آفتابنیوز : روزنامه «19 دی» در یادداشت امروز خود آورده است: بدحجابی گناهی عمومی است که انسانهای بسیاری را منحرف میکند. انسانهایی که مال مردم را میخورند یا حرف حرامی میزنند یا نگاه حرامی میکنند، مرتکب گناهانی شدهاند که فقط خود آنها را منحرف میکنند. در حالی که بدحجابی گناهی است که انسان را ابزار میکند تا شیطان دیگران را منحرف سازد. (آیتالله علمالهدی، جلسه تفسیر سوره ناس: 18 فروردین 95)
به گزارش آفتاب، این روزنامه در ادامه نوشته است: اظهارات آیتالله علمالهدی امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان روز گذشته در اینستاگرام منتسب به ایشان تحت عنوان بدحجابی بدتر است یا اختلاس منتشر شد و بازتابهای فراوانی را در شبکههای اجتماعی به خود اختصاص داد. در این رابطه با تصریح به اینکه بدحجابی گناهی فردی و اجتماعی است که باید با آن برخورد درستی شود ذکر چند سؤال ضروری است:
1- چگونه میتوان بدحجابی را گناهی عمومی تلقی کرد، اما خوردن مال مردم (حقالناس) یا گفتن حرف حرام (تهمت، دروغ، افترا، قذف و ...) را گناهی غیرعمومی دانست؟! آیا هنگامی که معاون اول رئیسجمهور وقت بخش قابل توجهی از مال مردم را نوشجان میکند، یک گناه غیر عمومی (بخوانید خصوصی) است؟ دروغگوییها، تهمتها و فحاشیهای یک رئیسجمهور را از مقام ریاست جمهوری چطور میتوانیم یک گناه غیرعمومی تلقی کنیم؟!
2- چطور میتوان مدعی شد انسانهایی که مال مردم را میخورند یا حرف حرامی را میزنند مرتکب گناهانی شدهاند که فقط خود آنها را منحرف میکند؟ رفتارهایی هم چون تعرض به بیتالمال، دروغهای علنی و تهمتهای آشکار آیا تبلیغی منفی از سوی مسئولان نظام برای مردم نخواهد بود؟
3- مهمترین نکته که در این اظهارنظر باید مورد توجه قرار گیرد آن است که بدحجابی گناهی است که غالباً از سوی مردم رخ میدهد (و نه مسئولان نظام) در حالی که خوردن مال مردم یا گفتن حرف حرام در برخی از موارد از سوی مسئولان نظام نیز صورت میگیرد و این پرسش اساسی مطرح میشود که انجام گناهی از سوی مردم جنبه عمومیتری دارد یا گناهی که از سوی برخی مسئولان نظام اتفاق میافتد؟ چه بسیار گناهانی که مردم در خفا انجام میدهند اما گناهان مسئولان نظام که آئینه تمامنمای جمهوری اسلامی هستند، چگونه قابل توجیه خواهد بود؟
نتیجه آنکه بهتر است امام جمعه محترم مشهد با تأمل بیشتری اقدام به اظهارنظرهای اینچنینی کند تا مبادا مورد سوءاستفاده خیانتکاران و سودجویان واقع شود. از آنجا که ایشان خود یکی از مسئولان نظام به شمار میآیند، همواره باید تبعات حرفهای خود را بسنجند و کلامی را بر زبان جاری نسازند که خدای ناکرده مقصودهای نا به جا از آن برداشت شود.
بر اثر بي تقوايي است كه شخص بي حجاب مي شود... اصل بي تقوايي علاج شود حجاب حل مي شود...
كدام يك بهتر است بي حجابي يا بي ديني... بهتر است ابتدا زمينه هاي بي ديني را از بين برد.
گاهي يك عملكرد بد نه تنها انسان را به بي حجابي وا مي دارد بلكه او را بي دين مي كند..
فقر يك مصيبت است... اين مشكل حل شود... عدالت اجتماعي حاكم شود... ربا بر چيده شود... مساجد گسترش يابد... بي حجابي خودبخود حل مي شود...
اگر نه عموم مردم که قشر زحمت کش می باشند اگه یک روز حجابشون عقب رفت به هزار کس و بی کس باید جواب پس بدهند.
نمیدونم آقای علم الهدی خبر دارن پیغمبر اسلام همچین مطلبی را فرمودن یانه
هشت سال اختلاس و دزدی مملکت فلج کرده, قدرت خرید مردم کم شده,مرد خانه شرمنده زن وبچهاش شده,در تمام دنیا این مطلب که فقر باعث ترویج فساد و فحشا میشه اثبات شده است, شاید ایشان چیزی رو میدونن ,که کل دنیا نمیدونن.
ایشون گفتن این گناه بدحجابی بدتر از اون گناه اختلاس است. چرا برداشتتون اینجوریه که بدحجابی رو گناه اما اختلاس رو خوب دونستن. چرا همه ش دنبال ... بازی میگردین؟؟؟؟؟
در عوض زنانی که پدران و شوهرانشان جایگاه اجتماعی بالا و بهتری دا ند،سعی میکنند، در در شئونات جامعه زندگی کنند،تا موقعیت خانوادهشان آسیب نبیند،
بدحجابی بدتر است یا اختلاس؟
قبل از پرداختن به این موضوع بنده اساساً معتقدم که در این رابطه با تصریح به اینکه بدحجابی گناهی فردی و اجتماعی است که باید با آن برخورد درستی شود. اما در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است:
1ـ مقایسه گناهان
همانگونه که میدانیم، این طور نیست که قبح و زشتی همه گناهان در یک سطح باشد و گناهکاران نیز در یک رتبه قرار داشته باشند، بلکه میان گناهان نیز شدت و ضعف وجود دارد. بعضی ها کبیره و برخی صغیره، تعدادی از آنها حق الله و بعضی نیز حق الناس است. گناهانی هم که کبیره محسوب می شوند باز هم همه در یک سطح نیستند. البته چون گناه، سرپیچی و نافرمانی از دستورات خداوند بزرگ است و سرپیچی از کسی است که صاحب همه نعمتهایی است که ما از آن بهرهمندیم؛ از این رو گناه هرچه در ظاهر کوچک هم باشد، باز هم بزرگ شمرده می شود.
لذا از این منظر کلاً مقایسه گناهان با یکدیگر چندان صحیح به نظر نمیرسد.
2ـ گناه دیگر مجوز گناه ما!
گفتنی است که ارتکاب گناه از طرف کسی، مجوز ارتکاب برای گناه کردن فرد دیگر نمی شود. همه ما باید این سخن رسول خدا را آویزه گوشمان قرار دهیم که:
"طُوبَى لِمَنْ مَنَعَهُ عَیْبُهُ عَنْ عُیُوبِ الْمُؤْمِنِینَ مِنْ إِخْوَانِه..."
خوشا به حال کسی که توجه به عیوب خود، او را از پرداختن به عیب های دیگران باز دارد.
3ـ گناه عمومی و خصوصی
چگونه میتوان بدحجابی را گناهی عمومی تلقی کرد، اما خوردن مال مردم (حقالناس) یا گفتن حرف حرام (تهمت، دروغ، افترا، قذف و ...) را گناهی غیرعمومی دانست؟! آیا هنگامی که معاون اول رئیسجمهور وقت بخش قابل توجهی از مال مردم را نوشجان میکند، یک گناه غیر عمومی (بخوانید خصوصی) است؟ دروغگوییها، تهمتها و فحاشیهای محمود احمدینژاد را از مقام ریاست جمهوری چطور میتوانیم یک گناه غیرعمومی تلقی کنیم؟!
4ـ تبعات سوء گناهان
چطور میتوان مدعی شد انسانهایی که مال مردم را میخورند یا حرف حرامی را میزنند مرتکب گناهانی شدهاند که فقط خود آنها را منحرف میکند؟ آیا ضد تبلیغی بدتر از دست درازی به بیتالمال، دروغهای علنی و تهمتهای آشکار برای نظام جمهوری اسلامی وجود دارد؟
5ـ منزلت اجتماعی گنهکاران
آخرین و مهمترین نکته که در این اظهارنظر باید مورد توجه قرار گیرد آن است که بدحجابی گناهی است که غالباً از سوی مردم رخ میدهد (و نه مسئولان نظام) در حالی که خوردن مال مردم یا گفتن حرف حرام در برخی از موارد از سوی مسئولان نظام نیز صورت میگیرد و این پرسش اساسی مطرح میشود که انجام گناهی از سوی مردم جنبه عمومیتری دارد یا گناهی که از سوی برخی مسئولان نظام اتفاق میافتد؟
چه بسیار گناهانی که مردم در خفا انجام میدهند اما گناهان مسئولان نظام که نمایندگان جمهوری اسلامی هستند، چگونه قابل توجیه خواهد بود؟
در پایان بهتر است امام جمعه محترم مشهد با تأمل بیشتری اقدام به اظهارنظرهای اینچنینی کند، و در بیان نظرات خویش حق را ملاک قرار داده نه مصلحتهای زودگذر.
.
...
دوستان
کلا کار های صورت گرفته در زمان آقای احمدی نژاد عالی و بی نقص میباشد
پس اختلاس که.... حق الناس میباشد
از حجاب که حق الله میباشد
گناه کمتری دارد
..
یکی میگه کار بدی نیست، یکی هم میگه خیلی کار بدی نیست.
من حجابمو رعايت ميكنم ... اونوقت... ..مال منو بخوره !
شما ها هم لطفا نظر بدین در مورد نوشته نه به جون هم بیفتیید
لطفا جواب بدین
یعنی ...کیا؟ ...شما بگید: من اگه بنویسم اسمشونو نظر حق انتشار پیدا نمیکنه.
بد حجاب فقط بد حجاب است نه چیز دیگر و حال آنکه معمولا خیلی هم مومن و معتقد هستند .
ولی مال مردم خور هیچ دین و ایمونی نداره .
ديگران اگر خوبند اگر بد تو برو خود را باش
با همه سخت گیریها سال به سال هم بد تر میشه .
معلوم نیست کجای کار میلنگه ؟
یعنی خیلی از با حجاب ها اول حرام میخورن و بعد این حرام خوری کم کم بی حجاب میشوند