آفتابنیوز : به گزارش اين روزنامه روسي، Pechora - ٢A ميتواند به اهداف هوايي در فواصل ٥/٣ تا ٣٨ كيلومتري و ارتفاع ٠٢/٠ تا ٢٠ كيلومتري اصابت كند و داراي سرعتي بيش از ٧٠٠ متر در ثانيه است. اين سيستم به طور موفقيتآميز آزمايش شده است و به جنگنده اف -16 و موشك كروز مشابه توماهاوك اصابت كرده است.
به گزارش ایسنا، اين سيستم از چشم الكترونيك نوري جديدي برخوردار است كه اجازه ميدهد اهداف هوايي را در نور روز و شب شناسايي كند. اين مجموعه از موشكهاي پيشرفته و ابزارهاي حفاظتي پيشرفته استفاده ميكند.
بر اساس اين گزارش، وب سايت Groni.ru به نقل از منبعي از سرويس همكاري فني نظامي روسيه نوشت: ممكن است Pechora امنيت هوايي نيروگاه بوشهر را فراهم كند.
وي ادامه داد: روسيه كه به ساخت نيروگاه هسته ای كمك ميكند، بايد امنيت آن را نيز فراهم كند، نابودي آن ممكن است فاجعهاي زيست محيطي را براي تمامي خاورميانه به دنبال داشته باشد.
اين منبع افزود: به همين علت است كه همكاري با ايران در زمينه سيستمهاي ضد هوايي ادامه خواهد داشت.
اين در حالي است كه روزنامهي فايننشيال تايمز گزارش داده بود، اتحاديه اروپا از روسيه به دليل فروش تسليحات نظامي به ايران گلايه كرده است و اين حركت نشانگر مشكلات براي حفظ جبههاي عليه برنامهي هسته ای ايران محسوب ميشود.
اين روزنامه انگليسي از بروكسل گزارش كرده بود: روسيه تلاش كرده است تا واسطه صادقي براي انجام مذاكرات ميان اتحاديه اروپا و تهران باشد، اما كشورهاي اروپايي از اين توافق يك ميليارد دلاري مسكو براي تجهيز ايران به موشكهاي زمين به هوا و ساير تجهيزات شگفتزده شدهاند.
اين گزارش خاطرنشان كرد، ديپلماتهاي اروپايي و ايراني قرار است ٣٠ آذرماه در وين با يكديگر ديدار و مذاكرات هستها ی كه چند ماهي است در حال تعليق به سر ميبرد را از سر بگيرند.