کد خبر: ۳۷۶۳۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷

۸ خاصیت برنج

این روزها رژیم گرفتن مد شده و برنج از جمله مواد غذایی است که در فهرست حذف قرار می گیرد .سوالی که پیش می آید این است که آیا مصرف روزانه برنج مفید است؟ درواقع، برنج سبوس دار یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است .
آفتاب‌‌نیوز : به گفته متخصصان، در صورت افراط نکردن در مصرف برنج، خواص زیادی دارد .برنج غذای اصلی بسیاری از کشورهای آسیایی به‌حساب می‌آید.
 
اما خواص آن:
 
 
*منبع انرژی است: به‌عنوان منبع غنی کربوهیدرات مانند سوخت بدن عمل می‌کند و عملکرد مغز را نیز سالم نگه می‌دارد. باعث سوخت‌وساز می‌شود و بخش عمده ای از انرژی موردنیاز بدن را تأمین می کند.
 
 
*فشارخون را کنترل می‌کند: آیا مصرف برنج به‌طور روزانه مفید است؟ بله ،به‌ویژه اگر دچار فشارخون بالا هستید.ازآن جا ‌که میزان سدیم در برنج پایین است به مبتلایان به فشارخون بالا کمک می‌کند.علاوه بر آن خطر بروز بیماری قلبی را نیز کاهش می‌دهد.
 
 
*کاهش‌دهنده کلسترول: برنج حاوی چربی‌های مضر نیست و در کنترل کردن وزن مؤثر است.
 
 
* از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند: برنج قهوه‌ای سرشار از فیبرهای غیرقابل‌حل است و به‌عنوان محافظ بدن عمل می‌کند و مانع از رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.
 
 
* حفظ سلامت پوست:
از دیدگاه طب هندی، برنج یکی از مهم‌ترین مواد برای حفظ سلامت پوست به‌حساب می‌آید.آب برنج نیز برای مراقبت از پوست عالی است.این ماده غذایی هر نوع التهاب پوستی را برطرف می‌کند و مانع از پیری زودرس شود.
 
 
*منبع ویتامین و ماده معدنی است: برنج را به برنامه غذایی روزانه خود اضافه کنید زیرا غنی از ویتامین D، نیاسین،فیبر،کلسیم،ریبوفلاوین
آهن و تیامین است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و ایجاد تعادل در عملکرد کلی بدن کمک می‌کند.
 
 
*آلزایمر را درمان می کند:برنج قهوه‌ای عملکرد و رشد انتقال‌دهنده های عصبی را بالا می‌برد و به بیماران کمک می‌کند تا بتوانند با این بیماری مقابله کنند.
 
 
*برای سلامت قلبی عروقی مفید است: بدون شک در مورد خاصیت روغن سبوس برنج زیاد شنیده‌اید.به علت داشتن میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان در بین مصرف‌کنندگان شهرت پیداکرده است.برنج قهوه‌ای برای سیستم گوارشی نیز مفید است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
بشیر محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
اینگونه گزارشها که نه منبع و ماخذی دارد و نه نتایج تحقیقات تیمی گروهی از پژوهشگران است اصولا در رسانه همگانی مانند افتاب نباید منتشر شود جرا دقت نمی شود ؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین