکت و فراوانی ، زنده به گور کردن دختران در عربستان و محروم بودن زن ها از حقوق انسانی در اروپا افزودند : در سراسر جهان جایگاه بانوان ناشناخته بود و مردان آنان را ضد ارزش می شمردند حتی در ایران پس از اسلام ما و گاه در اشعار شاعرانی مانند سعدی ، فردوسی و نظامی همین منفی نگری حاکم است و گاه در کتاب هایی مانند کلیله و دمنه و قابوسنامه و تذکره الاولیا این تفکر جاهلانه وجود دارد .
این مرجع تقلید تصریح کرد : اسلام شخصیت انسانی زن را مانند مرد معرفی کرده و معتقد است او از نظر توانایی ها ، استعدادها و ظرفیت ها یک انسان کامل است .
آیت الله نوری همدانی تاکید کرد : از نظر اسلام ارزش انسان چه مرد و چه زن به دانش ، تقوا ، عمل صالح و جهاد است و نام آن ها در قرآن همواره با هم آمده است و همان گونه که مردانی را به عنوان الگو معرفی کرده است زنانی مانند حضرت فاطمه (س) ، حضرت مریم (س) و آسیه را به عنوان بهترین زنان معرفی کرده و این منطق قران کریم است .
وی دو اثر دیوار شکافته شده خانه کعبه و هجر اسماعیل را که متصل به خانه کعبه و طواف آن واجب است نشانه جایگاه بانوان شایسته و پارسا نزد خداوند دانستند .
استاد دروس خارج حوزه علمیه قم در پایان با اشاره به واقعه تدفین فاطمه بنت اسد مادر امیرمومنان حضرت علی (ع) افزود : پیامبر اکرم (ص) نهایت احترام و سپاسگذاری را در مراسم تدفین این بانوی بلند مرتبه به جا آوردند و وقتی اطرافیان از ایشان علت را پرسیدند فرمودند من پس از مرگ مادرم هفده سال در منزل فاطمه دخت اسد ساکن بودم او مانند مادرم بود و به من بیشتر از فرزندانش بها می داد .