آفتابنیوز : به گفته «محمد هاشمي» مسئول روابط عمومي دفتر تحکیم وحدت ، در اين ديدار آقاجري بر تعامل بين احزاب و جنبش دانشجويي تأكيد كرد و اظهار داشت: در اين تعامل ميتوان ضمن حفظ نگاه نقادانه، تحليلهاي احزاب را شنيد و با ايجاد فضاي گفتوگو به روند دموكراتيزاسيون در ايران كمك كرد.
آقاجري با تشريح ذات و هويت دانشجويي و تفاوتهاي آن با طبيعت احزاب عنوان كرد به دليل همين اختلاف هويت است كه جنبش دانشجويي نميتواند شاخهي دانشجويي احزاب شود. وي با مرور تجربههاي هشت ساله اصلاحات و تحليل فضاي پس از انتخابات اظهار داشت: اكنون دور جديدي از اصلاحات آغاز شده است.
آقاجري با بررسي شرايط كنوني جامعه عنوان كرد در شرايط جديد زمينه مناسبي براي شكلگيري نهادهاي مدني ايجاد شده است.
وي اضافه كرد با توجه به عدم حضور روشنفكران و دانشجويان در قدرت در سالهاي گذشته، اكنون جنبش دانشجويي بهتر ميتواند از اين فضا استفاده كرده و بيشتر مورد اعتماد مردم قرار ميگيرد.
به گفته هاشمي، آقاجري سه گفتمان دموكراسيخواهي، عدالتطلبي و نوعي گفتمان ديني را مناسب جريان دانشجويي امروز ايران دانست و اضافه كرد: جنبش دانشجويي بايد بازگوكننده دردهاي مردم باشد.
در ادامه اعضاي شوراي مركزي گزارشي از مراسم 16 آذر در دانشگاههاي كشور ارائه كردند و گفتند به اكثريت انجمنهاي اسلامي اجازه برگزاري مراسم داده نشد و به هيچ يك از اعضاي سابق و فعلي شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت مجوز سخنراني داده نشد، در حالي كه شخصيتهاي سياسي امكان حضور در دانشگاه را يافتند.
آقاجري نيز گفت: ظاهرا سعي ميشود ارتباط دفتر تحكيم وحدت و انجمنهاي اسلامي با بدنه دانشجويي خود قطع شود يا به نوعي آنان از دانشگاه اخراج شوند و با توجه به پايگاه و جايگاه اين تشكل در داخل دانشگاه عملا امكان فعاليت براي آن سلب شود. راه مقابله با اين سياست اصرار بر حضور در دانشگاه و ايجاد ارتباط بيشتر با نهادهاي بيرون دانشگاه دانست.
اين مدرس دانشگاه، بازسازي تشكيلاتي را از اولويتهاي دفتر تحكيم وحدت خواند و فراكسيونبندي را از رفتارهاي حرفهيي سياسي دانست كه به گفتهي وي با هويت دانشجويي ناسازگار است.
آقاجري درباره اساسنامهي برخي احزاب و تشكلها گفت: بسياري از آنان مربوط به سالها پيش بوده و متناسب با شرايط كنوني جامعه نيست، لذا اصلاح اساسنامه از ضروريات تشكلهاي ماست. همچنين اساسنامههايي كه براي تشكلهاي دانشجويي تعريف ميشود نبايد با هويت دانشجويي آنان در تضاد باشد.
در پايان اين ديدار اعضاي شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت(طيف علامه) نيز به بيان تحليل خود از فضاي سياسي موجود و وضعيت دانشگاهها و تشريح استراتژي يك ساله آينده كه در قطعنامه پاياني نشست انتخاباتي منتشر شده است پرداخته و گزارشي از چگونگي برگزاري مراسم 16 آذر در دانشگاهها و همچنين روند برگزاري انتخابات شوراي مركزي ارائه كردند.