آفتابنیوز : سرویس سیاسی- محمدرضا عارف دوباره هدف اصولگرایان قرار گرفته است. این دومینبار طی سه سال اخیر است که محافظهکاران او را تحت فشار قرار داده و با جریانسازی و شایعهسازی درصدد ایجاد اختلاف بین او و اصلاحطلبان برآمدند. اولینبار زمانی بود که عارف در جریان انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری در آخرین روزها به نفع حسن روحانی انصراف داد و ائتلاف اضطراری را پدید آورد که همین تصمیم در نهایت شکست اصولگرایان را به همراه داشت. بار دیگر نیز انتخابات اخیر هیات رییسه مجلس بود که محمدرضا عارف از حضور در رقابت با علی لاریجانی منصرف نشد تا به شکلی مواضع اصلاحطلبان در مجلس را حفظ کند و در نهایت با کسب 103 رای به شکلی مرزبندی اصلاح طلبان فارغ از جریان فراکسیون امید در صحن علنی مجلس را نمایان کرد و همین مساله در ادامه سبب شد تا اصلاحطلبان بعد از سه دوره سکوت در بهارستان این چنین اعلام مواضع کنند. هرچند که این موضعگیری به مذاق برخی خوش نیامد و تصاحب این تعداد کرسی از سوی اصلاحطلبان بهرغم تمامی محدودیتها و ردصلاحیتها یک شکست سنگین تلقی شد.
به گزارش آفتابنیوز، چنانچه تحرکات چندساله اصولگرایان در دهه اخیر را بررسی کنیم قطعا مساله قحطالرجالی مهمترین ضعف این جریان خواهد بود که سبب شده تا محافظهکاران در هر مقطع زمانی و در پس هر اتفاق در جستوجوی یک چهره بوده و بعضا نیز از همین اعتماد به چهرههای ناآشنا بوده که بیشترین ضربه را متحمل شدهاند. همچنانکه قوه مجریه را برای هشت سال به محمود احمدینژاد سپردند تا در بیشترین و بزرگترین اتهامات مالی و اداری با کابینه دولت دهم بدنام شوند یا همینطور انتخابات ریاستجمهوری 92 که با روی آوردن به چند چهره جدید الورود سیاسی به یکباره تمامی انسجام و وحدت خود را از دست دادند و نیز انتخابات هفتم اسفند که با اعتماد به جبهه پایداری بدترین نتیجه در انتخابات مجلس تهران را رقم زدند.
بنابراین در چنین جریان و جناح لرزانی که هنوز نتوانسته است یک انسجام و وحدت درونی برای خود تامین کند هیچ راهکار و رویکردی بهتر از تضعیف جریان رقیب نخواهد بود. اینکه بعد از انتخابات ریاستجمهوری 92 جریانسازی اصولگرایان مستقیما محمدرضا عارف را در تیررس خود قرار میدهد و یا بعدتر دم از جدایی حزب اعتدال و توسعه از اصلاحطلبان در جریان انتخابات مجلس میزند و حملات اخیر به اصلاحطلبان مجلس که محمدرضا عارف را کنار خواهند گذاشت، دقیقا بیانگر همین تحرکات است.
در واقع اتاق فکر اصولگرایان نه تنها علیه دولت که علیه جریانهای حامی روحانی از جمله اصلاحطلبان نیز فعال است و بیتردید در ایام منتهی به انتخابات جریانسازی این اتاقهای فکر تخریبی به سراغ نامزدهای احتمالس اصلاحطلبان برای رقابت با حسن روحانی خواهد رفت به امید آنکه تاثیری بر انسجام اصلاحطلبان و روحانی داشته باشد؛ روشی منسوخ که از همین حالا برای همگان آشکار خواهد بود و در ایام انتخابات نیز هیچ گرهای از مشکلات اصولگرایان باز نخواهد کرد.
همچنان که تلاش آنان برای اختلافافکنی بین چهرههای اصلاحطلب و گفتمان دوم خرداد ناکام مانده است. چراکه انصراف عارف در جریان انتخابات ریاستجمهوری و نیز شکست او در انتخابات هیات رییسه مجلس در حالی که رقابت دو جناح در یک توازن حقوقی و سیاسی صورت نگرفته است نمیتواند مصداق دقیقی از تزلزل جایگاه سیاسی رییس بنیاد باران باشد و این مصادیق بیشتر میتواند در خصوص شکست غلامعلی حداد عادل که ریاست مجلس را به علی لاریجانی در مجالس هشتم و نهم واگذار کرد یا همینطور عدم ائتلاف سعید جلیلی و ولایتی در جریان انتخابات ریاستجمهوری 92 عینیت و مصداق پیدا کند
«« از خالا شعار ما درود بر روحانی سیاستمدار, با کفایت و محبوب »»
مشکلات صنعت وکارآفرینان وبحران تولید واوضاع بغرنج کارگران مختص امروز ودیروز نیست وسالهاست که با این اصطلاحات آشناییم اما این روزها درکانون توجهات قرار گرفته اند؛ موضوعی که بعضاً بهانه ای می شود برای هجمه به دولت!
این روزها با بحرانی شدن وضعیت کارخانه ای ،اظهارنظرهای غیرمتعارف درباره عملکرد دولت تدبیروامید درحوزه صنعت وکار وتولید صورت می گیرد وگویی مسبب همه مشکلات صنعت ، دولت است وبس!
نمونه بارز ومصداق ما کارخانه "ارج" با بیش از 70 سال سابقه فعالیت است؛ این شرکت بنابرآمارها از 10- 12 سال پیش به دلایل مختلفی ازجمله فرسودگی ماشین آلات وواردات بی رویه کالاهای خارجی وعدم توانایی برای رقابت با محصولات وارداتی دچارمشکلات مختلف شده وازآنجایی که چاره اندیشی به موقع صورت نمی گیرد، تولیداتش به شدت افت تا جایی که ادامه فعالیت این واحدمقرون به صرفه نبوده وحال دستگاه های متولی درپی یافتن راه کارهایی مناسب هستند.
به دنبال اعلام خبررکود این کارخانه، چنان جنجالی برپاکردند وبرخی رسانه ها ازجمله صدا وسیما گزارش های آنچنانی تهیه ومنتشر نمودند که گویا کل صنعت به رکودکشیده شده و دولت تدبیر وامید مقصراصلی این وضعیت و"برجام" عامل سیه روزی این کارخانه وصدها واحد تولیدی دیگر شده واین چنین بود که باردیگردولت و"برجام" را به توپ انتقاد بستند وچشم ها را برهم گذاشتند وهرچه دردلشان بود، برزبان جاری ساختند!!
نگارنده مطلب منکرمشکلات کارخانه ها نیست واصلاً قصد نداریم رویایی فکرکنیم؛ بلی! کارخانه هایی همانند "ارج" بسیارند ورسانه ها وظیفه دارند مشکلات واحدهایی را که به هردلیلی با رکود مواجه هستند، منعکس نمایند تا قبل ازبروز هراتفاق تلخی چاره اندیشی شود وسرنوشت "ارج" را پیدا نکنند!
امروز قاچاق کالا جان صنعت را گرفته؛ کارآفرینان یکه وتنها درمیدان مشکلات به حال خویش رها شده اند؛ بانک ها به هرقیمتی زیربارهمراهی با صنعت نمی روند؛ کمبود نقدینگی واحدهای صنعتی را درتنگنا قرار داده و مدیران نمی دانند چه باید کرد؟
دولت تدبیر وامید یکی ازبرنامه های اساسی خود را کمک به تولید ورونق اشتغال اعلام کرده ودراین سه سال آنچه درتوانش بوده برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب وپویایی ورونق صنعت روکرده اما حجم مشکلات این بخش به حدی بالاست که حل وفصل آنها نیازبه زمان دارد وهمه باید کمک حال دولت ومسئولان ذیربط باشند!
گفتیم که حجم مشکلات بخش های مختلف ازجمله بخش صنعت بالاست وکمک وهمراهی لازم است تا دولت برمشکلات فائق آید؛ اما آیا اینگونه است؟ روی سخن نگارنده با رسانه هایی است که عمدا ویا سهواً با مطالب وتحلیل هایشان تمام زحمات وتلاش های دولت را زیرسوال برده وذهنیت مردم را به خدمتگذاران نظام وانقلاب مخدوش می سازند.
عزیزانی که خود را چشم وگوش جامعه معرفی نموده و ادعای اطلاع رسانی وروشنگری افکارعمومی دارند، مواضع اشان درقبال مشکلات مختلف دراستان ظرف حداقل یک دهه گذشته چگونه بوده ؟ آن بزرگوارانی که خودرا حافظان ارزش های نظام وآرمان مقس انقلاب می دانند، دربرابرمشکلات وکاستی ها و بعضاً نامدیریتی ها یی که درمازندران مشهود بود، چه واکنشی ازخود نشان دادند وآیا همانند اکنون که عریان سخن می گویند، آن زمان نیزقلمفرسایی می کردند ومسئولان استان را به بوته نقد می کشاندند؟
درسه سال گذشته تلاش دولت تدبیروامید ونماینده عالی دولت دراستان براین بوده که موانع ومشکلات پیش روی توسعه مازندران برداشته شده واستان با توجه به ظرفیت های فوق العاده اش درمسیرپیشرفت قرارگیرد؛ توجه به ظرفیت های گردشگری وسرمایه گذاری دراین بخش ، تقویت بخش کشاورزی وتعاون، تلاش برای رفع موانع تولید و حمایت ازکارآفرینان، توسعه سرمایه گذاری صنعتی به منظورفقرزدایی از استان وایجاد اشتغال ، بهبود شاخص های بهداشت وتوسعه و... ازجمله اقدامات موثری بوده که به همت مسئولان ومدیران بخش های مختلف انجام شده اگرچه مشکلات و معضلات به حدی گسترده است که اقدامات مذکوربرای توسعه ورفاه استان هنوزناکافی است اما برخی رسانه ها وخبرگزاری ها وسایت ها گویی عادت کرده اند که مدام برطبل انتقاد بکوبند وبی آن که واقعیت ها را بازگو نمایند، کمبودها وکاستی ها را بزرگ نمایی کنند؛نماینده عالی دولت ومدیران استان را به چالش بکشانند ومدام عملکرد دولت دراستان را نادیده گرفته بی آن که انصاف به خرج داده ودستاوردهای دولت یازدهم را به نمایش بگذارند!
سوال بنده این است که آیا این دوستان دردولت های گذشته مشکلات اشتغال، تولید، کشاورزی و گردشگری و سرمایه گذاری را نمی دیدند و یا این که مصلحت اینگونه ایجاب می کرده؟
دوستان رسانه ای ما درخصوص مشکلات صنعت وکشاورزی و گردشگری استان دردولت های نهم ودهم چگونه موضع گیری می کردند؟
آنان دردولت های گذشته با بحران کارخانه های استان همین رفتاری را داشتند که امروزمی بینیم؟ مسلماً خیر!
امروزدولت محترم که به کرات مورد تایید رهبر معظم انقلاب قرارگرفته وانصافاً دربسیاری از آیتم ها به موفقیت های بالایی دست یافته، درکمال بی انصافی درسیبل انتقادات برخی گرو ها وجنا ح ها واقع شده و دراستان مازندران نیزبی محابا مورد هجمه رسانه ای قرارمی گیرند وقطعاً هدف و برنامه این رسانه ها مشخص ومبرهن است.
این بزرگواران ازابتدای آغاز به کارنماینده عالی دولت دراستان، چالش با ارکان دولت را دردستورکارخود قرار داده و تاتوانستند بابزرگ نمایی نقاط ضعف، عملکرد دولت دراستان را زیرسوال بردند بی آن که منطقی دررفتاروگفتارشان مشاهده شود! ومتاسفانه دراین میان برخی ازمنتخبان مردم استان درمجلس ناخواسته با این رسانه ها همزبانی کردند وآنچه دراین 3 سال رخ داد، چالش بود وبس!
و.... ومتاسفانه نماینده محترم دولت دراستان با رسانه های منتقد دولت چنان رفتارکرد که موجبات سوء استفاده آنان را فراهم ساخت وبه قول ظریفی، آقای استانداربرخی اوقات رسانه های منتقد را شارژ می نمودند تا مبادا ازچشم آنان بیفتد!!
اصلا وابدا منظورمان این نیست که رسانه ها دولت را نقد نکنند؛ انتقاد موجب اصلاح امور وپیشرفت هرکشوری خواهد شد اما نادیده گرفتن زحمات وتلاش ها وهجمه بی امان بی آن که منطق درکار باشد،به مفهوم تخریب است و بی شک نتیجه این کار، بی انگیزه شدن خادمان ملت ونظام درهرعرصه ای خواهد بود وآنانی که دراین روند متضرر خواهند شد، مردم هستند وبس!
دقیقا همینطور است
اصول گرایان قانون گریز مثله یه نفر که اتفاقی یه گنج رو تصاحب کرده هستند. مملکت رو واسه خودشون میدونن ولی متاسفانه علم مدیریت که ندارن بعد هر دفه یه نفر مخشون رو میزنه گند میزنه به مملکت
در هر حال ملت شريف و مومن ايران اسلامي دعا مي كند كه خداي بزرگ آقاي دكتر عارف و امثال ايشان را هميشه و همواره حافظ و پشت و پناه باشد انشاءالله