آفتابنیوز : در مراسم الحاق رسمی این شناور که در منطقه چهار نیروی دریایی ارتش در بندر انزلی برگزار شد، سردار دهقان طی سخنانی گفت: این دستاورد ملی با بهره مندی از دانش و توان علمی و فنی داخلی و همت و تلاش جهادی مدیران و متخصصان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بدست آمده است.
وزیر دفاع، ضریب اتوماسیون بالای این شناور، قابلیت اعتماد بالا، استفاده از سامانههای کنترل و مانیتورینگ پیشرفته، امکانات رفاهی مناسب به منظور امکان ماندگاری و کمک رسانی تعمیراتی به شناورهای نیازمند در دریا به مدت یک ماه بدون نیاز به پشتیبانی از ساحل را از ویژگیهای این شناور ذکر کرد و افزود: ایجاد یک زیر ساخت تعمیرات و نگهداری متحرک بهمنظور مهار سوانح دریایی و جلوگیری از غرق شدن شناورها و آسیب دیدگی آنها، جلوگیری از آلودگی زیست دریایی و ایجاد بستر همکاری در پروژههای نفت و گاز و تحقیقات و همچنین پشتیبانی از ناوگان نظامی جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر از اهداف ساخت و بهرهبرداری این شناور است.
به گزارش ایسنا، سردار دهقان تصریح کرد: داک شناور 2 هزار تنی گیلان با سایر محصولات مشابه کشورهای مختلف هم تراز و برابری کرده و با توجه به ضریب ایمنی بالای طراحی و استحکام سازهای، توانمندی حمل و بالابری شناورها تا 2000 تن را دارا است.
وزیر دفاع گفت: این پروژه کاملا بومی و طراحی و ساخت سازه، سامانه های تاسیساتی، دکوراسیون، جرثقیل و پمپ های این شناور داخلی است.
سردار دهقان در پایان با قدردانی از تلاش های مجدانه مدیران، متخصصان و کارکنان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع افزود: امیدواریم با همکاری و تعامل بیشتر میان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، قدرت دفاعی را به ویژه در حوزه دریایی برای پاسداری و حراست از مرزهای آبی کشورمان روز به روز افزایش دهیم.