آفتابنیوز : روزنامه قانون با این مقدمه افزوده است: این جماعت که به نظر میرسد جایگاه خود را بهزودی در عالم سیاسی و اجتماعی ایران از دست دادهاند، با عتاب و خطاب به صداوسیما میگویند: «نقش صداوسیما در فتنه 88 چه بود!؟»
اتهامی که به کار احمدینژاد پایان داداین جریان در سایت خود نوشته است: «اگر برخی در صداوسیما گمان کردهاند با تأیید ادعای دروغ خس و خاشاک، دلهایی را متوجه خود میکنند و آنها را نرم میسازند و نسبت به صداوسیما خوشبینشان میکنند، در اشتباه هستند چراکه مدعیان خس و خاشاک، همانهایی هستند که صداوسیما را هم یکی از عوامل شکلگیری فتنه میدانند.»
این جریان در ادامه مینویسد: «یکی از بخشهای خبری صدا و سیما، در بازخوانی حوادث پس از انتخابات سال 1388، برگزاری مراسمی در میدان ولیعصر، و همچنین تعبیر خس و خاشاک از سوی رئیسجمهور منتخب را از عوامل زمینهساز فتنه اعلام کرد. اتهامات صدا و سیما، سطحیتر از آن است که نیاز به توضیح داشته باشد. خیلی روشن است که آقای احمدینژاد، تعبیر خس و خاشاک را برای معترضان و کسانی که به او رای ندادند، به کار نبرد».
واهمه انحرافیهااین جریان که مشخص است از رو شدن اهدافشان برای آشفتهکردن فضای کشور سخت واهمه پیدا کردهاند، مینویسند: «تاکنون دهها بار این بخش از سخنان آقای احمدینژاد، از همین صدا و سیما پخش و صدها بار متن اصلی سخن وی، در رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد. رئیسجمهور سابق کشورمان آشکارا در برابر 40 میلیون رأیدهنده تواضع میکند و احترام همه حتی معترضان را نگه میدارد و اشاره میکند که چهار، پنج نفر اقلیتی که جزئی از دریای اتحاد و وحدت مردم ایران نیستند، خس و خاشاکند. اصرار عدهای از جریان اصلاحات و حالا صداوسیما، بر تکرار این اتهام و این دروغ ناجوانمردانه که منظور دکتر احمدینژاد از خس و خاشاک، همه کسانی بود که به وی رأی ندادند، یک بیتقوایی آشکار و مصداق تعدی به حقالناس است و حتما همه دستاندرکاران این برنامه، در روز داوری و در برابر خداوند قهار، باید پاسخگوی این دروغ و اتهام زشت باشند.»
پتههایی که روی آب میریزداین جریان که سالهای نه چندان دور رفیق گرمابه و گلستان مسئولان صداوسیما بود، امروز که دیگر عشوههای آنها خریداری برای صاحبان جدید این رسانه ندارد و اهداف آنها را برای متشنج کردن فضای بعد از انتخابات روشن کردهاست، صداوسیما را هم تهدید میکند و میگوید: «خوب است صدا و سیما، از این خودگویی و خودخندی پر نخوت فاصله بگیرد و مناظرهای با حضور کارشناسان برگزار کند تا نقش صدا و سیما در حوادث سال 1388 معلوم و بررسی شود. بدیهی است باید از کارشناسان جریانهای مختلف دعوت شود و روشن است اگر یکی از همین کارشناسان همیشگی که هم در امور سوریه، هم در خصوص آمریکای لاتین، هم امور آشپزی و چگونگی عمل آوردن ته دیگ خوب ماکارونی و هم مسائل فرهنگی، صاحبنظر هستند، در برنامهای یکطرفه چنین بررسیای داشته باشند، اثر و نتیجهای نخواهد داشت. حالا که نقش همه را در سال 1388 معلوم کردهاید، وقت آن رسیده که نقش صدا و سیما را هم معلوم کنید. حتماً شنیدنی و دیدنی خواهد بود.»
به نظر میرسد نفوذ فرهنگ بگمبگم رئیس این جماعت آنقدر در لایههای جریانشان رسوخ کرده است که به این زودیها گندزدایی نمیشود ولی خوبی این روند پردهبرداری از اقدامات کسانی است که سالها ظاهر خود را به خوبی حفظ کردند و امروز این پیام مشخص شده است که ماه برای همیشه پشت ابر نمیماند.