به گزارش فارس، در همین خصوص، بزرگمهر حسین پور کاریکاتوریست رسانه های اصلاح طلب در صفحه اینستاگرام خود از مخاطبانش خواست تا به علت بازی امین حیایی در فیلم سینمایی قلاده های طلا در مسابقه استند آپ کمدی برنامه خندوانه به امین حیایی رای ندهند!
این همکار قدیمی امیرمهدی ژوله در نشریه چلچراغ نوشت: «امشب استنداپ امیر ژوله است. مطمئنم مثل دفعه ی قبل میترکونه! اما در مقابل امین حیایی به نظرم باید به امیر رای داد. همینکه کسی قلاده طلا رو بازی کنه از نظر من فاقد صلاحیت رای دادن میشه... حتا اگه امیر اونقدر هم ندرخشه. چی کار کنم دیگه... بعضی وقتا اونقدر «حال» رو نمی بینم و «گذشته» آدما ملاک قضاوتم میشه...امیر جان به پیش».
پس از هجمه غیر اخلاقی بزرگمهر حسین پور کاریکاتوریست اصلاح طلب و سایر همفکرانش به امین حیایی به علت بازی در فیلم سینمایی قلاده های طلا با موضوع فتنه 88، محمد علی ابطحی از فعالان و بازداشتی های فتنه 88 با انتشار عکسی از امیر مهدی ژوله با رئیس دولت اصلاحات، و ادعای کذب هجمه اصولگراها علیه ژوله برای رای دادن به حیایی، خواست تا به امیر مهدی ژوله رای دهند.
وی در اینستاگرام خود با ارسال شماره های تماس با خندوانه برای رای دادن به ژوله نوشت: «خیلی جالبه مسابقه خندوانه جناحی شده. کلی گروه تلگرامی اصولگرایی و دلواپس دیدم که توصیه میکردند به صورت سازمانی به امین حیایی رای بدهید. فقط به دلیل بازی توی فیلم های ده نمکی و یا فیلم های علیه حوادث انتخابات 88. احتمالا اقای حیایی هم بی تقصیر. از آن سو خیلی ها دنبال رای آوری ژوله هستند. من البته به ژوله رای دادم چون کمدی استند آپش بهتر بود. بهانه ای هم پیدا کردم که عکسی که خودم گرفته بودم را نشر بدهم».
«کمپین نه به امین حیایی» به دلیل حضور در فیلم سینمایی قلادههای طلا از سوی برخی از اصلاحطلبان در حالی مطرح شد که این موضوع به دلیل مغایرت با هدف اصلی برنامه خنداونه که ایجاد نشاط و سرگرمی برای مخاطبان است مورد تمسخر و تعجب کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفت.
وحید یامین پور، از فعالان رسانهای در واکنش به تلاش برخی اصلاحطلبان برای سیاسی کردن برنامه طنز خندوانه، متنی به شرح زیر نوشت:
سیدپویان حسینپور از فعالان رسانهای نیز در این خصوص نوشت: خندوانه و حکایت تافتههای جدا بافته این روزها!
سوای دعوای کذایی حیدری ـ نعمتی و دو قطبی کاذب حیایی ـ ژوله که از دیشب راه افتاده و همهجور ردپایی از سیرک مضحک سیاسی تا مگویهای اقتصادی مربوط به اسپانسر در خودش دارد، نکته جالبی که به نظرم رسید در نوع نوشتاری است که بعضی بزرگان فضای مجازی اعم از اصولگرا و اصلاحطلب در این خصوص تولید کردند.
تقریباً عمده اینها که من دیدم، در سطر اول یا دوم، مؤکداً ذکر کردهاند که اهل دیدن خندوانه نیستند و دنبالش نمیکنند و از قضا همه اینها دیروز از سر اتفاق، به تماشای برنامه نشستهاند.
خب من حرف خاصی ندارم الا اینکه اشکال خاصی ندارد که شما هم مثل یک بخش کثیری از مردم هرشب به تماشای خندوانه بنشینید و از جذابیتهای طنازانهاش لذت ببرید و حتیتر از خنده رودهبُر شوید.
همچینن برخی دیگر از کاربران شبکههای اجتماعی نیز با نگاهی به فتنه 88 عکس نوشته های طنزی را منتشر کردند.
مسابقه «خنداننده برتر»، رقابتی بین 16 طنزپرداز ایران در برنامه خندوانه است که در هر قسمت، مردم میتوانند طنزپرداز برگزیده خود را با وارد کردن کد #780* در تلفن همراه انتخاب کنند.
هرکی بیشتر خندوند پس بهتره دیکه امین و امیر نداره که
مردم هرکی عشقشون میکشه انتخاب می کنن
اقایون اصلاح طلب اینه تز روشن فکریتون؟؟؟؟