کد خبر: ۴۱۳۱۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵

مخالفت لاریجانی با عبور خط قطار سریع‌السیر از داخل شهر

شهردار قم گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر نمایندگان قم با ورود قطار سریع‌السیر به ایستگاه مرکزی قم مخالف هستند و تأکید دارند قطار وارد شهر نشود.
آفتاب‌‌نیوز :
سید مرتضی سقائیان‌نژاد در گفت‌وگو با تسنیم در قم، با اشاره به مباحث مطرح‌شده توسط رئیس مجلس درباره خطوط راه‌آهن داخل شهر اظهار داشت: آقای لاریجانی در مصاحبه‌ای گفته‌اند که اگر قرار باشد ورود قطار سریع‌السیر از داخل شهر باشد، باید از طریق تونل انجام شود که این موضوع هزینه‌های زیادی به دولت تحمیل می‌کند.

وی بابیان اینکه طول خط هم هزینه‌های زیادی در پی خواهد داشت، افزود: با توجه به طولانی‌بودن مسیر این پروژه بسیار عظیم، پیچیده و با هزینه‌های بالایی خواهد بود که رئیس مجلس شورای اسلامی پیشنهاد اختصاص ایستگاه جمکران به خط سریع‌السیر داده‌اند.

شهردار قم ادامه داد: با توجه به وجود مترو در ایستگاه جمکران، می‌تواند مترو پیونددهنده قطار سریع‌السیر با داخل شهر باشد و در کنار آن تغییری هم در سرعت قطار ایجاد نخواهد شد و شرایط بهتری خواهد بود.

وی تصریح کرد: نظر دیگری هم در این رابطه مطرح است که قطار وارد ایستگاه مرکزی قم شود که رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر نمایندگان قم با آن مخالف هستند و تأکید دارند قطار وارد شهر نشود.

سقائیان نژاد به توقف پروژه‌های شهری قم به‌دلیل خط راه‌آهن داخل شهر واکنش نشان داد و گفت: این موضوع درست نیست و در بلوار شهید کبیری که خطوط راه‌آهن در آن وجود داشت، این موضوع رفع شد.

وی عنوان کرد: اگر قرار باشد قطار از داخل شهر عبور کند مجبوریم قریب به ۱۲ تقاطع غیر‌همسطح روی ریل راه‌آهن احداث کنیم که هرکدام از آن‌ها حدود ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و مجموعاً ۸۰۰ میلیارد تومان برای این منظور باید هزینه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
0
0
همه جا تاکید می کنند امکانات رفاهی چون قطار داخل شهر شود اما این فقط قم است که تافته جدا بافته است و سال ها پیش نوابغی دور هم جمع شدند و مسیر ریلی که دهها سال از آن استفاده می شد به دهها کیلومتر دور تر از شهر قم آن هم در بیابان بی آب و علفی به نام محمدیه
منتقل کردند چرا چون اینطوری هزینه کمتری برای سوخت قطار و زمان کمتری در مسیرها صرف می شد و این چنین استدلال های از پایه سستی موجب شد که فقط شهر قم از نعمتی که داشته بود محروم شود و هر روز مسافرانی که باید به قطار سوار می شدند ابتدا باید با اتوبوس های عهد بوق به ایستگاه محمدیه منتقل شده سوار قطار شوند و البته در بسیاری از مواقع مسافرانی که در ایستگاه محمدیه پیاده می شدند هاج و واج شده اوقاتی را معطل ماشین می ماندند و فحش و نفرینی بود که به بانیان این طر ح می دادند. بله حکایت پروژه های قم مثل فرودگاه و ایستگاه راه آهن و مترو و .... معمولا با مخالفت های بی جایی روبرو می شود که در هیچ کجای ایران سابقه ندارد. یک سوال چرا مسئولین و نمایندگان شهرهایی مثل مشهد و تهران و .... با ورود قطار آن هم از نوع مسافری به داخل شهرهای شان مخالفت نمی کنند!!!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین