ابراهیم جهانگیری در بیانیهای که پس از ردصلاحیت منتشر کرد تصریح کرده بود: درباره رد صلاحیت خودم هم باید توضیح دهم که ابتدا هیات نظارت استان کرمان اینجانب را به استناد بند 1 ماده 28(عدم التزام عملی به اسلام و جمهوری اسلامی) قانون انتخابات ردصلاحیت کرده بود اما پس از رسیدگی شورای نگهبان و در حالی که به نظر می رسید توضیحات و سوابق بنده قانع کننده و روشن بوده، اکنون شورای نگهبان بنده را به استناد بند ب ماده 29 (عدم استعفای به موقع از عنوان دولتی) ردصلاحیت کرده است.
آفتابنیوز : برخی کانالهای خبری در یک خبرسازی مدعی شدند که دلیل ردصلاحیت ابراهیم جهانگیری جهت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی عدم استعفای به موقع از دانشگاه علمی کاربردی حج و زیارت بوده است.
به گزارش آفتاب، یک سایت خبری درهمینباره نوشته است: ابراهیم جهانگیری در طول دو سال گذشته هیچگونه فعالیتی در این مرکز نداشته است اما از آنجا که جایگزینی برای او انتخاب نشده بود در تاریخ 22/2/94 از مسوولیت این مرکز آموزشی استعفا میدهد که این استعفا در تاریخ 27/2/94 مورد قبول مدیر حج و زیارت استان کرمان قرار گرفته است.
دومین اطلاعیه ستاد انتخابات کشور تصریح داشت: همچنین کلیه اشخاصی که داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده و مشمول موضوع این ماده و تبصره 5 آن می باشند، می بایست بر اساس تبصره 3 ماده فوق از تاریخ 28/02/1394 حداکثر به مدت یک ماه گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال خود در پست و مقام و مشاغل یاد شده در بندهای «الف و ب» ماده 29 را از مراجع مربوطه دریافت نمایند.
سایت گفتارنو در ادامه مینویسد: ابراهیم جهانگیری در بیانیهای که پس از ردصلاحیت منتشر کرد تصریح کرده بود: درباره رد صلاحیت خودم هم باید توضیح دهم که ابتدا هیات نظارت استان کرمان اینجانب را به استناد بند 1 ماده 28(عدم التزام عملی به اسلام و جمهوری اسلامی) قانون انتخابات ردصلاحیت کرده بود اما پس از رسیدگی شورای نگهبان و در حالی که به نظر می رسید توضیحات و سوابق بنده قانع کننده و روشن بوده، اکنون شورای نگهبان بنده را به استناد بند ب ماده 29 (عدم استعفای به موقع از عنوان دولتی) ردصلاحیت کرده است. که با توجه به ارایه مستندات قانونی به شورای نگهبان جای شگفتی و تامل فراوان دارد که در این باره فقط باید بگویم متاسفم.