آفتابنیوز : دانشمندان معتقدند که ترکیبات موجود در سم این رتیل مانند یک گونه نادر سلول عصبی با نام فیبر A-delta عمل میکند. این سلول عصبی را میتوان در درمان بیماریهایی همچون زونا، سندروم روده تحریکپذیر، صرع و حتی آلزایمر استفاده کرد.
دانشمندان با بررسی اثرات نیش رتیل Togo starburst دریافتند که قربانی این حشره غولپیکر درد غیرقابل تحملی را پس از ورود سم به خون تجربه خواهد کرد. اما ترکیبات ناشناخته موجود در سم این حشره میتواند حاوی روشی برای درمان بیماریهای مهلک نیز باشد.
ترکیبات موجود در سم این گونه نادر رتیل یک الگوی درد عصبی جدید در سلولهای موجود سیستم عصبی ایجاد میکند، به طوریکه فرد پس از تزریق زهر به بدن درد جدید اما بسیار ناخوشایندی را تجربه میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از میل آنلاین،دکتر جرمیا اوستین، متخصص فیزیولوژی از دانشگاه کالیفرنیا عنوان کرد: ترکیبات موجود در سم این حشره تا حدی پیچیده و ناشناخته است که حاکی از دوره تکامل چند میلیون ساله این حشره است.
وی در ادامه افزود: تاکنون دو پروتئین جدید در سم این حشره یافت شده است که با ایجاد کانال عصبی جدید باعث ورود سدیم به سلولهای نادر عصبی موسوم به A-delta میشوند.