آفتابنیوز : مردم تشنه عدالت کردستان برخلاف مشی دولت در غالب استان های دیگر، استانداری جدای از جنس خود تجربه کردند که خود را به واسطه حضورش در منطقه، کردستانی می خواند و به جز این انتصاب و یکی دو مورد تغییر مدیریتی دیگر از همین جنس عملکردی از مهرورزی و عدالت احمدی نژاد در کردستان نمایان نیست.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که: بر اساس وعده های داده شده و فراگیری عام عدالت موعود انتظار بحق مردم کردستان آن بود که یکی از نیروهای توانمند استان در منصب استانداری قرار گیرد و در عین حال از شایستگان کرد بخصوص اهل سنت در رده های مختلف مدیریت کشور و سایر استانها نیز بهره گرفته شود.
گستردگی این خواست عمومی به حدی است که حتی کسانی که با توجهات ویژه و پس از رد صلاحیت شایستگان کرد به مجلس راه یافته اند. نیز مجبور به اعلان آن در محافل عمومی شده اند. اما متاسفانه نه تنها چنین خواسته ای مورد بی مهری مهرورزان واقع گردید بلکه سخنان وزیر کشور در مراسم معارفه استاندار جدید باعث جریحه دار شدن احساسات مردم شریف منطقه و افزایش بی اعتمادی آنان به حاکمیت شده و سئوالات جدی جدیدی را در اذهان به وجود آورده است که امید داریم پاسخی برای آن داشته باشند. وی می گوید: آقای رییس جمهور عنایت ویژه ای به کردستان دارند... ولی معتقد بودند کسی به کردستاان برود که توانایی و سوابق اش مورد اعتماد کافی باشد. (سیروان شماره 365، سال هشتم، 17 دیماه هشتاد و چهار) معنی صریح این جملات آن است که در میان بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر مردم کردستان یا به تعبیر آقای وزیر کشور ملت کرد حتی یک نفر که سوابق و توانایی اش مورد اعتماد دولت عدالت گستر باشد برای تصدی استانداری وجود ندارد. حال باید پرسید چگونه چنین ملتی مستحق کشورداری است؟ آیا ملتی که هیچ یک از افراد آن برای تصدی یک مقام محلی مورد اعتماد نیست می تواند در اداره کشور مورد اعتماد واقع شود؟
در پایان ضمن تاکید مجدد بر ضرورت استفاده از نیروهای توانمند کرد که در اداره امور کشور و منطقه انتظار داریم استاندار منصوب دولت نگاهی مستقل از آنچه وزارت کشور به نیروهای شایسته استان دارد داشته باشد و از استفاده از نیروهای نظامی و امنیتی در تصدی مقامات خودداری ورزد زیرا استان کردستان نیازمند مدیرانی است که شناخت کافی از مردم استان داشته و اعتماد و اطمینان به مردم در سابقه اندیشه و عمل آنان تجلی داشته باشد.