آفتابنیوز : احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری برنا درباره تذکر برخی از نمایندگان مبنی بر توقف برجام گفت: بعضی ها با چه منطقی محاسبه می کنند، مگر ما از سر مهر و محبت با کشورهای اروپایی و آمریکایی توافقنامه امضا کرده ایم که حالا می خواهند آن را لغو کنند، واقعا یکسری مشکلات و تنگناهای در کشور وجود داشت که منجر به این اتفاق شد.
به گزارش آفتاب، وی افزود: چرا برخی ها سعی دارند که بگویند هیچ اتفاقی نیفتاده و آثاری از رفع تحریمها احساس نمیشود و هرچه که هست رو کاغد است و بس. عدهای فراموش کرده اند چه فشارهایی روی دوش ملت قرار داشت و مردم در چه وضعیتی قرار داشتند، این رفتار و صحبت های که انجام می شود ، حاکی از آن است که گره ها باز شده مشکلات برطرف شده و دوباره آقایان فکر می کنند هیچ اتفاقی نیفتاده و می توانند زیر پیمان خودشان بزنند.
وی درباره عواقب نا خوشایند لغو برجام گفت: حتی اگر مشکلات حل شده باشد و امکان رفتار سرسختانهتری داشته باشیم یادمان نرود آبرو و حیثیت یک نظام و مردان دستگاه دیپلماسی کشور در میان است، قطعا بعد از لغو این قرار داد ایران به کشوری در جهان معروف می شود که به محض تغییر فضا زیر عهد و پیمان خودش می زند.
وی خاطر نشان کرد: کشور در وضعیتی نیست که بگویم همه مشکلات حل شده و دوباره می توانیم از ابتدا شروع کنیم و بگویم ما از تحریمها هراسی نداریم، اینها ورقپارهای بیش نیستند، آنقدر قطعنامه صادر کنند تا قطعنامهدانشان پاره شود.
نماینده سابق مجلس با یادآوری روش مدیریتی دولت قبل گفت: روش مدیریتی که در کشور زمان آقای احمدینژاد جاری و ساری بود نیست و حتی امکان ندارد که بازگردد، ان دوران با نفت بشکهای ۱۴۰ دلار و مدیریت معلومالحال آقای احمدینژاد میگفتند تحریمها اثر ندارد، میخواهند ما را تحریم کنند این کار را انجام دهند اثری بر ما ندارد. ما دیدیم مشکلات جدی در کشور پیدا شد هرچند تمامی آن ها به دلیل تحریمها نبود اما بخش عمده آن ها از تحریم ها ناشی می شد.
وی افزود: نمی دانم این افراد چگونه محاسبه می کنند اگر می توانند اقدامی انجام دهند که هیچ هزینهای برای ملت نداشته باشد بسم الله ولی اگر نه فکر می کنید مردم می توانند هزینههای تورم ۳۰۰ درصدی در حوزه دلار را تحمل کنند و یا در حوزه ریال تورم ۵۰ درصدی را طاقت بیاورند.
این عضو حزب مشارکت با بیان اینکه مردم باید تعیین کنند که کشور چگونه اداره شود تصریح کرد: از مردم نظر بخواهید اگر آنها خواهان چرخ سانتریفیوژ هستند که هیچ اما خودتان می دانید مردم چیزی دیگری را می خواهند آنها در انتخابات ۷ اسفند نشان دادند که این نوع نگاه کردن به کشور را دوست ندارند اگر حیا واژه مناسب باشد از دوستان می خواهم حیا داشته باشند و از نجابت مردم سوءاستفاده نکنید.
وی در ادامه به ایرادی که این روزها به دولت گرفته می شود نسبت به قیمت نفت عنوان کرد: این عامیانهترین نوع قضاوتی است که میشود داشت، مگر یک کشور میتواند قیمت نفت را تعیین کند، مثل این می ماند که بگوییم ایران می تواند نرخ برابر ین و دلار را تعیین کند.مگر دولت ایران خداست، کشور ما میتواند در شرایطی که تحریم نباشد شیر صادرات خودش را تنظیم کند سهم ایران در بازار جهانی بسیار ناچیز است؛ بله زمانی در اوپک ایران دومین کشور تولید کننده نفت بودیم اما الان چینین وضعیتی وجود ندارد ما حداکثر ۲ درصد تولید را بر عهده داشته باشیم.
وی با یاد آوری گستردگی بازار نفت در سال های اخیر اظهار داشت: آمریکا با سرمایه گذاری هایی که در نفت شیل انجام داد و آن را از کف دریا بیرون کشید باعث شد در ردیف تولید کننده های بزرگ قرار گیرد و یا روسیه که خودش تولید کننده است همین مازاد عرضه باعث تغییرات زیادی در بازار جهانی شد.دولت آقای احمدی نژاد حتی یک سنت هم بر روی تغییر قیمت اثر نداشت.
نماینده سابق مردم اصفهان موج تخریب ها عیله دولت را بی ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ ندانست و گفت: این گروه همیشه عادت دارند قبل از آغاز مسابقه دویدن را شروع کنند و قبل از اینکه مسابقه تمام شود به دلیل خستگی آن را ترک کنند و بعد مرد را کافر و غربی بخوانند.
وی گفت: هنوز تا انتخابات چندین ماه وقت هست اما آنها از الان شروع کردهاند، باید بدانند این تبلیغات اثر سو دارد هر چند که دست طرف مقابل نسبت به رادیو تلویزیون کوتاه است اما به خوبی می تواند پاسخ آنها را بدهد و مقابل این هجوم قرار بگیرند.
ممداقا
آنهاییکه دم ازحیا میزنند بهتره سرشان را توی یقه ی خودشان کنندببینندقبلا وحال چکاره بودن وهستند منظورم جناب شیرزاد است نه جوگرفته ای امثال شما.
آرزو برجوانان عیب نیست شمارانمیدانم
حسین آقا همینکه این از این همه دورغ گوی و سرکارگذاشتن ملت حیا میکنند کافیه نیازی به حیا دیگران نیست
شهید بهشتی بامریکا گفت امریکا ازما عصبانی باش وازاین عصبانیت بمیر