آفتابنیوز : فخرالدين حيدري افزود: وزارت بهداشت و كشاورزي متوليان اصلي بحث كنترل آنفلوانزاي مرغي در كشور هستند؛ ولي متاسفانه پيگيري و اطلاعرساني آن طور كه مورد انتظار مردم است، تاكنون صورت نگرفته است.
وي افزود: مسوولان بهداشتي كشور در ارتباط با وضعيت بحراني آنفلوانزاي مرغي در جهان نبايد با احتمالات با مردم صحبت كنند و موجب نگراني و تشويش اذهان عمومي شوند.
وي ادامه داد: بحث شيوع آنفلوانزاي مرغي و تبعات خطرناك اين عارضه به حدي بحراني است كه حتي ضرورت دخالت نيروهاي وزارت كشور به عنوان متولي امنيت جامعه نيز در اين رابطه احساس ميشود.
نماينده سقز و بانه، به اطلاعرساني ناقص مسوولان بهداشتي در مورد عارضه آنفلوانزاي مرغي اشاره كرد و گفت: كميسيون بهداشت تاكنون طي جلسات متعدد اين موضوع را با حضور مسوولان بهداشتي بررسي كرده است ولي از سوي اين كميسيون ناظر ويژهاي در وزارت بهداشت گماشته نشده است و تصور ميشود كه بحث عارضه آنفلوانزاي مرغي به حدي جدي باشد كه نياز نباشد فردي از خارج ناظر بر اعمال و اقدامات وزارت خانه باشد.
وي با بيان اينكه بيماري آنفلوانزاي شوخي نيست، گفت: بدبختي ما در اطلاع رساني اين است كه معمولا اطلاعات و آمار واقعي از سوي مسوولان به مردم داده نميشود در حالي كه در مورد شيوع بيماري آنفلوانزاي مرغي نبايد رو دربايستي با مردم وجود داشته باشد و اگر موردي در جايي ديده شده است حتما بايد مردم در جريان قرار گيرند و با جان مردم بازي نشود.
حيدري افزود: اگر واقعا موردي در جايي ديده شده است بايد حتما به مردم بويژه ساكنان آن ناحيه اطلاع رساني شود تا مردم نيز خود در كنترل بيماري سهيم شوند، زيرا در بسياري موارد مشاركت مردم بسيار موثرتر از ارگانها است.
وي گفت: اين موضوع در كميسيون با قطعيت بيشتري پيگيري ميشود.
شایان ذکر است؛ طي هفته گذشته يكي از مقامات بهداشتي كشور اعلام كرده بود كه مفهوم اين كه گزارشي از وجود آنفلوانزاي مرغي در كشور به وزارت بهداشت نشده است، متفاوت از آن است كه موردي نيز ديده نشده است.