آفتابنیوز : مهمترین رخداد رسانههای دیجیتال کشور، پاییز هر سال در قالب جشنواره و نمایشگاه رسانههای دیجیتال برگزار میشود. از این رو در بخش جشنواره های این رویداد فرهنگی قالب های گوناگون رسانه های دیجیتال (سامانه های برخط، بازی های رایانهای، نرم افزارهای رایانه ای، نرم افزارهای تلفن همراه) به رقابت می پردازند.
این جشنواره با هدف جریانسازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ بومی، ملی و اسلامی درحوزه رسانههای دیجیتال، جایگاهی سالانه برای ارزیابی رسانههای دیجیتال در جهت رشد، شکوفایی و رونق بخشی بازار داخلی و صادرات این صنعت است.
بخش های جشنواره:
· رسانههای برخط
· بازیهای رایانهای و سرگرمیهای دیجیتال
· نرم افزارهای تلفن همراه و رسانه های هوشمند
· نرم افزارهای رایانه ای
·علمی و پژوهشی
دسته بندی موضوعی:
خانواده و سبک زندگی
سبک زندگی / خانواده / تربیت / کودکان و نوجوانان
فرهنگ و تمدن
تنوع فرهنگی / هنر / تاریخ / زبان / گردشگری
فعالیت های فرهنگی و اجتماعی
فعالیت های شهروندی/ اطلاع رسانی و خبر / سمن ها
مقاومت و انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی / دفاع مقدس / بیداری اسلامی / وحدت اسلامی / تروریسم
معارف
معارف اسلامی / قرآن / اهل بیت / مکارم اخلاقی / اندیشمندان
آموزش هوشمند
آموزش / مهارت / دانش افزایی دیجیتال / سرگرمی های آموزشی
سلامت و زندگی سالم
آمادگی جسمانی/ تغذیه / بهداشت / محیط زیست / مدیریت منابع
تجارت و کسب و کار
اقتصاد مقاومتی / کارآفرینی و اشتغال / مصرف هوشمند
ابزار تولید و انتشار محتوا
شبکههای اجتماعی / اشتراک گذاری فایل / ویرایشگرها / ابزارهای پژوهشی
به برگزیدگان جشنواره نشان سرآمد اهدا خواهد شد که انواع این نشان عبارتند از:
نشان عالی سرآمد: از میان آثار هر بخش اصلی جشنواره به یک اثر که فاخرترین اثر آن بخش انتخاب شده است نشان عالی سرآمد اهدا خواهد شد. (همه آثار شرکت کننده در هر بخش در زیربخش نشان عالی شرکت داده خواهند شد.)
نشان سرآمد: به اثر برگزیده هر عنوان از بخشها، نشان سرآمد اهدا خواهد شد.
این جشنواره با فراهم آوردن بستر رقابت میان تولیدکنندگان به شناسایی و ارزیابی تولیدات سال جاری رسانههای دیجیتال میپردازد. این ارزیابی توسط متخصصان فناوری اطلاعات، کارشناسان فرهنگی و تولیدکنندگان موفق تحت عنوان کمیته داوری و بر اساس مدل ارزیابی و ردهبندی رسانههای دیجیتال که به شکل کاربرگهای داوری درآمده است انجام میگیرد.
مدیریت داوری هر بخش توسط دبیر آن بخش از جشنواره صورت می گیرد. داوری آثار در جشنواره در سه سطح انتخاب، داوری میانی و داوری نهایی انجام می گیرد. انتخاب آثار توسط کمیته انتخاب و براساس آیتم های اولیه فنی، محتوایی و شرایط حضور در جشنواره انجام می پذیرد.
داوری میانی براساس کاربرگ های ارزیابی که به بررسی فنی، محتوایی، کاربری و هنری آثار می پردازد، توسط کمیته داوری انجام می گیرد. آثاری که در این مرحله بیشترین امتیاز را کسب نمایند به مرحله بعد راه پیدا میکنند.
در هر بخش به برگزیدگان هر عنوان نشان سرآمد تعلق می گیرد. این عناوین بر اساس اولویتهای فرهنگی انتخاب گشتهاند و در انتخاب آنها مبانی مذهبی، هویت ملی و فرهنگ ایرانی مورد توجه قرار گرفتهاند.
نحوه ثبت نام، ارسال آثار و شرایط شرکت در جشنواره:
کلیه اطلاع رسانیها از طریق بخش جشنواره تارنمای سرآمد به نشانی WWW.SARAMAD.IR انجام میشود.
ثبت نام در جشنواره از طریق آدرس LOGIN.SARAMAD.IR انجام میگیرد. برای ثبت نام ابتدا در سامانه عضو شوید، سپس در بخش جشنواره نهم اثر خود را در عنوان دلخواه شرکت دهید.
به گزارش مهر، مهلت ثبت نام و ارسال آثار تا تاریخ دهم دی ماه است و علاقهمندان میتوانند آثار خود را به نشانی تهران، خیابان سمیه، نرسیده به خیابان مفتح، پلاک ۷۶، طبقه دوم، دبیرخانه نهمین جشنواره رسانه های دیجیتال ارسال کنند.