کد خبر: ۳۷۶۹۹۹
تعداد نظرات: ۲۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۵
افشاگری جهانگیری درباره فساد سیستمی و حقوق‌های نجومی

چگونه ١٠‌هزارمیلیارد در اختیار یک‌جوان قرار گرفت؟/برکناری دریافت‌کنندگان حقوق نجومی

معاون اول رئیس‌جمهور، تضعیف و تخریب قانون و نهادهای رسمی که بار اصلی کنترل و نظارت را در کشور به عهده داشته‌اند به عنوان میراث رسیده به دولت یازدهم از گذشته دانست و گفت: دولت با تاکید بر قانون‌گرایی در مسیر مبارزه بی‌امان با فساد گام برداشت، چراکه متاسفانه با یک فساد سیستمی که به جان نظام افتاده بود روبرو بودیم.
آفتاب‌‌نیوز :
معاون اول رئیس‌جمهور، تضعیف و تخریب قانون و نهادهای رسمی که بار اصلی کنترل و نظارت را در کشور به عهده داشته‌اند به عنوان میراث رسیده به دولت یازدهم از گذشته دانست و گفت: دولت با تاکید بر قانون‌گرایی در مسیر مبارزه بی‌امان با فساد گام برداشت، چراکه متاسفانه با یک فساد سیستمی که به جان نظام افتاده بود روبرو بودیم.

به گزارش آفتاب‌نیوز، اسحاق جهانگیری در ضیافت افطار با وزرا، معاونان وزرا، استانداران و رؤسای سازمان‌ها، با بیان اینکه "امروز جامعه به سرعت در حال تغییر است و شاید کسی تصور این را در 10 سال گذشته نمی‌کرد که تغییر و تحولات جدی اجتماعی به این شکل در کشور روی دهد"، گفت: ما باید در تصمیم‌گیری‌ها به این نکته توجه داشته باشیم که تغییرات پیش‌آمده در جامعه و جهان چه الزاماتی دارد و رای و خواسته مردم از مسئولان در چه زمینه‌هایی است.

چگونه ١٠‌هزارمیلیارد در اختیار یک‌جوان قرار گرفت؟/برکناری دریافت‌کنندگان حقوق نجومی

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: کشوری که دورنما نداشته باشد و نداند به کجا می‌خواهد برسد، تمام توان، استعداد و ظرفیت‌های خود را بیهوده از بین خواهد برد.

مسئولان اجرایی دچار سیاست‌زدگی و سیاسی‌بازی نشوند

وی ادامه داد: مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید توجه داشته باشند که هرگز دچار سیاست‌زدگی و سیاسی‌بازی‌ها نشوند. مسئولان نظام باید بر سر مسائل اصلی کشور با هم توافق داشته باشند تا بتوانند اولویت‌های اقدام و عمل را برای استفاده از فرصت‌ها و مقابله با تهدیدات به خوبی تشخیص دهند و برای اجرای آن برنامه‌ریزی کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مسأله بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت سازوکارهایی که موجب قدرت اقتصادی کشور شده و بتواند افق روشنی را در این راستا برای کشور فراهم کند از اولویت‌های اقدام و تصمیم‌گیری برای دولت تدبیر و امید بوده است، اظهار کرد: رئیس‌جمهور و اعضای تیم اقتصادی دولت زمان زیادی برای بررسی مسایل اقتصادی اختصاص داده‌اند و جلسات متعدد و کارشناسی زیادی در این زمینه برگزار شده است.

جهانگیری مسأله برجام و رسیدن به توافق بین‌المللی را یکی دیگر از دغدغه‌ها و مسائل اصلی دولت یازدهم برشمرد و افزود: دستیابی مذاکره‌کنندگان به توافق با قدرت‌های جهانی اقدامی مهم و تاریخی بود و ما در این توافق توانستیم به همه دستاوردهای مورد نظر خود اعم از رفع تحریم‌ها، رسیدن به حقوق هسته‌ای و به رسمیت شناختن فعالیت هسته‌ای ایران در جهان دست پیدا کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز دوران پسابرجام شرایطی را ایجاد کرده که توسعه و پیشرفت کشور در فضای بهتری انجام شود، خاطرنشان کرد: البته ما در دوران تحریم نشان دادیم که می‌شود با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی صحیح به دستاوردهای خوبی دست یافت که نمونه آن تصمیمات دولت در سال‌های ٩٢ و ٩٣ بود که منجر به ثبات اقتصادی در کشور شد.

جهانگیری با بیان اینکه "یکی از اولویت‌های دولت با توجه به شرایط کنونی، اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در کشور است"، اظهار کرد: دولت برنامه گسترده و دقیقی در این راستا دارد چراکه ما اقتصاد مقاومتی را اقدامی مسکن و عاجل تلقی نکردیم بلکه این سیاست‌ها یک برنامه راهبردی برای حرکت کشور به سمت پیشرفت است.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نامگذاری سال ١٣٩٥ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» تصریح کرد: دولت با تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، اولویت‌های خود در این عرصه را برای همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها ابلاغ کرده و به صورت مستمر بر اجرای آن نظارت دارد.

قصد داریم برخی واحدهایی را که دچار رکود شده‌اند، به چرخه تولید بازگردانیم

وی به حرکت درآوردن تولید داخلی کشور را از اهم اقدامات اولویت‌دار دولت در راستای اجرای سیاست‌ های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: باوجود برخی سخنان و تبلیغات سوء، امروز بسیاری از واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی کشور با نشاط در حال فعالیت هستند و با برنامه‌ریزی‌های دولت قصد داریم برخی واحدهایی را که دچار رکود شده‌اند، به چرخه تولید بازگردانیم.

معاون اول رئیس‌جمهور توجه و تاکید به بازار و تصویب بسته حمایتی از صادرات غیر نفتی در سال ١٣٩٥ را از دیگر اقدامات دولت برشمرد و گفت: مهمترین کار ما در این زمینه این است که موانع صادرات را در کشور برطرف کنیم که در این راستا استانداران استان‌های مرزی باید نظارت و پیگیری کامل در مرزها داشته باشند و موانع را برطرف کنند.

جهانگیری مبارزه با قاچاق را از دیگر برنامه‌های دولت در راستای حمایت از تولید داخلی دانست و افزود: دولت دستاوردهای خوبی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا بویژه قاچاق سوخت داشته است و در این زمینه تلاش‌های بیشتری انجام خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه "تاکید جدی دولت بر واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی در کشور به بخش خصوصی است"، گفت: در سال جاری باید ٢٥٠٠ طرح به بخش خصوصی واگذار شود که استانداران باید در راستای ایجاد زمینه‌های تحقق آن تلاش کنند.

جهانگیری اصلاح نظام بانکی را از اقدامات مهم و قابل پیگیری در دولت تدبیر و امید عنوان کرد و ادامه داد: سیستم بانکی کشور نیازمند رفع مشکلات و گرفتاری‌هاست تا بتواند موجب تحرک در اقتصاد شود.

فساد سیستمی به جان نظام افتاده بود

وی تضعیف و تخریب قانون و نهادهای رسمی که بار اصلی کنترل و نظارت را در کشور به عهده داشته‌اند به عنوان میراث رسیده به دولت یازدهم از گذشته دانست و گفت: دولت با تاکید بر قانون‌گرایی در مسیر مبارزه بی‌امان با فساد گام برداشت، چراکه متاسفانه با یک فساد سیستمی که به جان نظام افتاده بود روبرو بودیم و بر اساس دستور رئیس‌جمهور هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد قائل نیستیم.

جهانگیری ادامه داد: برای هیچ‌کس قابل قبول نیست در کشوری یک جوان ١٠ هزار میلیارد تومان از منابع کشور را در اختیار داشته باشد و امروز حتی یک ریال از آن بازنگشته است؛ باید مشخص شود که این پول به چه شیوه‌ای در اختیار او قرار گرفته و ما این را پیگیری می‌کنیم.

روشنگری درباره پرداخت‌های نجومی و کار مخفیانه دولت قبل

وی با اشاره به موضوع پرداخت‌های بالای حقوق به برخی مدیران گفت: دولت به هیچ‌وجه نسبت به این موضوع کوتاه نخواهد آمد و در این راستا از دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه‌های اجرایی میزان دریافتی مدیران ارشد را برای بررسی خواسته‌ایم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "دولت با تمام پرداخت‌های خارج از عرف برخورد جدی خواهد کرد"، افزود: پول‌های اضافی باید به خزانه بازگردد و افرادی که این کار را کردند برکنار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس تصمیم دولت تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند تا افزایش حقوق در دستگاه‌ها را تنها با هماهنگی و موافقت شورای حقوق و دستمزد انجام دهند، اظهار کرد: بر اساس تصمیم دیگر دولت هیچ ذینفعی حق ندارد در مورد ارائه تسهیلات و خدمات به خود تصمیم‌گیری کند.

جهانگیری درباره چنین پرداخت‌هایی روشنگری کرد و گفت: متاسفانه این سنت (پرداخت‌های نامتعارف) وقتی گذاشته شد که در دولت (دولت دهم) به عنوان مهمترین رکن تصمیم‌گیری این نظام نشستند دور خودشان و تصمیم گرفتند به خودشان نشان و سکه بدهند. از یک جمع 30 نفره دولت به 27 نفر از خودشان نشان درجه دو و درجه یک با 75 و 100 سکه دادند.

وی خاطرنشان کرد: اعطای نشان درجه یک و درجه دو نیازمند برگزاری مراسم و پخش از تلویزیون است اما این خبر اینقدر قبیح بود که بدون برگزاری هرگونه مراسم و تشریفاتی این نشان‌ها را مخفیانه دادند. خب معلوم است که وقتی این خبر به معاون و مدیر پایین‌دست می‌رسد، به‌هم می‌گویند وقتی دولت درباره وزرا و دیگران اینجور تصمیم گرفته پس بیایید ما هم برای خودمان تصمیم‌گیری کنیم. برخی از این سنت‌ها در تاریخ کشور، سنت‌های خطرناکی بوده است.

جهانگیری همچنین در ابتدای سخنان خود با تاکید بر استفاده از فرصت ایام ماه رمضان و شب‌های قدر برای خودسازی و تزکیه نفس، ابراز امیدواری کرد مسئولان کشور بتوانند به بهترین شکل وظایف خود را به انجام برسانند و در پیشگاه خدای متعال، امام راحل و شهیدان و مردم ایران سرفراز باشند.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
4
45
...دولت تدبیر وامید ...دولتی که در کمال مظلومیت دلسوزانه وبا توکل به خدا به انجام وظایف خود می پردازدوهیچ پشتیبانی ندارد بجز خدای بالا سر
حسن
|
Germany
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
2
19
آقای جهانگیری لطفا دریافتی مداحان ... را اعلام کنید و بفرمایید یک مجلس مداحی برای برگزار کننده چقدر تمام میشود
پاسخ ها
اکبر
| Germany |
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
اون با رضایت پرداخت میشه. اما فیش های نجومی با رضایت پرداخت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرهنگ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
با رضایت کی؟ اگر مال پرداخت کننده باشه ایراف کرده و اگر حق مردم باشه که......
ناشناس
|
-
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
14
کاش کمی هم به فکر سفره خالی مردم بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
10
وچطوری میشودباورکردکه اوبااخلاص روزه میگیردبااخلاص نمازمیخواندوپیروعلی است که باعقیل انگونه رفتارکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
12
دولت تدبیر و امید باید اراضی تقسیم شده دوران دولت نهم و دهم را افشا و اراضی را به بیت المال برگرداند.
ا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
7
0
آقا محمد تمام رسانه ها و سیاسون حزبی و سایتها و تلگرامها در خدمت دولتند نیستند؟
حمایت مردم را سال بعد خواهید دید امروز نمی شود قضاوت کرد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
1
4
پیگیری میکنیم ، اون پیگیری های قبلی چه دردی از مردم دوا کرد به غیر از گرانی و فساد
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
9
خواندن این مطلب مرا به یاد یک خبر از مسئولین دولت قبلی انداخت که رسانه ای شده بود. داستان ازاین قرار بود که یکی از مسئولین فدراسیون ها برای خودش و معاونین اش دستور پرداخت مبالغ قابل توجهی بعنوان پاداش پایان سال داده بود خبر با عنوان پرداخت پاداش به " خودم، خودت و خودش" مخابره شده بود. اینگونه رفتارها در دولت قبل تا دلتان بخواهد انجام شد و نتیجه ان چیزی شده است که همگی واقف هستیم.
قشر متوسط جامعه جیره خور و یارانه بگیر و ... شده اند و قشر متمول و پولدار جامعه با افزایش بی سابقه سود بانکی سرمایه هایشان را در بانک ها خوابانده و نزول خوار!!! حل این همه مشکلات که عده ای به قصد
تخریب این کشور و نظام دانسته و یا نادانسته انجام دادند سالها زمان خواهد برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
10
این افرادباید به محکمه معرفی شوند نه اینکه از کار بر کنار گردند.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
6
زیاد دنبال 10 هزار میلیارد نباش....
علی معرف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
6
خیلی ساده ای که فکر می کنی برکنارشون کردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
4
زياد ادامه ندهيد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
6
فعلا حقوق بالای بعضی از دولتیها در معرض توجه قرار گرفته . خوب است همه حقوق بگیران و استفاده کنندگان ار بیت المال اعم ار دولت و مجلس و قضایی نظامی و هر کسی به نحوی از بودجه مملکت ارتزاق میکند با حساب و کتاب حقوق بگیرد
ابوطالب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
0
3
حقوق آنجنانی در شرکتهای دولتی - خصوصی که با اعتبار دولت و قانون بخش خصوصی اداره میشود پرداخت میشود دراین مورد قانون جدید حصولتی بایستی نوشته شود . تا جلوی این سوئ استفاده ظاهرا قانونی گرفته شود چون تمام پرداختی مصوب هیئت مدیره و مجمع عمومی را دارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
0
3
اي واي از اون روز كه ٣٠٠٠ ميليارد بود حالا شد ١٠ هزارميليارد ؟؟؟؟
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
0
3
و متأسفانه قانون اكثرا در حق مردم اعمال مي شود و خود محريان قانون بزرگترين قانون شكن ها هستند. اموال شهر را با كانتير از دروازه خارج ميكنند اما مجريات قانون به دنبال افتابه دزد ها هستند كه حتي در اين مار هم موفقيت چشمگيري نداشته اند. يكي مي گفت در ايران قانون شبيه تار انكبوت است كه تنها حشرات كوچك را به دام مي اندازد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
0
2
عنوان پرداخت پاداش به " خودم، خودت و خودش" مخابره شده بود. اینگونه رفتارها در دولت قبل تا دلتان بخواهد انجام شد و نتیجه ان چیزی شده است که همگی واقف هستیم.
قشر متوسط جامعه جیره خور و یارانه بگیر و ... شده اند و قشر متمول و پولدار جامعه با افزایش بی سابقه سود بانکی سرمایه هایشان را در بانک ها خوابانده و نزول خوار!!! حل این همه مشکلات که عده ای به قصد
تخریب این کشور و نظام دانسته و یا نادانسته انجام دادند سالها زمان خواهد برد.

لپ مطلب را گفتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
0
1
به یک جراح گفتیم ، تخفیف بده ، گفت
،من د یک مجلس مداحی برای برگزار کننده چقدر تخفیف خواستیم ، همکار معلم اخلاق گفت ، من برای
دل خودم و ثواب و..........خواندم ، مال دنیا نمیخوام
اینقدر تکرار که پول چند تا عمل کوچک خصوصی راضی اش کرد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
1
2
مسبب تمام فساد ها دولت نهم و دهمه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین