آفتابنیوز : حداد عادل كه روز يكشنبه در جلسه "شوراي مشاوران وزار در امور ايثارگران با مجلس" سخن ميگفت، تصريح كرد: در تصويب قوانين بايد سعي كنيم كه رابطه ايثارگران با نظام رابطهاي تعريف شده و در چارچوب قانون باشد.
وي آمادگي كامل مجلس را براي رفع مشكلات ايثارگران اعلام كرد و گفت: مجلس هفتم از جان و دل با آرمان شهدا و ايثارگران ، همدل و همراه است.
حداد عادل با بيان اينكه مجلس تلاش ميكند روح وفاداري به انقلاب ، امام و رهبري را متجلي كند ، خاطرنشان كرد: هيچ مانع حزبي و سياسي در مجلس براي خدمت رساني به ايثارگران وجود ندارد.
وي با اشاره به كاسته شدن از شدت مشاجرات در مجلس هفتم ، تصريح كرد: امور مربوط به اصل انقلاب ، فراكسيون و خط و جناح نميشناسد و امور ايثارگران از امور فراجناحي در مجلس است و نمايندگان در اهتمام به اين امور مصمم هستند.
رييس مجلس با بيان اين نكته كه ايثارگري و اهتمام به امور آنها قبل از انقلاب سابقه نداشته است، گفت: اين پديده حاصل انقلاب و جنگ تحميلي است و ما براي رسيدگي به مشكلات آنها، از طريق آزمون و خطا به سمت يك وضع مطلوب حركت ميكنيم.
وي با اشاره به سابقه پيگيري مشكلات اين قشر در بنياد مستضعفان و جانبازان و همچنين شكلگيري بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: از نظر سازماني، شكل فعلي بنياد شهيد، جامعترين شكل و حاصل تجربه سالهاي گذشته است.
حداد عادل از همه دستاندكاران امور ايثارگران خواست كه در جهت استحكام اين سازماندهي و كارآيي آن تلاش كنند.
رييس مجلس گفت: مسئله ايثارگران ، مسئلهاي است كه در دنيا و آخرت آبروي نظام ماست و هيچ قشري محترم تر از كساني كه جان و سلامت خود را براي اسلام و انقلاب دادهاند، نيست.
وي ايثارگران را مايه افتخار ملت دانست و تاكيد كرد كه همگان بايد نسبت به رفع مشكلات آنها، حساس باشند.
حداد عادل ضمن ابراز ناراحتي از كساني كه حرمت اين قشر شريف را رعايت نكرده و به شكل نامناسب خواستههاي خود را مطرح ميكنند ، خاطرنشان كرد كه بدنه اين قشر، طرفدار انقلاب است.
رييس مجلس در اين جلسه همچنين پيشنهادي براي فراموش نشدن خانوادههاي شهدا و ايثارگران مطرح كرد و گفت: بر اساس اين پيشنهاد، مسوولان، معاونان و مديران هر وزارتخانه و دستگاهي به طور مشخص مسوول رسيدگي به مشكلات چند خانواده شهيد و ايثارگر در همان دستگاه شده تا ضمن برقراري ارتباط با آنها ، رسيدگي به مشكلاتشان را در دستور كار خود قرار دهند.
وي افزود: بعدا ميشود اين طرح را گسترش داد و شامل همه خانوادههاي شهدا و ايثارگر كرد تا همه مردم در اين زمينه سهيم شوند.
حداد عادل آمادگي مجلس و دولت را براي اجراي اين پيشنهاد اعلام كرد و گفت: مثلا من كه در مجلس هستم حاضرم كه هر چند روز يكبار ضمن سر زدن به خانواده چند تن از اين عزيزان، احوال آنها را جويا شده و مشكلات آنها را مورد بررسي قرار دهم.
محمدحسين دهقان معاون رييس جمهوري و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران نيز در اين جلسه با اشاره به عدالت محور بودن دولت نهم و مجلس هفتم گفت:
ايثارگران از دولت و مجلس انتظار دارند كه به مشكلات آنها رسيدگي كنند.
دهقان همچنين بر ضرورت "توجه و تعامل بيشتر دستگاهها با ايثارگران"، "گسترش فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه" و "فعالسازي ظرفيتهاي دستگاهها براي تامين نيازهاي ايثارگران" تاكيد كرد.