رييس موسسهي آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در قم ، افزود: حقيقتا اگر هدايت و راهنماييهاي انبيا نبود، بشر به چه توحش و پستي مبتلا ميشد؛ بدين جهت بايد از اين نعمت الهي كه به وسيلهي پيامبران در اختيار ما گذاشته شده، به نحو احسن استفاده كنيم و به ديگران نيز بياموزيم.
وي تاكيد كرد: متاسفانه بعضي از انسانها به تعبير قرآن، ناسپاسي ميكنند و شكر نعمتهاي خداوند را درست به جا نميآورند و قدرداني نميكنند. اگر قدر نعمتالهي يعني همان دين را بدانيم، هم زندگي دنياييمان آباد و فساد و بلا، كم ميشود و هم سعادت آخرتمان تامين ميگردد و بالاترين و بزرگترين شكر، اين است كه بعد از آنكه خودمان عمل نموديم آن را به ديگران بياموزيم تا آنهايي كه تشنه و نيازمند آيين و دين حق هستند، دستورات الهي را درست بشناسند و درست عمل كنند.
وي در ادامهي سخنان خود در تشريح اهميت و توجه به نعمت پروردگار، افزود: آيا وجدان انسان راضي ميشود كه ببيند كسي كه نابيناست و در آستانهي افتادن در چاه است، بگذارد كه او در چاه بيفتد؟ و يا مريضي كه سخت نيازمند دارو و غذاست و بر اثر بيدارويي و بيغذايي، مشرف به مرگ است و براي ما نيز امكان تهيه غذا و دارو وجود داشته باشد، آيا وجودان انسان اجازه ميدهد كه اين مريض را ناديده بگيرد و از آن بگذرد؟
مصباحيزدي افزود: حقيقت اين است، انساني كه در اثر محروميت از هدايت اسلام در معرض گمراهي است، وضعش بسيار بدتر از نابينايي است كه در معرض افتادن در چاه است، چون كسي كه از دين حق محروم شود و موفق نشود كه حقيقت را بشناسد، براي هميشه از سعادت محروم ميگردد؛ اما كسي كه در چاه ميافتد، يك عذاب محدود و موقتي را تحمل ميكند. به هر صورت براي همه مسلمانان و به خصوص عزيزاني همچون شما كه در منطقههاي دوردست هستيد توجه به اين مسووليت و تكليف، بسيار حياتي است. اطلاع دارم و مواردي را نيز خود مشاهده كردهام كه مردم چقدر تشنهي حقيقت هستند و اگر آن را بشناسند به خوبي پذيراي آن خواهند بود.
رييس موسسهي آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، ضمن تاكيد بر تلاش بر فهم و درك مفاهيم عميق دين اسلام، افزود: بايد به هر وسيلهاي كه شده، مثل مطالعه و يا حضور در دورههاي كلاسيك، بر آشنايي خود با اسلام افزوده و سعي كنيد دست ديگران را نيز بگيريد و آنها را نجات دهيد.
وي در پايان سخنان خود گفت: فراموش نكنيم كه مردم اندونزي بر اثر مهاجرت چند مسلمان، به دين اسلام ايمان آوردند و بزرگترين كشور اسلامي را تشكيل دادند. شما نيز ميتوانيد در حد توان خود، نقش آن چند مسلمان مهاجر را ايفا كنيد و منشاء خير و بركاتي براي نسلها و قرنهاي آينده باشد.